No fajne, fajne, ale troche...za slodki!no, niestety....od poczatku jest juz troche zwalony,te wszystkie przytulenia, buziaki, i niekonczaca sie romantycznosc, bezgraniczna milosc, widac ja wszedzie,poprostu wszedzie!!! choc nie twierdze ze to zle, bo milo tak czasem po patrezc na swiat przez rozowe okluary, ale tym razem wyszly sa one troche za rozowe!!!!
I wten sposob, taki wesoly, zabawny film, moze jednych rozsmieszyc do lez, lecz drugich moze totalnie zdolowac....bo prawda jest taka,ze w dzisiejszych czasach rzeczywistosc jest troche bardziej ponura, a gdy mamy szanse obejrzec taki ...bajeczny, nierealistyczny film, to sie robi smutno na serduszku i tyle zostaje po tym optymistycznym filmie...
Ale posmiac tez sie przy nim da!nie za duzo jest takich momentow, ale jak juz sie pojawia to pozniej usmiech dlugo nie znika z twarzy:)
Jakos specjalnie nie jestem zachwycona, aczkolwiek, nie żałuje,że poszłam...
ale to chyba milo
no ale spojrz....w sumie to wlasnie milo popatrzec na cos takiego slodkiego....jasne ze rzeczywistosc jest o wiele bardziej brutalna, dlatego tez potrzebne sa takie filmy, zeby troche pomarzyc....wydaje mi sie ze film calkowicie nas wciaga we wszystkie watki, mocno go przezywamy, smutek na zmiane z radoscia....oderwanie sie na chwile od swoich problemow i spojrzenie jak piekna jest ta milosc, mimo ze az tak przeslodzona:)....ogolnie mysle ze bardzo pozytywny film:))