Byłem zajarany tym filmem, a wyszło jak wyszło. Znudzony oglądaniem tego. 3/10 to max. Słabiutka projekcja a myslałem, że będzie lepiej ;/
Szkoda. Znając oceniająch teraz mnie zjebia jak psa ;/ Kazdy ma swoje gusta i uszanujcie moje, czego szczerze nie moge sie spodziewać :| Wiadomo-Taka jest polska społecznośc. Czekam na pociski haha! ; /
Równierz polska społecznoś charakteryzuje się tym, że jak coś ocenia to nie podaje rzezowych, czy nawet jakich kolwiek argumentów. Pozdrawiam serdecznie, :)
Zero klimatu, zero akcji, latające rzeczy, nie realne walki, syf, kpina dla tego filmu odemnie :) Również pozdrawiam ;))
Mroczny klimat zimnej wojny, zagożenia bronią nuklearną i superbohaterów bardziej ludzkich ( w każdym tego słowa znaczeniu ) niż wszyscy dotąd zekranizowani. Doskonała muzyka i ciekawa historia. Walki bardziej realne niż w Hulku, Spidermanie, Supermanie itp. Nie wiem, co jest kpiną dla Ciebie. Gdyby ruscy i jankesi nie dogadali się, to mielibyśmy podobną historie, tylko że od strony czerwonych. Dodanie do tej rzeczywistości ludzi walczących w maskach, czasami z samymi sobą, było moim zdaniem trafnym posunięciem. Dla mnie to najlepsza ekranizacja komiksu zaraz po "300". Nie jest cukierkowa i to jej plus. Pozdrawiam