no właśnie.... nie widziałem tego filmu dziś obejrzę i ja się osobiście dziwie ze chyba najbardziej przewidywalny rodzaj filmu i chyba najnudniejszy czyli ''komedia romantyczna'' jest tak wysoko na liście ;|
kto mi wytłumaczy dlaczego i zachęci bardziej do obejrzenia???
albo odradzi obejrzenia kolejnej kom.rom???
Wiesz...niewiem jak cię zachęcić do obejrzenia.Powiem,że nie jest to kolejna komedia romantyczna z tych głupszych.Jest niezwykła i myslę,że to 121 miejsce samo cię jakoś zachęci do obejrzenia "To właśnie miłość".;) Jest inna,taka jak ja ją pierwszy raz obejrzałam to niewiedziałam co zobaczę.I powiem...płakałam i wiem,że chłopaki też płaczą na tym filmie,nie tylko dziewczyny;)
Na pewno każdy znajdzie w niej kawałek czegoś niezwykłego.Dla mnie jest to właśnie najpiękniejsza komedia romantyczna nie tylko na święta.
W tym filmie jest kilka historii o różnych przejawach miłości. Myślę, że każdy znajdzie w tym filmie coś dla siebie. I nie jest to do końca przewidywalna, tendencyjna komedia romantyczna. Do tego jest bardzo ciepła, pokrzepiająca i normalna opowieść o zwykłych ludziach (w większości wątków xd)
Do @plistek43 i @Shadow_24
Czy facetowi ten film podpasuje? Ocena 8.0 robi wrażenie... i nie chciałbym się zawieść :)
A co do gatunku... to jak film jest dobry to gatunek ma drugorzędne znaczenie.
Według mnie ten film podpasuje i kobiecie i facetowi.Znam chłopaków którzy bardzo lubią ten film i płakali nawet na nim,więc tak.Myślę,że facetowi ten film podpasuje;)
Pozatym zapomniałam dodać...Muzyka!Mistrzostwo jakieś.Chłopaki oglądajcie naprawdę,polecam i to bardzo;)
zobaczymy czy uronię łzę:P
obejrzę ten film jednak :)
kacper częściowo się zgadzam dobry film to i gatunek nie tak ważny jednak kom.rom. słynie z wielkiej prostoty stąd moje początkowe zdziwienie
no nic obejrzymy zobaczymy
Jak dla mnie to jedna z najlepszych komedii romantycznych. Oglądam ją za każdym razem gdy ją puszczają w telewizji, chociaż mam ją na DVD. Zachęcić może sama obsada filmu, same gwiazdy. No i te 10 historii miłosnych, każdy znajdzie coś dla siebie. Ja sama mam zamiar obejrzeć to zaraz po raz 15 chyba ;)
pierwsza reklama pierwsze wrażenia
rokowania dość dobre :)
premier i sexowna parka puki co najlepsze
Fajne jak na razie. A najlepsze jest to, że robi się smutno od świadomości, że to nas dotyczy. Albo raczej najgorsze.
Cudowna, nie sztampowa - pokazująca jak różne oblicza może mieć miłość ...dla mnie jedna z lepszych komedii romantycznych:)
Właśnie skończyłam oglądać na TVN, ale się uśmiałam, hehe, faaajna, lubię oglądać takie filmy przed świętami
Ja też obejrzałam wczoraj na tvn mimo że mam ten film na dvd.Zawsze z miłą chćeią do niego wracam.Ideał;)I już nie 121 miejsce tylko 119,jak narazie;)
A chłopakom jak się podobało?;)