Wygląda na to że w tej części nie będzie postaci z drugiej części czyli Sama Flynna i Quorry. Czyli to nie będzie kontynuacja a zupełnie nowa historia oderwana od poprzednich
Jeżeli to restart to dlaczego Kevin Flynn w zwiastunie jest w starszym wieku i rozmawia w swoim domu z Jaredem?
Dlaczego nie może być w swoim wieku? Oglądałeś uważnie? Przecież to cały czas bedzie w nawiązaniu do 1 Trona 1982.
Do Legacy jak już coś. Przecież on w tych scenach ma design wyjety z drugiej części. Do tego dochodzi brak samego TRONA. Skoro nawet nie zaprosili Bruce’a do małego cameo, sam Flynn ma tu może dwie sceny to po grzyba nazywać film TRONEM? A no tak, ARES się nie sprzeda, a tak to można zrobić nostalgiczny bait dla naiwnych
Jak najbardziej :) Przecież wrzucając dwie sceny z Flynnem wyglądającym tak jak go zapamiętaliśmy z ostatniej sceny w Legacy to czym ma być innym jak nie wizualnym nostalgia baitem? :) Tutaj głębokości nie ma żadnej i co zabawne to właśnie to biedne cameo ma stanowić "klej" do podpięcia pod oryginał i jego sequel.
Zgadza się TRON bez TRONA o ile część druga bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła i efekty w IMAX wywarły na mnie ogromne wrażenie jak i muzyczna uczta którą zaserwował mi duet Daft Punk pomimo scenariusza z bolączkami to 3 część jakoś nie napawa optymizmem.
W tym przypadku to można wyłącznie zakładać, że soundtrack będzie solidny. Efekt wizualne? To się zobaczy. Fabularnie jednak to będzie dno.