Ten film to jakaś kpina. Debilna bajka, nic dodać nic ująć. Nie polecam nikomu kto choć
odrobine myśli jak ogląda film
e tam mniejsza o mnie najważniejsze żeby tobie i damiankowi się jakoś poukładało :-))))))) teraz muszę spadać ale pisz dużo żebym miał co czytać jak wrócę :-)))) i ucałuj ode mnie damianka :-)))))
no i może tobie z damiankiem się ułoży? kto wie kto wie - trzymam za to kciuki :-)))) i za to, że za kilka lat jak zrozumiecie co to za gniot ta uprowadzona to ocenę w mig zmienicie na zasłużone 1/10 :-))))
zmartwiłeś mnie... widzę, że terapia dotykowa z damiankiem średnio skutkuje.... ale nie poddawaj się i przytulaj go mocno codziennie :-)))))
Rozumiem że jesteś po jakiś ciężkich przeżyciach jakie panowały w domu.
Mnie nic nie martwi odnośnie ciebie. Nie jest mi żal debili :)
no właśnie jason :-))))) posłuchaj kolegi od tulenia pysku i zamykania ryja :-)))))
nikczemny, no proszę, cóż za polszczyzna - miodek by się nie powstydził :-)))) brawoooo
niecodziennego to zbyt skromnie, ja bym rzekł twego boskiego stylu :-)))))) tak, bardzo ci go zazdroszczę aż mnie zgaga pali
spokojnie, jeszcze chwila i zaczniesz się do mnie modlić :-))))) ale na dobry początek mój wyznawco zmień ocenę uprowadzonej natychmiast na zasłużone 1/10 i wywal ją z ulubionych wtedy jeszcze tylko walniesz 3 zdrowaśki w ramach pokuty, poleżysz godzinę krzyżem przed monitorem i masz odpuszczone grzechy :-))))))
prowokacje? tylko ja piszę tutaj bez bluzgów i mimo wszystko trzymam się tematu :-))))) nakłaniam kolegów sympatycznych żeby przyznali gniotowi uprowadzona odpowiednią ocenę tj. 1/10 :-))))))
Molos nie wygląda na takiego co potrafi czytać ze zrozumieniem. Nawet porozumiewanie się bez durnych uśmiechów sprawia mu problem jak widzę.
niestety jeszcze nie mial czytania ze zrozumieniem w pierwszej klasie. przeciez dopiero poczatek roku.
??? nie wiem z czego sie cieszysz, ale twoja chora wyobraznia wydaje sie zabawna :) szkoda tylko, ze tak chcesz mi dopiec, a kompromitujesz sie jak kretyn ):)) fajnie.
ale cieta riposta. zwalila mnie z nog!!!! twoja inteligencja jest naprawde ponadprzecietna !!!
zaimponowałeś mi damianku - serio - użyłeś trudnego dla ciebie słowa "riposta" i z kontekstu wynika, że nawet znasz jego znaczenie :-)))))))) a to nietypowe jak na fana filmu uprowadzona :-)))))
no to jak w końcu bo się gubię przy twoim ostrym rozdwojeniu jaźni - moja inteligencja jest ponadprzeciętna a nie zrozumiałem słowa 'riposta" bo jestem zalosnym tepakiem? zdecyduj się damianku :-)))))))
no tak jestes takim tepakiem, ze nie zrozumiales, ze to byla ironia kiedy mowilem, ze twoja inteligencja jest ponadprzecietna HAHha co za tepak ja pierdziele.
widzę, że terapia nie skutkuje... może częściej się spotykaj z jasonem?
a co do pierdzielenia zgadzam się - pierdzielisz i to ostro :-))))) 3 po 3
hahah i kto to mowi ?? koles jestes tak zalosnym hipokryta, ze normalnie nie wyrabiam ze smiechu :)))) ( sprawdz w slowniku zlaczenie tego slowa, zeby nie bylo, ze znowu czegos nie rozumiesz ).
szukałem znaczenia słowa "zlaczenie" ale nie znalazłem :-)))))) więc chyba to niezaprzeczalny fakt - pierdzielisz 3 po 3 :-))))) jak sam to w chwilowym przebłysku świadomości stwierdziłeś :-))))
ech typowy prymityw czepia sie literowki. koles jestes nienormalny :))) wiekszego kretyna nie widzialem na calym fw :)))
ech.. twoja glupota juz mnie nudzi :((( wez wysil sie bardziej, bo trace ochote na gadanie z takim prymitywem.
moja? to chyba twoja bo ja tylko powtarzam to co sam stwierdziłeś, że pierdzielisz 3 po 3 :-)))))) i przyznałem ci 100% racji w tej materii :-))))
buhahahahahahahahahahahaha dobre zwłaszcza z tym krytykiem :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no tak to mnie nawet damianek nie rozbawił :-)))))))))))))))))))))))))))))))