Ten film to jakaś kpina. Debilna bajka, nic dodać nic ująć. Nie polecam nikomu kto choć
odrobine myśli jak ogląda film
Choć nie lubie ownera2 to muszę przyznać ze w porównaniu do ciebie zna sie lepiej na filmach a tym bardziej dobrym filmom ot tak nie daje słabej oceny tak samo jak on oceniłem film.
A że ty pustaku nie umiesz napisać czemu filmowi dałeś 1 to jaki jest sens pisać dalej z tobą :)
Idiotą jesteś nic nie poradzisz :)
odpowiedź jest prosta - takie filmy których nie rozumiesz bo są zbyt trudne dla ciebie :-)))))) i oczywiście dla damianka
Hahaha, trollu, boisz się mi odpisać, rozje bałem cię i wpisuję na swoją listę rozje banych trolli przeze mnie. Haha!
boję się, jesuuu jak się boję, bardziej jeszcze boję się niż damianka i jego chłopaka jasona :-)))))) błagam, nie wpisuj mnie na swoją listę roz-cośtam :-))))) błagam!!! :-)))))) zniszczysz mi życie! :-)))))))))))))))))
ależ ty jesteś bezlitosny.... naznaczyłeś mnie na całe życie buhahahahaha :-))))
no, a teraz przytul damianka :-))))) i możecie w objęciach czekać cierpliwie na uprowadzona 2 :-)))))
no to masz Obi prawdziwego fana uprowadzonej baw się dobrze :-)))))))))))))))))))))))))))))
ja wiem dlaczego. zobacz na moj avatar. koles sie podnieca na widok Dona Johnsona :))) To pewne.
jak tam damianek? układa ci się z jasonem? bo widzę, że powoli masz dylemat - 0wner zdecydowanie też cię jara :-)))))
a no i nie znałem cię Obi z tej, że tak powiem, WŁASNORĘCZNEJ strony :-))))))))))))))))))))))))))))
aha, już rozumiem czyli określenie ObiKenobiZwalSeSam to takie pieszczotliwe tetatet... no proszę, czyżby kolejny romans nam się szykował?
jak to zamknij ryj...? przecież ja piszę a nie mówię... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))) a poza tym nie wstydź się swych uczuć :-))) to ludzka rzecz :-)))