7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

1/10

ocenił(a) film na 1

Film totalna porażka. To jest jedyny film na którym nie udało mi się wysiedzieć do końca w kinie. Zero akcji bezsensowna fabuła. Nie polecam!!! Dno totalne!!!

hubertusok

Nie krzycz tak, bo jeszcze Cie ktos uslyszy.

ocenił(a) film na 9
hubertusok

Tłumoku nie rozumiesz filmu. 1/10?? Przez takich osłów zaniżany jest poziom FW!

ocenił(a) film na 9
Pulser_X

Jak ktoś szedł na Watchmenów bez znajomości pierwowzoru komiksowego, z oczekiwaniem na kolejnego Iron Mana, to mógł się srodze zawieść.

ocenił(a) film na 9
Hnyszard

Ja oglądałem po raz pierwszy bez znajomości komiksu i z nastawieniem właśnie na film pokroju Iron Mana jak to ująłeś i byłem totalnie wgnieciony w fotel, oczywiście pozytywnie. Z tym filmem jest jak z pewną sieciówką - nie dla....

ocenił(a) film na 9
Pieterman

Też nie czytałem komiksu ale film mnie olśnił. Taki mroczny, tajemniczy, klimatyczny! Cud

ocenił(a) film na 10
hubertusok

Widocznie dla twojego ciasnego łebka przewidziany jest spiderman. Ale nic nie szkodzi.

Grotezka

Strażników uważam za perełkę w swoim gatunku. Jednakże nie rozumiem dlaczego wszyscy zbrukaliście człowieka, mającego inne zdanie. Przecież to tylko film, zabawa. Miał prawo do wyrażenia swojej oceny. Jeśli w takiej błahej sprawie obrażacie się i mieszacie z błotem, to w jakiej dalibyście mu w twarz?

ocenił(a) film na 10
Peter_1000

Masz rację trochę przesadziłem, no ale 1/10? Poniekąd się należało :D

ocenił(a) film na 9
Peter_1000

Właśnie w takiej.

ocenił(a) film na 9
Peter_1000

Popieram przedmówcę. Takiemu filmowi nie można dać 1/10 bo to najzwyklejsza kpina. Oceniając go przez coś choćby na kształt obiektyzwizmu biorąc pod uwagę np. efekty specjalne, grę aktorską w żadnym wypadku film na taką ocenę nie zasługuje. Już sam fakt, że gość ocenia film nie oglądając go do końca nie świadczy dość dobrze o jego kondycji psychicznej. W takich sytuacjach chyba zaczynam rozumieć Nietzschego :/

Peter_1000

Dajcie spokój, przecież od razu widać, że koleś leci podpuchą rodem z onetu.