PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99390}

To właśnie miłość

Love Actually
2003
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 268706
7,3 79 krytyków
To właśnie miłość
powrót do forum filmu To właśnie miłość

Ten film był magiczny. Świetna obsada, świąteczna atmosfera. I nie, nie był przewidywalny, ale w sumie nie zastanawiałam się nad tym i taki jest urok tego filmu.
Jedyna wada to to, że jest za krótki.
I płakałam, nie dlatego, że był smutny. Po prostu zdałam sobie sprawę, jak bardzo mnie dotyczy...

10.

ocenił(a) film na 9
Hmm_Ciastko

Ten film nie jest smutny. Wręcz przeciwnie - wspaniale nastraja, jest niesamowicie pozytywny. Człowiek po obejrzeniu tego filmu staje się zwyczajnie szczęśliwy. Przynajmniej tak było w moim przypadku. Dzisiaj, już po raz trzeci.

Jeśli ktoś oglądał ten film dziś na TVN, wie, dlaczego oceniam ten film na 10, a gdyby można było, to na pewno dałbym więcej.

Coś wspaniałego. Wesołych Świąt!

ocenił(a) film na 10
almost_american

to prawda... mnie tez ten film zauroczył...:)

ocenił(a) film na 7
almost_american

Ja myślę, że ten film jest magiczny dlatego, że dotyczy każdego z nas po trochu, a co do Alana Rickmana, to ma nieziemski głos. Taki świetny bas.

Ja rónież pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt

ocenił(a) film na 7
almost_american

jest smutny bo wszystkim się udało oprócz tego co zakochał się w żonie swojego kolegi( tej co grała ją Keira Knightley). Biednemu Anglikowi czarny zabrał śliczną Angielkę. :( Mnie ta scena podobał się najbardziej w całym filmie jak kazał powiedzieć jej, że to kolędnicy, i pokazywał te kartki.

ocenił(a) film na 7
Matn90

No i jeszcze nie udało się postaci granej przez Laurę Linney

ocenił(a) film na 10
patrykDJ2009

To również moja ulubiona scena

Matn90

No więc piszę, że dla mnie smutny nie był z powodu nieszczęśliwej miłości Marka. Tylko z powodu mojej...

Hmm_Ciastko

Sama obrała tę drogę.

Hmm_Ciastko

Każdy w filmie znajdzie coś dla siebie.... dlatego jest taki świetny. Dla mnie nie jest taki krótki mam go na DVD a tam jest kilka wyciętych scen i szczerze powiedziawszy film byłby jeszcze lepszy z nimi....