Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553330
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

niewiem...

ocenił(a) film na 3

hmmm....niewiem jak wy, ale ja tego nigdy nie umiem doogladac...pare razy lecialo to w TV i za kazdym razem do polowy nie wytrzymalem w sumie co sie dziwic jak jedna wersja trwa 3 czy 4 godziny...jak mozna to cale obejzec? to juz wole bajki z disney channel ogladac:))

pozdro

ocenił(a) film na 3
xavor

''skoro tyle osób nie lubi WP to dlaczego ma on taką wysoką ocenę? ''

ponieważ polscy 'filmwebowcy' sa na tyle glupi, ze np taki aktor jak harrison ford jest chyba na 80 miejscu w rankingu a przeciez gra w hitach i jest najbogatszym aktorem na swiecie. A jakis 20-latek ktory gra w jakims durnym serialiku albo jakims tam step-up jest powiedzmy na 30 miejscu.

użytkownik usunięty
xavor

dieciom neostrady ślemy - WYP*&^%AĆ

xavor

Co innego rankingi dotyczące aktorów, a co innego te dotyczące filmów. Ja i tak zarówno jednymi jak i drugimi bym się za bardzo nie sugerował. A obrażanie bardzo dobrego filmu jakim jest WP przez ciebie jest bardzo głupie.
1. Film oglądałeś dawno temu i nie pamiętasz za dużo co sam przyznałeś
2. Jesteś negatywnie nastawiony do filmu (oceniasz bardzo subiektywnie)
3. Twoja argumentacja jest bardzo mętna i nie poparta dostatecznymi argumentami
4. Nie masz pojęcia o gatunku jakim jest fantasy
5. Nie czytałeś książki

ocenił(a) film na 10
caro_

caro - zgadzam się z każdym słowem! Bravo:)

ocenił(a) film na 8
caro_

zgadzam sie z xaworem gniot ,
najpierw ksiazke przeczytajcie a pozniej tego gniata poruwnajcie do ksiazki
ksiazka 10/10 film 1/10

użytkownik usunięty
akasia10

ja zawsze oglądam, a kiedy nudzi mnie już tak, że się nie da to przewijam, ale czyt ma wtedy napisy, żeby wiedzieć o co caman

użytkownik usunięty
Pysia11127

to ma aż za dużą średnią wiec... ja dałam dobry

ocenił(a) film na 10

Także zgadzam się z caro .
;D

A co do założyciela tematu uważam że źle mówisz o "strasznym filmie" .
To jest ni komedia ni horror .
Żadne arcydzieło .
Sprawdź sobie ile czasu , pieniędzy itd . przeznaczyli na nagranie "strasznego filmu" , a "władcy pierścieni" .
Lub ile nagród zdobył ten film lub ten .
Jest różnica ??

ocenił(a) film na 10
akasia10

A i jeszcze coś .
Ja bym powiedziała że ty jeszcze nie dojrzałeś na oglądanie takich filmów jak "władca pierścieni" . Są zbyt poważne . Najwyraźniej aby oglądać takie kino musisz poczekać kilka lat ."straszny film" itd . to filmy dla głupców , niewiele się tam dzieje więc łatwo zaczaić o co chodzi . Głupie teksty dzieciaków z podstawówki , którzy myślą że są dorośli i że takie zachowanie jest fajne .

ocenił(a) film na 3
akasia10

''Ja bym powiedziała że ty jeszcze nie dojrzałeś na oglądanie takich filmów jak "władca pierścieni" . Są zbyt poważne . Najwyraźniej aby oglądać takie kino musisz poczekać kilka lat.''

hahahahahaha. Niezle mnie rozsmieszylas. Naprawde dobre. Chyba ten film cie tak zbajerowal ze nie widzisz swiata pozanim. Juz nie mowiac o tym ze pewnie go ogladasz 2 razy dziennie.

''"straszny film" itd . to filmy dla głupców , niewiele się tam dzieje więc łatwo zaczaić o co chodzi . Głupie teksty dzieciaków z podstawówki , którzy myślą że są dorośli i że takie zachowanie jest fajne .''

heh, wlasnie widac kto tu nie rozumie filmow. Z tych jak to ujęlas glupich tekstow dzieciakow z podstawowki...pewnie polowy nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 3
akasia10

''Sprawdź sobie ile czasu , pieniędzy itd ''

Huja mnie obchodzi ile wydali na ten 4-godzinny gniot. Jak komedia to mnie mnie smieszyc. Co innego WP ma ciekawic itp. a tu mozna sie wynudzic na smierc. Ale przepraszam ze ranie twoje uczucia.

ocenił(a) film na 10
xavor

I właśnie o takich tekstach mówię . Same przekleństwa , błędy ortograficzne itd .
Już dawno wyszłam z podstawówki . I rozumiem wszystko o czy gadają .

"Jak komedia to mnie mnie smieszyc" - ktoś tu chyba nie umie pisać .

I nie chce od ciebie przeprosin . Są nic nie warte .

ocenił(a) film na 10
akasia10

A i nie jestem taką osobą która siedzi cały czas przed telewizorem , komputerem itd . Nie tak jak ty . Skoro ty tak szybko usypiasz na filmach to oznacza że się nudzisz i nie wiesz co ze sobą zrobić . W ogóle się nie ruszasz , nie uprawiasz sportu . Tylko siedzisz przed komputerem jak "dziecko neostrady" . Człowieku dorośnij .

akasia10

Xavor weź się chłopie w garść bo za przeproszeniem pieprzysz głupoty jak nie jedno dziecko neo prowokator z tego portalu. Nie podobał ci się film ok, fakt faktem że argumentów nie podajesz, ale weź nie obrażaj ani nas ani filmu który został doceniony przez tak liczną grupę widzów(tych inteligentniejszych). Co ci to daje satysfakcje, chcesz na sprowokować czy jak ? Qui bono ?

Ivalor

''"straszny film" itd . to filmy dla głupców , niewiele się tam dzieje więc łatwo zaczaić o co chodzi . Głupie teksty dzieciaków z podstawówki , którzy myślą że są dorośli i że takie zachowanie jest fajne .''

heh, wlasnie widac kto tu nie rozumie filmow. Z tych jak to ujęlas glupich tekstow dzieciakow z podstawowki...pewnie polowy nie rozumiesz.

a mozesz mi z łaski swojej wyjaśnic co takiego mądrego oni mówią?:) i może "Straszny Film" ma jakieś przesłanie, poza celem dla którego został stworzony,czyli ośmieszeniem i sparodiowaniem filmów grozy...? miałam już nic nie pisac, ale tak z ciekawości:)

ocenił(a) film na 10
caro_

Hah , i znowu Caro masz rację ;)
Filmy typu ,, Straszny film " są złączeniem kilku horrorów .WP to coś oryginalnego . Sama mogłabym połączyć kilka filmów i tylko dodać kilka śmiesznych scenek .Wielkie mi coś .Owszem czasem lubię się pośmiać z tego typu filmów , ale nie przyrównuję ich do dzieł typu WP .Jeśli ci się nie podoba film to po prostu wyraź swoją opinię , a nie obrażaj tego filmu wymyślając jakieś bezsensowne teksty typu ,,gniot"

ocenił(a) film na 3
Pysia11127

kolezanko, Ja uprawiam motocross. Jezeli wiesz co to jest.

jesli chcesz wiedziec...mam kawasaki kxf 250 ( http://image.dirtrider.com/f/8766542/141_0610_08_z+2007_kawasaki_kxf250+static.j pg ). Nie mam czasu na komputer i na 10 filmow dziennie.

''Sama mogłabym połączyć kilka filmów i tylko dodać kilka śmiesznych scenek .Wielkie mi coś ''

no comment.

a ogólem...chyba straszny film tez jest orginalny bo jeszcze raczej nie bylo filmow tego typu(parodii)

''Jeśli ci się nie podoba film to po prostu wyraź swoją opinię , a nie obrażaj tego filmu wymyślając jakieś bezsensowne teksty typu ,,gniot"

treść:''

przeciez mowie juz setny raz, ze jest za dlugi i dla mnie nudny...co mam wiecej powiedziec?

xavor

hmmm może jakąś głębszą refleksję?:) umotywowanie sformułowania "nudny"?:) bo "długi" - jak dla mnie - jest pojęciem śmiesznym przy negatywnej ocenie filmów. a na mojego posta może byś odpowiedział, bo naprawdę mnie interesuje co takiego mądrego tam mówią:)))

ocenił(a) film na 3
caro_

Nic madrego...ale smieje sie z kolegami caly film.

A ty mi teraz powiedz..co madrego mowia w WP? co tam w tym filmie wogole jest mądrego ? jakies stworki ?

ocenił(a) film na 10
xavor

Żadne jakieś stworki .
To film poważny . Początek świata fantasy .

A teraz ty mi powiedz co jest w "twoich" miłosnych filmach mądrego ?

ocenił(a) film na 10
akasia10

Bo nie chodzi tylko o "straszny film" , ale także o np "step up" .

ocenił(a) film na 10
akasia10

O Mater .
WP ma wiele zawartych w sobie przesłań .Ten film daje naprawę dużo do myślenia .Nie jakieś tam ,,stworki" . Nie wymyślaj takich głupot , jak nie wiesz o co chodzi w tym filmie .Ja oglądałam ,,Straszny Film " i co prawda jest śmieszny , ale nie posiada żadnych większych wartości .Nie to co WP .Tam są przedstawione najważniejsze strefy życia człowieka .
Niestety tacy ludzie jak ty tego nie rozumieją i wypisuję bzdury na forum.

ocenił(a) film na 3
Pysia11127

nie ogladam zadnego step - up bo to dla nastolatek i nie lubie filmow milosnych...wypowiedzialem sie o filmie :

''Ciekawy przypadek Benjamina Buttona'' - jezeli juz mowa o mądrych filmach.

'Niestety tacy ludzie jak ty tego nie rozumieją i wypisuję bzdury na forum.''

skonczcie wkoncu mi mowic ze go nie rozumiem. Ogladaliscie film ''Sprzedawcy 2'' ? Tam niezle randal krytykuje film :D

to nie zadna prowokacja poprostu napisalem to co mysle i chce zeby ktos mi cos odpowiedzial co mysli...to forum nie tylko jest dla wychwalania filmow.

xavor

Dokładnie nie jest, ale nie jest też od obrażania ambitnego kina i jego
fanów. Więc po kiego używałeś wstawek "gniot" itp. Ponawiam pytanie Qui
Bono ?

ocenił(a) film na 3
Ivalor

niewiem. To samo czemu mnie uwazacie za niemadrego, glupca, bez móżdżka, dzieciaka, nierozumiem filmow ?

użytkownik usunięty
akasia10

chwila chwila... według Ciebie Step up jest dobrym i mądrym filmem? dobrze zrozumiałam? Może jeśli jesteś młodza tak właśnie myślisz<lol>

ocenił(a) film na 10

Jak mam nie mówić , że go nie rozumiesz jak to prawda ?
; oo

ocenił(a) film na 10
Pysia11127

Że niby ja powiedziałam że step up jest mądry ?
Żartujesz ?
Nie , ja powiedziałam że to on uważa filmy tego typu za mądre itd .
I za lepsze od LOTR .

;D

ocenił(a) film na 10
akasia10

No właśnie .
Do xavor ;
No wiesz dziwne , że nie oglądasz Step up skoro masz ten film w swoich ulubionych .

ocenił(a) film na 3
Pysia11127

Kazdy film ktory ogladalem jest w moich ulubionych i ma 10/10. Niewiem czemu tak robie. I tak po 2. Nie jestem dziewczyna.

użytkownik usunięty
xavor

heh, moja kumpela też tak robiła, ale żeby zaznaczyć sobie, co już widziała. Dla mnie to dziwne... ja tam wolę oceniać;]

ocenił(a) film na 5
xavor

nuda ...tak samo dla mnie ,zasypiam przy tym filmie , ale na temat gustów nie ma co dyskutować :)co by było jakby wszystkim się podobało to samo ,nuda :)

ocenił(a) film na 10
slgosia

O ile się nie mylę napisałeś ;
,,nie oglądam takich filmów jak step-up "

Zastanów się człowieku .

Ps . Wiem , że nie jesteś dziewczyną . Po prostu zacytowałam twój nick i tyle .

ocenił(a) film na 10
xavor

Nie mam zamiaru Ci wmawiać że tego filmu nei rozumiesz, bo według mnie trzeba być wybitnym ćwierć inteligentem żeby go nie zrozumieć. Jednak uważając go za gniota i wystawiając mu ocene 5/10 mimo że go nie obejrzałeś do końca to lekka przesada. W takim razie według Ciebie scenariusz w tym filmie jest beznadziejny, muzyka też że o grze aktorskiej nie wspomne mam racje? Możesz z czystym sumieniem powiedzieć że te wszystkie czynniki są beznadziejne w tym filmie i dlatego wystawiłeś mu tak niską ocenę?

Twoje zdanie nie zmieni faktu jakim jest to że WP jest najlepszym filmem Fantsy jaki powstał. Do dziś pamiętam jak na każdym plakacie filmu fantasy który ukazał się po trylogii był napis : "Najlepszy film fantasy od czasów władcy pierścieni" Jednak żaden nie okazał się jak dotąd lepszy.

To ciągłe porównywanie Strasznych Filmów do WP jest bez sensu. To są dwa różne gatunki filmowe i mają całkowicie inne zadanie więc jak można porównywać oceny komedii i filmów fantasy ze sobą?

Podsumowując ten film to arcydzieło w swoim gatunku.

ocenił(a) film na 3
nostradamek

'' "Najlepszy film fantasy od czasów władcy pierścieni" Jednak żaden nie okazał się jak dotąd lepszy. ''

To tylko twoje zdanie :)

ocenił(a) film na 10
xavor

Nie tylko jego...

ocenił(a) film na 10
xavor

Tak, to tylko moje zdanie. Cały mój post miał wyrazić jedynie moje zdanie.
A co z pozostałymi czynnikami filmu co do których się nie wypowiedziałeś? Mam na myśli efekty, muzykę itd.

nostradamek

Nie licz na to, że się wypowie. Prowokatorzy już tacy są, nie potrafią
poprzeć swego zdania argumentami. Zazwyczaj dlatego, że takowych nie
posiadają, a krytykują dla samej krytyki lub żeby zirytować entuzjastów
danego filmu.

ocenił(a) film na 3
Ivalor

No powiem....

Efekty dobre...muzyka niewiem...niepamietam. Gra aktorka moglba by byc lepsza.

Fabula slaba...dlatego mowie ze film jest nudny i za dlugi.

ocenił(a) film na 10
xavor

Skoro muzyki nie pamiętasz to nie wiem jak Ty oglądasz filmy. Ja oglądając każdy film ogromną wagę przywiązuje do muzyki a gdzie jak gdzie ale we Władcy... muzyka była po prostu magiczna, nie dało się jej zauważyć.

Gra aktorska mogła by być lepsza? Kogo masz na myśli? Według mnie każdy zagrał swoje role po prostu świetnie, tak jak było to od nich wymagane.

Fabuła słaba? A czego oczekiwałeś? Według mnie jak na film na podstawie książki to fabuła była bardzo dobra, nie było rażących zmian co do treści książki. Nie moge niestety odnieść się ani do Twoich ocen filmów ani do tego co masz w ulubionych więc nie ocenie jaki masz gust. Ale naprawde nie rozumiem dlaczego tak słabo oceniasz ten film. Fabuła słaba to nie jest argument. Wyjaśnij mi prosze co w tej fabule było takiego.

Co do długości... wiesz jak dla mnie to mógłby ten film trwać jeszcze ze 2 godziny a akurat tą część oglądałem w wersji reżyserskiej. I przez prawie 4h patrzenia się w ekran nie nudziłem się ani przez chwilę.

Ten film naprawdę oddaje klimat książki, efekty są świetnie wkomponowane, gra aktorska jest na bardzo wysokim poziomie. Do tego muzyka, piękna, klimatyczna. W każdej części świetnie uzupełnia sceny którym towarzyszy i oddaje ich klimat.

Więc daj mi argumenty popierające Twoją tezę.

Ps. Wypchać się każ takim argumentem że film nudny bo długi, to nie jest argument.Tym bardziej że na ekranie przez cały czas coś się dzieje. Uzasadnij też jak możesz dlaczego fabuła jest słaba.

Film oddaje klimat książki, efekty są świetnie wkomponowane

ocenił(a) film na 3
nostradamek

''koro muzyki nie pamiętasz to nie wiem jak Ty oglądasz filmy. Ja oglądając każdy film ogromną wagę przywiązuje do muzyki a gdzie jak gdzie ale we Władcy... muzyka była po prostu magiczna, nie dało się jej zauważyć. ''

ogladalem to pare lat temu no moz ez 2-3. NIe pamietam tego dokladnie.

''
Gra aktorska mogła by być lepsza? Kogo masz na myśli? Według mnie każdy zagrał swoje role po prostu świetnie, tak jak było to od nich wymagane.
''
poprostu lepsi aktorzy. Niewiesz jak ty bo zagral np brat pitt albo ktos inny.

''Fabuła słaba? A czego oczekiwałeś? Według mnie jak na film na podstawie książki to fabuła była bardzo dobra, nie było rażących zmian co do treści książki. Nie moge niestety odnieść się ani do Twoich ocen filmów ani do tego co masz w ulubionych więc nie ocenie jaki masz gust. Ale naprawde nie rozumiem dlaczego tak słabo oceniasz ten film. Fabuła słaba to nie jest argument. Wyjaśnij mi prosze co w tej fabule było takiego.''

Nie odnosze sie do ksiazki. Chodzi o film w ktorym nudzilo mnie wiele zeczy. Np film 2012 oceniaja na 5/10 a ile bylo akcji ?! 3/4 filmu. oceniaja slabo, ponieważ fabula byla slaba. Ale ja osobiscie twierdze ze fabula w 2012 byla dobra.

''Co do długości... wiesz jak dla mnie to mógłby ten film trwać jeszcze ze 2 godziny a akurat tą część oglądałem w wersji reżyserskiej. I przez prawie 4h patrzenia się w ekran nie nudziłem się ani przez chwilę. ''

Tak jak mowilem wyzej. Widzisz ty bys mogl go ogladac 6 h a ja 2h max. Kwestia gustu.

''
Ten film naprawdę oddaje klimat książki, efekty są świetnie wkomponowane, gra aktorska jest na bardzo wysokim poziomie. Do tego muzyka, piękna, klimatyczna. W każdej części świetnie uzupełnia sceny którym towarzyszy i oddaje ich klimat. ''

Niepamietam jak to bylo.

''Wypchać się każ takim argumentem że film nudny bo długi, to nie jest argument.Tym bardziej że na ekranie przez cały czas coś się dzieje. ''

Tak jak mowilem wyzej...o tym 2012.

ocenił(a) film na 10
xavor

No więc lecim.

"ogladalem to pare lat temu no moz ez 2-3. NIe pamietam tego dokladnie."

Skoro film oglądałeś pare lat temu do tego nie cały to czy nie uważasz że przed ocenieniem powinieneś sobie go odświerzyć? Ja w telewizji widziałem mnóstwo filmów jednak ich nie oceniam tylko zaznaczam że chcę obejrzeć jeszcze raz. Po 2 czy 3 latach nie jesteśmy w stanie ocenić solidnie filmu gdyż sporo elementów zapominamy.

"poprostu lepsi aktorzy. Niewiesz jak ty bo zagral np brat pitt albo ktos inny."

Wiesz co? O każdym filmie tak można pomarudzić. Aktorzy grali kiepsko, trzeba było dać lepszych. Osobiście uważam że taki Pitt nie pasuje do tego typu produkcji. Zagrał takiego bohatera w Troi jednak to całkiem inne kino. Tam miał być pół-bogiem czyli miał być przystojny itd. Pasowałby Ci taki całkiem śliczny Aragorn? Mi nie.

"Nie odnosze sie do ksiazki. Chodzi o film w ktorym nudzilo mnie wiele zeczy. Np film 2012 oceniaja na 5/10 a ile bylo akcji ?! 3/4 filmu. oceniaja slabo, ponieważ fabula byla slaba. Ale ja osobiscie twierdze ze fabula w 2012 byla dobra."

Ok kwestia gustu, nie czepiam się. A co do Twojego gustu to jest go niestety strasznie trudno niestety ocenić...

"Tak jak mowilem wyzej. Widzisz ty bys mogl go ogladac 6 h a ja 2h max. Kwestia gustu."

Jak wyżej, kwestia gustu.

No i reszta Twojej wypowiedzi czyli niepamiętasz jak było to po raz kolejny pytam : Po co oceniasz skoro nie pamiętasz?

I jeszcze jedna wiadomość z Twojego poprzedniego posta
"No powiem....

Efekty dobre...muzyka niewiem...niepamietam. Gra aktorka moglba by byc lepsza."

Skoro efekty dobre to według mnie za sam ten czynnik film powinien mieć ocene co najmniej 5 a nie jak wystawiłeś 1.

Może po prostu nie lubisz tego typu kina jednak zastanów się czy to automatycznie przekreśla ten film za muzyke efekty itd.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
nostradamek

Tak jak już dawno mówiłam nie znasz filmu a oceniasz. Kolega z góry ma w 100 % rację . Oglądałeś film 3 czy 2 lata temu i piszesz straszne bzdury . Nie wyobrażam sobie Brada Pitta jako Aragorna - bardzo mi przykro .

ocenił(a) film na 3
Pysia11127

NIe mowie ze jako aragorna, ale kogos innego...

ocenił(a) film na 3
nostradamek

''Skoro film oglądałeś pare lat temu do tego nie cały to czy nie uważasz że przed ocenieniem powinieneś sobie go odświerzyć? Ja w telewizji widziałem mnóstwo filmów jednak ich nie oceniam tylko zaznaczam że chcę obejrzeć jeszcze raz. Po 2 czy 3 latach nie jesteśmy w stanie ocenić solidnie filmu gdyż sporo elementów zapominamy.
''

nie mam zamiaru go ogladac.

''
Wiesz co? O każdym filmie tak można pomarudzić. Aktorzy grali kiepsko, trzeba było dać lepszych. Osobiście uważam że taki Pitt nie pasuje do tego typu produkcji. Zagrał takiego bohatera w Troi jednak to całkiem inne kino. Tam miał być pół-bogiem czyli miał być przystojny itd. Pasowałby Ci taki całkiem śliczny Aragorn? Mi nie. ''

Czemu aragorn ?

''I jeszcze jedna wiadomość z Twojego poprzedniego posta
"No powiem....

Efekty dobre...muzyka niewiem...niepamietam. Gra aktorka moglba by byc lepsza."

Skoro efekty dobre to według mnie za sam ten czynnik film powinien mieć ocene co najmniej 5 a nie jak wystawiłeś 1.

Może po prostu nie lubisz tego typu kina jednak zastanów się czy to automatycznie przekreśla ten film za muzyke efekty itd.
''

dalem 3/10.

tak jak mowilem zoabcz na 2012 i jeg ocene. Ile tam jest efektow w porownaniu do Wp i jaka ocena ? 2012 aktualnie czyli(21:05) ma srednia 6.19. A ile tak efektow ?2h efektow - caly czas.

ocenił(a) film na 10
xavor

Pragnę ci oznajmić , że efekty specjalne to nie najważniejsza część filmu. W kółko tylko efekty , efekty - jak dla mnie to nudne i beznadziejne. Bardzo mi przykro . Co do WP to nie ma się co dziwić , że efektów jest mniej , ponieważ ten film jest o kilka lat starszy od 2012.

ocenił(a) film na 10
Pysia11127

Ups . Chyba coś namieszałam. Sory jak napisałam nie na temat ,ale już trudno was zrozumieć xD

ocenił(a) film na 10
xavor

"Czemu aragorn ?"
A kto? Legolas? Gandalf? Skoro nie Aragorn to powiedz kto.

"dalem 3/10."
W momencie w którym pisałem post film oceniałeś na 1. Co na Ciebie wpłynęło w ten sposób że podniosłeś ocenę?

"tak jak mowilem zoabcz na 2012 i jeg ocene. Ile tam jest efektow w porownaniu do Wp i jaka ocena ? 2012 aktualnie czyli(21:05) ma srednia 6.19. A ile tak efektow ?2h efektow - caly czas."

Gówno za przeproszeniem interesuje mnie to jaką ocenę ma 2012. To jest forum "Władcy..." a Ty niestety nie potrafisz wytoczyć żadnych konstruktywnych argumentów do tego zmieniasz co chwilę oceny tego filmu. Za pierwszym razem jak widziałem ocene to było 5 następnie 1 a teraz 3. Gdzie tu logika?

Z rozmowy oraz Twoich ocen wnioskuję że nie potrafisz ocenić filmu obiektywnie. Oceniasz tylko podoba mi się albo nie podoba a to nie jest zbyt sprawiedliwe. Oceniasz film jako całość zamiast spojrzeć na niego pod kątem gry aktorskiej, muzyki, efektów itd.

Pysia...
Patrz na jakim forum się znajdujesz następnym razem albo po prostu czytaj całość i ze zrozumieniem...

nostradamek

Pisze się "nie wiem".

ocenił(a) film na 10
dalczyna

Dobrze wiem na jakim forum się znajduję , tylko po prostu mi się coś pomieszało .
Jak tak bardzo cię uraziłam to przepraszam bardzo .