Za dlugie dialogi. Całość nudna. Nie mogłam się doczekać scen z Gollumem - bo byly najciekawsze żałuję że było ich mało. Spodziewałam się więcej po drugiej części. Myślałam że dam choć 7pkt. Niestety oglądanie było drogą przez mękę jak zresztą przy jedynce, z tą różnicą że zdołałam ogladnąć do końca. I rzucajcie się do woli. akie jest moje skromne zdanie, choć nie uważam się za znawcę kina. Oceniam okiem widza. Znudzonego widza, który oglądnął ten film zwabiony postacią Golluma. Dałabym 4 pkt bo film nie spelnił moich oczekiwań. Ale efekty specjalne, postać sympatycznego Golluma (dla mnie był sympatyczny), i kilka ciekawych scen z Królem Theodenem, może dlatego że to po prostu bardzo dobry aktor.
zgadzam się ,ta ed ka co jakiś czas dodaje
kolejne żałosne prowokacje
A co do ed ki:
weż się za inny film i nie pisz nic więcej..
co do thingol weź się mnie nie czepiaj. Ja nie prowokuję a jak ty tego nie możesz pojąć to ja ci już na to nie poradzę
ale to właśnie o to chodzi ,że ty się co chwilę czepiasz tego filmu
a jak ci się LOTR nie podoba to wogóle po co aż tyle twoich negatywnych
wypowiedzi...daj już sobie spokój
Js bym poradził żeby "mądra" Ed_ka wzięła się za siebie i poszła do psychiatry bo to najwyższy czas :)
Chyba nie chcesz żeby ta głupota jeszcze bardziej o ciebie przylgnęła?
Chyba bardziej sie nie da...
mam gdzieś twoje beznadziejne rady. Wiesz co koleś. Wiele świadczy o tym, że to właśnie z tobą jest coś nie tak? Może to właśnie ty powinieneś się zglosić na wizytę? Przydałoby się.
"Mądry" fanie WP, do którego nie dociera , że komuś może się ta produkcja najzwyczajniej nie podobać. Zamiast mnie caly czas obrażać zajmij się swoimi sprawami.
Ale po co tyle krytyki do Władcy i jej fanów??? Ed ka idz sie leczyć
albo panuj nad swoim ADHD :p :p
Ja widze, że najbardziej to własnie ci fani podjudzają, widać chcą żeby to forum wciąż żyło
Sam się lecz. Wyobraź sobie że jestem aż za bardzo spokojną osobą na co dzien i daleko mi do ADHD :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
A i właśnie dlatego ,że jestem fanem chcę wiedzieć ,dlaczego ten film ma u ciebie takie niskie noty...a za to ADHD się zbytnio nie obrażaj ,nie twierdzę ,że nie możesz być normalną,spokojną osobą ;)
Przeważnie po oglądnięciu filmów piszę własne zdanie na temat filmu - praktycznie do każdego jaki oglądnę - niektóre krytyczne niektóre nie. Staram się oceniać filmy według mnie subiektywnie. Nie ma o co się wkurzać Bo i tak "Dwie wieże" maja u mnie niezmiennie 5 punktów według mojej subiektywnej oceny. Ktoś może mieć inną subiektywną ocenę - ale zawsze jego własną.
Nie ma co po mnie jeździć Jeddynki Władca ode mnie nie dostanie - dzięki efektom i ogólnie fabuły.
No i nigdy nie oceniam filmu jak go nie widziałam wiec tez nie ma za co mnie palić na stosie tylko dlatego, że powiedziłam że nie podobały mi się nudne, i wedlug mnie za długie dialogi. Mniej dialogów, wiecej akcji. Więcej scen bitew - choć te w dwójce były niezłe.
A i "ona" wchodzi tutaj ciągle bo wciąż dostaje maile - bo wciąż "ona" ma ten temat w obserwowanych
Do Radzia: nie lubię kiedy ktoś zwraca się do mnie bezosobowo, sądzę, iż też byś tego nie chciał.
Też twierdzę że Ed_ka ma ze soba poważne problemy. Nie kapuję. Jest strona FilmWeb WP i jeśli komus się nie podoba to pisze jeden post z argumentami(które w przypadku Ed_ki sa gówiane:) i spada. A ona cały czas włazi na to forum nieudolnie broniąc się.
Podałam argumenty, wcale nie gówniane. chcesz zobaczyć gówniane argumenty?
Proszę:
http://www.filmweb.pl/topic/1119666/Nie.html
No widzialem. Ale zapewniam cię, że ty nie masz lepszych. Nie macie bo ten film jest genialny. I zamknięte koło znów
Dla niektórych genialny, dla niektórych nie - jak sam widziałeś na tym forum jest więcej ludzi, którzy myślą podobnie jak ja. Mam radę - skończmy już z tym.
Nie chcę więcej widzieć żadnych twoich "mądrości", ani kolego Dich'a, ani Jokera
Bye forever