PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99390}

To właśnie miłość

Love Actually
2003
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 268695
7,3 79 krytyków
To właśnie miłość
powrót do forum filmu To właśnie miłość

Jakie komedie (niekoniecznie romantyczne, nawet lepiej nie) możecie mi polecić?

ocenił(a) film na 5
grzegorzszuba

"Change up" - Zamiana ciał. Świetny film, uśmiałam się do łez. Polecam.

ocenił(a) film na 7
agus89

Dzięki, ale szczerze mówiąc widziałem ten film no i nie powiem, że mi się podobał. Chętnie przyjmę inne Twoje propozycje.

ocenił(a) film na 5
grzegorzszuba

Kwestia gustu :) Najbardziej polecam filmy z udziałem Adama Sandlera, bo to mój ulubiony aktor komediowy.

ocenił(a) film na 7
agus89

Ok, dzięki.

ocenił(a) film na 10
grzegorzszuba

Trochę tych komedii by się znalazło...To co mi przyszło teraz do głowy to może z zeszłego roku film:
"Heartbreaker. Licencja na uwodzenie" - bardzo fajny , zabawny

ocenił(a) film na 7
Madame_Chloe

Dzięki. A jaką komedię możecie mi z udziałem Leslie Nielsen'a?

ocenił(a) film na 7
grzegorzszuba

Chciałbym dodać, że lubię komedie, w których nie muszę patrzeć na sceny, no takie nie do końca przeznaczone dla tych młodszych telewidzów.

ocenił(a) film na 10
grzegorzszuba

Z Leslie? No sporo ich jest, oglądałam wiele i to po kilkanaście razy, więc już wszystkie mi się zlewają (szczególnie te z serii "Naga Broń") No, ale nie oglądałaś po prostu żadnej czy pytasz o jakąś mniej popularną?

ocenił(a) film na 7
Madame_Chloe

Kilka widziałEM, ale oczekuję po prostu odpowiedzi jakie Wam się podobały, a jak będzie taka, której nie widziałem, a którą polecacie to...

ocenił(a) film na 10
grzegorzszuba

Tak, wiem że powinno być oglądałEŚ, po prostu tak przez przypadek napisałam;]
Wiesz co ja lubię "Ściągany" albo też fajnie wypadł w "Straszny film" i też Naga Broń 1 część, chociaż wszystkie są fajne. Generalnie Nielsen jest sam w sobie świetny, że nawet super wypadł w takim filmie "Superhero" chociaż film jest debilny, to on jak zwykle dobrze;)

ocenił(a) film na 8
grzegorzszuba

Kac Vegas ;)

ocenił(a) film na 7
kropkaaa

Akurat ja nie jestem zwolennikiem takich filmów jak "Kac Vegas".

ocenił(a) film na 8
grzegorzszuba

A na przykład "Monty Python"? ;>

użytkownik usunięty
grzegorzszuba

Jak lubisz coś niecenzuralnego to polecam ''Ekipa Ameryka: Policjanci z jajami'' oraz ''Jaja w tropikach''-choć to drugie jest ciut łagodniejsze ;)

ocenił(a) film na 7

Nie wiem jak można zrozumieć to co powyżej napisałem, czyli ogólnie mówiąc, filmy, w których nie ma nagości, a nie jest. Przepraszam jak ktoś źle zrozumiał, ale ja naprawdę nie znoszę takich filmów. :(

ocenił(a) film na 7
grzegorzszuba

Bez scen dla dorosłych! :D

użytkownik usunięty
grzegorzszuba

Mając na myśli ,, niecenzuralne '' nie miałam na myśli golizny i brzydkiego słownictwa. Zresztą pierwszy z tych filmów to raczej swoista satyra polityczna zmyślnie połączona z naigrawaniem się z debilnych filmów akcji. Drugi to ironiczne spojrzenie na Hollywood. To nie są w moim odczuciu ,, Kac Vegas '' czy ,, Straszny Film'' .

Ale być może nie zrozumiałam tego co tam wyżej napisałeś , bo jestem nie potrafiącą czytać osobą o zdegenerowanym poczuciu humoru :(

ocenił(a) film na 8
grzegorzszuba

Czyja to kochanka?, Fisher King, zanim odejdą wody, Lepiej póżno niż później, ślubne wojny, a właśnie że tak, holiday, jak stracic chłopaka w 10 dni, miłośc i inne nieszczęściia

ocenił(a) film na 7