Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360464
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

1/10

użytkownik usunięty

Ten film to jakaś kpina. Debilna bajka, nic dodać nic ująć. Nie polecam nikomu kto choć
odrobine myśli jak ogląda film

ocenił(a) film na 1
jason86

e tam mniejsza o mnie najważniejsze żeby tobie i damiankowi się jakoś poukładało :-))))))) teraz muszę spadać ale pisz dużo żebym miał co czytać jak wrócę :-)))) i ucałuj ode mnie damianka :-)))))

molos

może za te pare lat tobie we łbie się poukłada i w całym tym nędznym życiu :)

ocenił(a) film na 1
jason86

no i może tobie z damiankiem się ułoży? kto wie kto wie - trzymam za to kciuki :-)))) i za to, że za kilka lat jak zrozumiecie co to za gniot ta uprowadzona to ocenę w mig zmienicie na zasłużone 1/10 :-))))

molos

Debil zawsze będzie debilem :) a ty jak najbardziej udowadniasz to :)

ocenił(a) film na 1
jason86

zmartwiłeś mnie... widzę, że terapia dotykowa z damiankiem średnio skutkuje.... ale nie poddawaj się i przytulaj go mocno codziennie :-)))))

molos

Rozumiem że jesteś po jakiś ciężkich przeżyciach jakie panowały w domu.
Mnie nic nie martwi odnośnie ciebie. Nie jest mi żal debili :)

jason86

Nie musisz się każdemu chwalić swymi niemiłymi przeżyciami domowymi.

ocenił(a) film na 1
0wner2

no właśnie jason :-))))) posłuchaj kolegi od tulenia pysku i zamykania ryja :-)))))

molos

Nikczemny trollu zamknij swe ryło!

ocenił(a) film na 1
0wner2

nikczemny, no proszę, cóż za polszczyzna - miodek by się nie powstydził :-)))) brawoooo

molos

Zazdrościsz mego niecodziennego języka trollu?

ocenił(a) film na 1
0wner2

niecodziennego to zbyt skromnie, ja bym rzekł twego boskiego stylu :-)))))) tak, bardzo ci go zazdroszczę aż mnie zgaga pali

molos

Dobrze, że nie wstydzisz się tego przyznać. Ale tak to jest gdy Bóg udziela się na forum :)))))

ocenił(a) film na 1
0wner2

spokojnie, jeszcze chwila i zaczniesz się do mnie modlić :-))))) ale na dobry początek mój wyznawco zmień ocenę uprowadzonej natychmiast na zasłużone 1/10 i wywal ją z ulubionych wtedy jeszcze tylko walniesz 3 zdrowaśki w ramach pokuty, poleżysz godzinę krzyżem przed monitorem i masz odpuszczone grzechy :-))))))

molos

Jeszcze ci się nie znudziły te głupie prowokacje?

ocenił(a) film na 1
ObiWanKenobi444

prowokacje? tylko ja piszę tutaj bez bluzgów i mimo wszystko trzymam się tematu :-))))) nakłaniam kolegów sympatycznych żeby przyznali gniotowi uprowadzona odpowiednią ocenę tj. 1/10 :-))))))

ocenił(a) film na 9
molos

molos gowniarzu juz ci mowilem, ze trollowanie jest niezgodne z regulaminem.

damian_filmweb

Molos nie wygląda na takiego co potrafi czytać ze zrozumieniem. Nawet porozumiewanie się bez durnych uśmiechów sprawia mu problem jak widzę.

ocenił(a) film na 9
Little_Jacob

niestety jeszcze nie mial czytania ze zrozumieniem w pierwszej klasie. przeciez dopiero poczatek roku.

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

hahahaha, kolejny po jasonie co podniecił damianka :-)))))

molos

Trollu, co tu jeszcze robisz?

ocenił(a) film na 1
0wner2

cały czas to samo - pysznie się bawię :-)))))

ocenił(a) film na 9
molos

??? nie wiem z czego sie cieszysz, ale twoja chora wyobraznia wydaje sie zabawna :) szkoda tylko, ze tak chcesz mi dopiec, a kompromitujesz sie jak kretyn ):)) fajnie.

damian_filmweb

Racja, koleś to straszny troll.

ocenił(a) film na 1
0wner2

kto? damianek? weź zostaw go w spokoju on ma swoje problemy emocjonalne

molos

Ty.

ocenił(a) film na 1
0wner2

ufffff.... już się bałem o damianka ;-)))) dzięki ci o wielki 0wnerze :-)))))

molos

Nie ma sprawy :))))))

ocenił(a) film na 1
0wner2

no to mamy wyjaśnione a teraz przytul damianka :-)))) migusiem ;-))))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

to nie trolluj :-))))))

ocenił(a) film na 9
molos

ale cieta riposta. zwalila mnie z nog!!!! twoja inteligencja jest naprawde ponadprzecietna !!!

damian_filmweb

To było w ch*j mocne!

ocenił(a) film na 1
0wner2

wiem :-)))))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

zaimponowałeś mi damianku - serio - użyłeś trudnego dla ciebie słowa "riposta" i z kontekstu wynika, że nawet znasz jego znaczenie :-)))))))) a to nietypowe jak na fana filmu uprowadzona :-)))))

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

no to jak w końcu bo się gubię przy twoim ostrym rozdwojeniu jaźni - moja inteligencja jest ponadprzeciętna a nie zrozumiałem słowa 'riposta" bo jestem zalosnym tepakiem? zdecyduj się damianku :-)))))))

ocenił(a) film na 9
molos

no tak jestes takim tepakiem, ze nie zrozumiales, ze to byla ironia kiedy mowilem, ze twoja inteligencja jest ponadprzecietna HAHha co za tepak ja pierdziele.

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

widzę, że terapia nie skutkuje... może częściej się spotykaj z jasonem?

a co do pierdzielenia zgadzam się - pierdzielisz i to ostro :-))))) 3 po 3

ocenił(a) film na 9
molos

hahah i kto to mowi ?? koles jestes tak zalosnym hipokryta, ze normalnie nie wyrabiam ze smiechu :)))) ( sprawdz w slowniku zlaczenie tego slowa, zeby nie bylo, ze znowu czegos nie rozumiesz ).

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

szukałem znaczenia słowa "zlaczenie" ale nie znalazłem :-)))))) więc chyba to niezaprzeczalny fakt - pierdzielisz 3 po 3 :-))))) jak sam to w chwilowym przebłysku świadomości stwierdziłeś :-))))

ocenił(a) film na 9
molos

ech typowy prymityw czepia sie literowki. koles jestes nienormalny :))) wiekszego kretyna nie widzialem na calym fw :)))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

co nie zmienia faktu, że jak słusznie stwierdziłeś pierdzielisz 3 po 3 :-)))))

ocenił(a) film na 9
molos

ech.. twoja glupota juz mnie nudzi :((( wez wysil sie bardziej, bo trace ochote na gadanie z takim prymitywem.

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

moja? to chyba twoja bo ja tylko powtarzam to co sam stwierdziłeś, że pierdzielisz 3 po 3 :-)))))) i przyznałem ci 100% racji w tej materii :-))))

molos

Uprowadzona to super film, daje 9/10, a wiem co mówię bo jestem wybitnym krytykiem filmowym!

ocenił(a) film na 1
0wner2

buhahahahahahahahahahahaha dobre zwłaszcza z tym krytykiem :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no tak to mnie nawet damianek nie rozbawił :-)))))))))))))))))))))))))))))))

molos

Śmiesz zaprzeczać memu wykwintnemu gustowi filmowemu?

ocenił(a) film na 1
0wner2

błagam bo rzeczywiście mi zwieracze ze śmiechu nie wytrzymają :-))))))

molos

Jak można być takim debilem, żeby ocenić Death Proof na 1? Kolego, wracaj do przedszkola.

ocenił(a) film na 1
0wner2

bo gnioty się tak ocenia :-))))) dla mnie nie ważne kto zrobił film tylko czy jest dobry czy gniot :-))))))