Uprowadzona

Taken
2008
7,6 360 tys. ocen
7,6 10 1 360464
6,3 44 krytyków
Uprowadzona
powrót do forum filmu Uprowadzona

1/10

użytkownik usunięty

Ten film to jakaś kpina. Debilna bajka, nic dodać nic ująć. Nie polecam nikomu kto choć
odrobine myśli jak ogląda film

ocenił(a) film na 9
jason86

obawiam sie, ze zbyt trudne slowa uzywasz jak na nia...

damian_filmweb

:) śmieszna jest
lubi sarkazm i ironię i głównie tylko tym się chce popisywać :)
śmieszą mnie takie osoby a zwłaszcza takie małe dziewczynki jak ta ironiczna :)

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

damianek, nie każdy jest tak opóźniony i ograniczony jak ty w polszczyźnie :-)))) nie mierz wszystkich swoją miarą :-)))))

molos

Zamknij paszczę trollu.

ocenił(a) film na 1
0wner2

o, cześć 0wner, jak leci? no zdecydowanie lepszą masz polszczyznę niż damianek, brawo :-)))) tak trzymaj :-)))

molos

Co ty ku*wa pie*dolisz?!

ocenił(a) film na 1
0wner2

oj gorzej niż damianek jednak, przepraszam damianek - zwracam honor :-)))))

molos

Coś ci powiedziałem, usuń to konto.

ocenił(a) film na 9
molos

oj moj ty maly kolego. ty swoj honor, inteligencje i wizerunek juz dawno utraciles :)) trollujesz jak najety dlatego masz zasluzone 1 miejsec na mojej liscie trolli !!!!

molos

Pół tekstu emotki? Pukemon!

ocenił(a) film na 1
jason86

nie pochlebiać ci, że podniecasz damianka? nie bądź taki skromny :-))))))

molos

Kolejny pedał z gejowskimi fantazjami

Little_Jacob

Zgadzam się.

ocenił(a) film na 1
Little_Jacob

dlaczego jesteś taki wulgarny i nietolerancyjny? to prywatna sprawa damianka a właściwie ich, damianka i jasona i nic ci do tego :-))))) to ich fantazje a nie twoje :-))))

molos

Nie jestem wulgarny tylko mówię prawdę.

molos

Jestem twoim najgorszym koszmarem.

molos

Yep. Welcome to our Nightmare Molos

ocenił(a) film na 1
jason86

o! damianek zawołał kolegę z zakładu :-))))) kolejny typowy fan - yntelektualysta :-))))) będzie jeszcze weselej - widać, że się damianek od razu podniecił i uaktywnił, a miał już kończyć buhahahaha :-))))))))))))))))))) damianek, spokojnie, zrób sobie ziołową herbatkę, oddychaj i policz do 10 bo znowu będzie bielizna do wymiany :-))))))

molos

Co do zakładu to już pora abyś z koleżanką już wracał bo skapną się że znowu uciekliście na miasto :)
Człowieczku ale jesteś daremny z tym co piszesz :) na siłe chcesz aby twoje wypowiedzi było zabawne i miały kogoś obrazić :)))
marne starania w wykonaniu marnej osoby :)

ocenił(a) film na 1
jason86

opanuj się bo się znowu damianek podnieci :-))))))))

molos

ty się opanuj i zmień płytę bo powtarzasz :)

ocenił(a) film na 1
jason86

ok, ale coś za coś - ja się opanuję i zmienię płytę jak ty przestaniesz podniecać damianka, deal? :-)))))

molos

coś chyba dzisiaj z rozumkiem jakieś problemy masz ? :)
i uwierz zmień wyraz zamiast pisać na okrągło "podniecać" bo to już nie jest śmieszne i w ogóle nie było :)
showmenem nie będziesz :)
wypad :]

ocenił(a) film na 1
jason86

auć, jason, ty brutalu! w nagrodę możesz się przytulić do damianka :-)))))

molos

idiota :)

ocenił(a) film na 1
jason86

oddychaj miarowo trzymając rękę na brzuchu damianka :-)))) pomoże

molos

ocenił(a) film na 1
jason86

widzisz? od razu lepiej :-)))))))

molos

ocenił(a) film na 1
jason86

napisz coś więcej zamiast podpisu :-))))))) plisss

molos

długo nad tym rozmyślałeś :) ??

napisze prościej abyś zrozumiał skoro komórek szarych coraz mniej
molos=idiota

ocenił(a) film na 1
jason86

o! jasonik się odetkał! brawo, a teraz leć przytulić damianka :-)))) i nie zapomnij dać 1/10 uprowadzonej :-)))))

molos

podnieciłeś się ?

ocenił(a) film na 1
jason86

nie ale za to przednio się ubawiłem :-)))))

molos

no widzisz jaki suchar z ciebie :)

ocenił(a) film na 1
jason86

a ty nie jesteś suchar bo się podniecasz? :-)))) pasujecie do siebie z damiankiem :-))))

molos

ty masz jakiś uraz z dzieciństwa że piszesz ciągle o podniecaniu ? :)))))

ocenił(a) film na 1
jason86

ja piszę a ty się podniecasz więc to ty musisz pogrzebać w pamięci z dzieciństwa :-))))))

molos

aha co jeszcze zmyślisz wymyślisz :) ?
słaby troll z ciebie :) inni bardziej się starają i potrafią coś konkretniejszego wymyślić :)

molos

Trollu zmiataj stąd.

ocenił(a) film na 9
molos

srolos - masz zasluzone 1 miejsce na mojej liscie najwiekszych trolli i przyglupow filmwebu !!!!! nie dziekuj.

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

yes, yes, yes! dzięki damianku. Tylko trochę to pewnie zmartwi ironioholiczkę bo ostro konkurowaliśmy o to zaszczytne 1 miejsce :-))))) ale spoko - 2 też dobre, w końcu to miejsce na pudle jest :-)))))

ocenił(a) film na 9
molos

nie ma sprawy :)))

ocenił(a) film na 1
damian_filmweb

no to skoro mamy już ten temat skończony to teraz szybko leć zmienić ocenę uprowadzonej na 1/10 :-))))))

molos

mnie to nie razi że dałeś 1/10 ale śmieszy :) jakbyś chciał kogoś obrazić w ten sposób skoro tobie brak argumentów itd :)

ocenił(a) film na 1
jason86

argument jest jeden zasadniczy - bo to gniot ;-)))) więc posłuchaj wujka i kliknij grzecznie 1/10 :-)))))

molos

nie chu.ku nie dam takiej oceny bo sobie tak życzysz :)
ale masz prawo dawać jaką tam chcesz danemu filmowi
hmm a czy umiałbyś grzecznie kliknąć w samym prawym górnym rogu monitora ten znaczek X i wypi.erdalać ? :) ojj zrób mi tą przyjemność :) może się przy okazji podniecisz :)

ocenił(a) film na 1
jason86

jasoniku kochane słoneczko ty nasze nie mogę tego zrobić bo zbyt dobrze się bawię patrząc jak się podniecacie wzajemnie z damiankiem, interesuje mnie jak to uczucie między wami będzie się rozwijało, to wciągające niemal jak brazylijski tasiemiec :-)))))) ale jak dasz 1/10 uprowadzonej to rozważę twoją propozycję :-)))))

molos

hehehe ale jesteś żałosny :))) różne są trolle ale tobie to wychodzi najgorzej :)))
a mnie interesuje tylko jedno czy masz jakieś życie poza FW ?? :)
ale myślę że jesteś taki no life :) i starasz się dowartościować tutaj w jakikolwiek sposób :)))