Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360464
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

1/10

użytkownik usunięty

Ten film to jakaś kpina. Debilna bajka, nic dodać nic ująć. Nie polecam nikomu kto choć
odrobine myśli jak ogląda film

ocenił(a) film na 1
0wner2

o widzisz, od razu lepiej :-)))))) a teraz zmień szybko ocenę megagniota na 1/10 bo się dzieci na ulicy będą z ciebie śmiały :-)))))

molos

Dziecko szkoda mi ciebie. Ty chyba gniota nie widziałeś marny trollu, skoro ten film na 1 oceniasz.

ocenił(a) film na 1
0wner2

0wner, ja ci dobrze radzę bo jak u ciebie we wiosce pójdzie fama, że gnioty oceniasz tak wysoko to ci nawet menele pod sklepem przestaną cześć mówić :-)))))))

ocenił(a) film na 9
molos

dziwne, bo to ja mowilem, ze TY mieszkasz na wsi :))) biedny srolosik juz nie potrafi sam wymyslec obelg :)))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

damianek, bardzo dziwne bidulku... masz kolejny etap schizy? myślisz, że twoje fantazje i uronienia stają się jawą? to mnie zaczyna poważnie niepokoić damianku :-)))))) i to, że mieszka 0wner na wsi to akurat nie obelga ale to zbyt trudne dla ciebie więc już nad tym nie rozmyślaj, wypij ziółka, weź pigułkę i idź spać :-)))))

molos

Ale suchar, trollu usuń swe konto.

ocenił(a) film na 1
0wner2

pisałem ci już - rozważę propozycję jak ty zmienisz ocenę na 1/10 :-))))))

molos

Nie.

ocenił(a) film na 1
0wner2

no to cię jednak inne dzieci będą na ulicy palcami wytykać :-))))) zapytaj damianka jak to niefajnie jest :-)))) ma zdaje się chłopak przebogate doświadczenie w tej materii :-))))

ocenił(a) film na 9
molos

hahah ja pierdziele..... chlopie ty sie tak wkurzasz, ze szkoda gadac :))) jeszcze nam tu padniesz przed monitorem. i nie wiedzialem, ze fw cie tak podnieca :))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

wrrrrrrr ale mnie wkurzyłeś :-))))))) poczułem dreszcze i proszę o jeszcze, tak mi rób damianku :-))))))))

ocenił(a) film na 9
molos

wiem, ze ciagle robisz w gacie ze zlosci, ale nie przejmuj sie. to tylko slowa. przestaniesz trollowac to nie bedzie problemu. a najlepiej to usun to swoje konto.

damian_filmweb

Popieram, molos, usuń to konto.

ocenił(a) film na 1
0wner2

jak zmienicie ocenę uprowadzonej na 1/10 to przemyślę sprawę :-)))))) choć ciężko będzie bo zbyt dobrze się z wami bawię :-)))))

molos

Nie będę zmieniał oceny na 1/10 z powodu jakiegoś wioskowego prostaka, pogięło cię?

ocenił(a) film na 9
0wner2

on juz tak ma :)) jak na trolla przystalo.

ocenił(a) film na 1
0wner2

dawaj dawaj 0 nie krępuj się i uważaj bo damianek się podnieci :-))))

molos

Weź skończ, bo to nie jest ani śmieszne ani mądre. Jason86 napisał tylko swoje zdanie a ty zacząłeś po nim jechac. Tak trudno zrozumiec, że ktoś może lubic inne kino niż ty?

Nie znasz się i takie są fakty.

Temat do zamknięcia.

ocenił(a) film na 9
0wner2

popieram. ten troll molos juz w gacie robi. oszczedzmy mu nerwow.

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

NIEEEEEEEEEEEEEEEE, to darmowa i niezła rozrywka poczytać takie mózgi jak wy :-))))))))))))))))

ocenił(a) film na 9
molos

jesli niezla rozrywka jest dla ciebie siedzenie na forum i kompromitowanie sie publicznie, to jednak cos masz nie tak z glowka :)))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
0wner2

"Rozrywką jest tyranie cię po ziemi jak gówno" - Twórcy Uprowadzonej powinni być zainspirowani...hmmm

użytkownik usunięty

http://www.film.gildia.pl/newsy/archiwum/2011/03/liam_neeson_zagra_jednak_w_take n_2 Chłopcy to specjalnie dla was! Życzę przyjemnego wzwodu. Bye

Zamknij ryja.

ocenił(a) film na 1

dobre :-)))

0wner2, uważaj bo to tylko damianka takie texty biorą :-))))))))))))))))))))))))

molos

Chłopczyku, pomyśl ze trzy razy zanim coś tu napiszesz, bo toco piszesz nigdy nie było śmieszne , a robi się mega żałosne, chyba już bardziej skompromitowac się nie możesz

ocenił(a) film na 1
ObiWanKenobi444

Obi, spokojnie, oddychaj, musisz się uzbroić w cierpliwość i już za dwa lata będziesz mógł ukoić skołatane nerwy relaksując się na Uprowadzonej 2, z pewnością będzie to wybitne arcydzieło :-)))))))))))))) ciekawe kogo mu tym razem uprowadzą? pewnie wnuczkę :-))))) ewentualnie prawnuczkę ;-)))))

molos

Tylko na razie jeśli ktoś tu sie denerwuje to ty, tylko że skrywasz to za maską nieśmiesznej pseudoironni, a oczyma wyobraźni już widzę jak walisz klawiaturą ze złości. Ale spokojnie - w przyszłym roku będziesz mógł ukoić skołatane nerwy relaksując się na Pile 8 , z pewnością będzie to wybitne arcydzieło :-))))))))))))))

ocenił(a) film na 1
ObiWanKenobi444

to niezłą musisz mieć wyobraźnię :-))))))))))))))))))

molos

W odróżnieniu od ciebie posiadam coś takiego jak wyobraźnia

ocenił(a) film na 1
ObiWanKenobi444

no posiadasz, posiadasz, problem tylko w tym, że patologicznie wybujałą :-)))))

ocenił(a) film na 8

Uwazam,ze Kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Z tym,ze nie bede ukrywac ze dziwi mnie Twoja ocena tego filmu skoro z tego co czytam zmerzch oceniasz duzo wyzej....no ale coz ,rzecz gustu a o tych sie nie dyskutuje....

Justycha_3

dyskutuje się, dyskutuje. Tylko tutaj trochę zbyt...żywiołowo

ocenił(a) film na 8
dona.marie

zauwazylam:)

Justycha_3

;D HEj ;)

ocenił(a) film na 8
Kileeer

Hej

użytkownik usunięty
Justycha_3

Zgadzam się;) Nie uniosę się jeśli ktoś krytycznie odniesie się co do mojego gustu o ile nie będzie to w stylu "zamknij ryj!". Zresztą ja poza molosem jestem najspokojniejsza w tej dyskusji. Co do Zmierzchu 7 wcisnęła mi się przypadkowo, generalnie chciałam dać 6 - to i tak dość wysoko, bynajmniej nie za fabułę ale za fajne zdjęcia i muzykę. W kinie ogląda się naprawdę dobrze. To film fanstasy więc nie śmiałąbym się spodziewać realizmu, choć i tak myślę, że bardziej prawdopodobne jest istnienie wapirów niż możliwość przebiegu takiej akcji jak w Uprowadzonej.

ocenił(a) film na 8

skoro tak mowisz:)

użytkownik usunięty
Justycha_3

Przecież nie chodzi mi o to, że nie ma na świecie porwań, handlu żywym towarem, pracowników służb specjalnych, agentów itp. Ale nawarstwienie tego jednym filmie, mnogość zbiegów okoliczności, niedociągnięcia związane z fabułą (nie wspomnie o zerwaniu się rury w ostatnim momencie przed strzałem w łeb) powoduję, że ten film robi się z minuty na minute coraz bardziej śmieszny.

użytkownik usunięty

Plus kiepskie aktorstwo i "familijny" początek filmu oraz zakończenie... nic nie trzyma się kupy.

ocenił(a) film na 8

A czy ja cos mowie? To tylko Twoje zdanie...

ocenił(a) film na 9

Aż tak nie podobał Ci się ten film że krytykowałaś go przez 4 miesiące cały czas debilnymi argumentami na które już i tak odpowiedziało Ci dziesiątki osób

ocenił(a) film na 9
pic3k

przeciez to troll. Czego sie spodziewac po takich ludziach.

użytkownik usunięty
damian_filmweb

damian... tęskniłam! Rozumiem, że ta nagła chwila była spowodowana zachwytem nad nowym arcydziełem - Columbiana?

ocenił(a) film na 9

Fajnie, ze tesknilas, jak kazdy troll, ale jakos nie mam ochoty znow gadac z kims prezentujacym tak niski poziom. sorry.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4

haha:D