Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360464
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

1/10

użytkownik usunięty

Ten film to jakaś kpina. Debilna bajka, nic dodać nic ująć. Nie polecam nikomu kto choć
odrobine myśli jak ogląda film

użytkownik usunięty
damian_filmweb

hahaha hahaha hahaha! damianek, piszę teraz serio UWIELBIAM CIĘ chłopie! Jak ty umiesz mnie rozbawić...;))) Dopiero teraz zauważyłam, że nasz damianek nie chce grać tutaj roli drugoplanowej i założył nowy temat do dyskusji filmu (wybitnego) Uprowadzona! Dawno mnie tak nic nie rozbawiło;) damian jesteś super! Nie przejmuj się , ze twój nowy temat nie spotkał się z żadnym zainteresowaniem bo i tak jesteś najlepszy! My trolle uwielbiamy cię damianku - ty nasza maskotko filmwebowa;)

ocenił(a) film na 9

nie denerwuj sie trollu, bo zwieracze ci puszcza. nie zakladalem tamtego tematu, aby ktos tam cos pisal, wiec nie snuj mi tu tych swoich prostackich teorii, bo nie wyrobie ze smiechu :)))
wszyscy juz wysmiali tu twoja glupote, a ty dalej sie tu udzielasz :))) widze, ze to lubisz :)) Niestety juz mi sie znudzila bezsensowna dyskusja z najwiekszym ciemniakiem fw panem srolosem, wiec chyba rozumiesz ?? a nie sorry przeciez ty nieczego nigdy nie zrozumialas. Co do dyskusji z toba to juz nawet poziomem do molosa nie dorownujesz, wiec tym bardziej szkoda mi na ciebie mojego wolnego czasu.

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

mówiłem nie czytaj :-)))) i co teraz? apap nie pomoże chyba... musisz coś mocniejszego najlepiej jakiś solidny psychotrop :-))))))

ocenił(a) film na 9
molos

chyba powinienes to juz wiedziec. wystarczy spojrzec na poziom ich wypowiedzi i odrazu wiesz z kim masz do czynienia :)))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

co wiedzieć? że bierzesz psychotropy to pewne :-))))) spokojnie, nie zapomnij łyknąć jak zadzwoni budzik "weź pigułkę, weź pigułkę, weź pigułkę..." :-)))))))))))

ocenił(a) film na 9
molos

psychotropy to ja polecalem tobie. widze, ze twoje prostackie powiedzonka sie juz koncza i zaczynasz kopiowac moje ?

yhhyy uga uga, bum bum bam ( tlumaczenie na twoj jezyk )

użytkownik usunięty
damian_filmweb

"yhhyy uga uga, bum bum bam ( tlumaczenie na twoj jezyk )" ;D damian <3

ocenił(a) film na 9

aha. coz jednak masz miejsce na mojej liscie trolli fw.

molos

kurcze następny troll nono :)
wariat nie wiem co ty bierzesz że robisz tutaj burdel ale lepiej to odstaw bo na dobre tobie to nie wyjdzie :)

Dziewczyno za to twoja wypowiedź sama za siebie mówi jaką jesteś osobą... debilną...

użytkownik usunięty
jason86

znalazł się kolejny ekspert, damian juz sie podniecił

Nie pochlebiaj mi :) ale to i tak nie zmienia faktu że jesteś pustą lalą :)

użytkownik usunięty
jason86

No tak, nie dziwi ci się, że tak wnioskujesz....przecież tak dobrze się znamy :-)

Sorra ale nie uważam abym się z tobą znał hmm proste nie interesują mnie puste dziewczynki :)

użytkownik usunięty
jason86

Jestem blondynką, uwielbiam różowy błyszczy i moje 4 cm tipsy:) I bardzo mi się podobasz. Kręci mnie najbardziej to jaki męski jesteś, objawia się to głównie tym, że lubisz film Taken, na pewno jesteś większym bohaterem niż odtwórca głównej roli! I ta twoja inteligencja...jestes na pewno taki inteligentny....:****

Mmm jaka ty słodka :)
Penelope Cruz hmm rozumiem że jesteś szkaradna jak noc za oknem :)

użytkownik usunięty
jason86

brzydka jak cholera! Nie każdy jest taki śliczny jak to z twojego obrazka:(

Wiesz lepiej być mądrym niż brzydkim :)

ocenił(a) film na 1
jason86

buhahahahahahahahaha co za mózg! :-)))) czuję, że będziesz lepszy od damianka :-))))))

molos

<ziewa> następny prostak się pojawił

ocenił(a) film na 1
jason86

jasonku, uuuuuuuuu, z pewnością stać cię na więcej, dawaj, dawaj! w końcu bycie fanem megagniota uprowadzona do czegoś zobowiązuje :-)))))

molos

Koleżanki nie ma i nie masz z kim popisać ? jakie to smutne :)

ocenił(a) film na 1
jason86

może dla ciebie smutne - dla mnie bardzo wesołe - wystarczysz mi w zupełności ty i damianek. Takie parki rzadko się spotyka i mam to za free :-))) Fajnie jeszcze jak byście do siebie nawzajem popisali tylko martwię się o kondycję damianka :-))))) psychofizyczną :-))))))

molos

lepiej martw się o siebie :)
hmm nie żebym z tobą ofermo pisał cały czas ale nie obraź się kiedy nie będę odpisywał ale wiedz że mam wtedy na ciebie wyj.ebane :)
szkoda mi po części czasu na debili i innych trolli, hejterów itd. :)

ocenił(a) film na 1
jason86

oj przepraszam, jeśli uraziłem twoje uczucia do damianka :-)))))) nie to było moim celem - ja też się o niego martwię ;-)))))

ocenił(a) film na 9

hahaha jak czytam takie bzdety..... szkoda gadac. jestes taka prymitywna i glupia... nie wiem czy nie bede musial umiescic cie wyzej na mojej liscie trolli.

damian_filmweb

"Królowa jest tylko jedna" zrób jej ten zaszczyt niech ta perfidna landryna poczuje się dziś wyjątkowo skoro nie wie co zrobić ze swoim... życiem :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
damian_filmweb

Kurcze damian masz szczescie bo juz mialam sie na ciebie obrazić za to marne 4 miejsce. Jednak jesteś super! Mój ulubienic, moja maskoteczka filmwebowa.

Ojjj gwiazdka z nieba dla ciebie :*
:]

ocenił(a) film na 9

oj, nie dziekuj. moze dzieki tej liscie ktos kiedys wezmie cie pod lupe i usunie to twoje smieszne konto :)))

użytkownik usunięty
damian_filmweb

damianku watpliwe;) Ja nikogo nie obrażam i nie używam takich słów jak ty ;) Ja się tylko z tobą grzecznie droczę i tym samym robie dobry uczynek bo chyba nie masz wielu innych zajec poza filmweb;)

ocenił(a) film na 9

nie chodzi o obrazanie. ty prowokujesz jak pospolity troll. A moich slow nie musisz brac do siebie, bo widze, ze sie nasza biedna sroloholironiczka denerwuje :(((
masz racje aktualnie nie mam zadnych zajec poza filmwebem :))) a gdy juz mam co robic, zwykle przed kompem, to gadanie z kims o tak niskim ilorazie inteligencji poprawia mi humor i dzieki temu lepiej sie skupiam na robocie:))) poza tym to molos jest tutaj no-lajfem :)))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

dziękuję damianku :-))))) to dla mnie zaszczyt :-)))))

molos

Pochwal się w swoim zakładzie

ocenił(a) film na 1
jason86

dobrze jasonku, dla takiego mózgowca jak ty wszystko :-)))))) tylko błagam nie podniecaj już więcej damianka :-)))))

molos

a z tobą coś nie tak czy od urodzenia jesteś taki skrzywiony?
co ty masz z tym podniecaniem ?
pisałem żebyś odstawił to po czym zachowujesz się jak idiota :)

ocenił(a) film na 1
jason86

no martwię się o was... podniecasz damianka a co wy tam dalej z tym podnieceniem robicie to już nie wnikam :-))) ale grunt żeby damianek nie cierpiał zbytnio po kontaktach z takim bezwzględnym brutalem jak ty :-))))))))))

molos

Ty jednak na prawdę jesteś idiotą :)
podnieca to ciebie jak ktoś tobą gardzi i za nic ma ? :)
poszukaj innego forum nie potrzebne mi twoje chore fantazje :]

ocenił(a) film na 1
jason86

podnieca to złe słowo - jest ono bardziej zarezerwowane dla waszych relacji z damiankiem :-))))) Mnie to bawi, tak po prostu :-))))) tylko martwi mnie, że damianek milczy.... może nie dostał dzisiaj przepustki :/// wstaw się może za nim

molos

nudzisz frajerze :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
rozrywki nie potrafisz innej poszukać na niedziele ? :)

Ejj mam pytanko :) czy mogę ciebie uprowadzić ? :)

ocenił(a) film na 9
jason86

jej takie rzeczy nie ruszaja...

damian_filmweb

psst ... wywiózłbym ją w diabły

użytkownik usunięty
jason86

jason daruj sobie te wiadomosci prywatne. pisz sobie z damianem, moje relacje z wami jednak wolałabym ograniczyc do forum;)

ojj łamiesz mi serce :)))))))))

ocenił(a) film na 9

no jak to tylko do forum ?? przeciez kazdy by chcial gadac z tak wszechstronnie wyksztalcona osoba jak ty !!! a na dodatek twoj gust filmowy !! niesamowite.

damian_filmweb

;( a już myślałem że to bedzie internetowe love sroty ;P

użytkownik usunięty
jason86

Nic straconego;) Spróbuj z damianem;)

nie dzięki :)
ale chętnie jeszcze poczytam Twoje sarkazmy :) dawaj ...