W piątek 9 grudnia o 22:05 Watchem będą w TVN.
Tylko zastanawia mnie jedno, czemu film, który trwa prawie 3h puszczają o 22:05, a Jestem legendą, który już w TV był, o 20:00? Podobna sytuacja była z Iron Manem i Milczeniem owiec... Ale ważne, że w ogóle film pojawi się w TV.
Podejrzewam, że dlatego iż jest to film dość brutalny i nie mogą go wyświetlić wcześniej niż o 22:00.
O matko! Jak kłamliwie ten blok reklamują!
"Właśnie przeczytałam książkę o wilkołakach. Chciałabym zobaczyć coś mrocznego." Jestem ciekaw co za inteligent uznał, że którakolwiek z tych pozycji to coś dla fanów wilkołaków, mrocznych gotyckich horrorów, albo fantasy?! Gieniusze marketingu, niech ich szlak*!!!
*- wiem, że nie ta litera, ale przekleństwa rzucać nie będę
chyba chodzilo o jestem legenda gdzie byly te stworo/wampiry
swoja droga te bloki sa taK ZJE BANE ze tvn zaczyna przypominac polsatwoskie -pamietniki,dlaczego ja etc!
jak mozna sie tak upadlac i wygadywac tak nienaturalne bzdury i robic z siebie downa.
to juz lepszy jest ten spot z tymi aktorami-ten smeiszny grubas w okularach z intra ugotowanych.
STRAZNICY RZADZA!
Święta prawda. Nie wiem czym się kierowali ludzie z zarządu żeby coś takiego wypuścić. Naprawdę kogokolwiek takie puste gadanie przekonuje? Zwłaszcza jak babka chce filmu z życia wziętego i dostaje jakąś historyjkę o młodej surferce, a facet chcący ekranizacji światowej literatury dostaje "w 80 dni dookoła świata" Jackie Chan version? Ludzka mentalność (w tym przypadku kupujących to oraz za te spoty odpowiedzialnych) jest niepojęta...