7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

chce obejrzeć ten film ale sie normalnie nieda!! flaki z olejem i nuuuuudaaaa poprostu do D... zero emocji zero fabuły ciekawej,
myslalem ze jak daliscie srednia ocen kolo 7,5 to film bedzie fajny.ALe jak dlamnie to 1/10 MAX dno DNO

darkpalladin86

Po prostu ten film nie jest dla Ciebie. Nie wszyscy chcą lub potrafią wysilić umysł w trakcie oglądania filmu. Może temu filmowi brakowało jakiegoś większego fabularnego kopa, ale za to narracja i dialogi były perfekcyjne, więc jak najbardziej zasługuje na uznanie. Watchmen ocieka mocnym klimatem, wystarczy się w niego wczuć. Nie miałem styczności z komiksem.

ocenił(a) film na 1
Kazioo

Zgadzam sie w 100 procentach z Kazioo, ten film to jakieś nieporozumienie, i nie będe sie już więcej na ten temat wypowiadał, bo naprawdę to przechodzi ludzkie granice.
Gdyby takie filmy jak "Watchmen" ,wychodziły by często w kinach, to naprawdę nie miałby KTO TEGO OGLĄDAĆ!!!

ocenił(a) film na 9
lyszczadrian

W zupełności zgadzam się z przedmówca, 75% populacji to idioci.

użytkownik usunięty
darkpalladin86

bo jestes ciotą

ocenił(a) film na 9
darkpalladin86

Durny troll!

Pamiętajcie - nie karmić trolla!
Film na 9/10 - klimat, dialogi, muzyka... czysta perfekcja :)

ocenił(a) film na 1
Fakkir_2

nieprzekonacie mnie lubie ogladac filmy roznego rodzaju ale to jest poprostu do d...

ocenił(a) film na 9
darkpalladin86

A powiedz czego się spodziewałeś po tym filme?
Transformersów, Wolverina?

ocenił(a) film na 9
Numer_44

Mi tam sie podobalo wszystko :D :
-Spiderman 1,2 i 3
-Watchmen - Strażnicy
-X-meni(1,2,ostatni bastion i Geneza:Wolverine)
-Ironman 1 i 2
-Rycerz Ciemności(Batman)
Nie narzekam, dla mnie to jest kino dla rozrywki, lubie sie wyluzowac przy takich produkcjach ;)

ocenił(a) film na 9
persching16

Mroczny Rycerz, sory kiedys ktos powiedzial "Rycerz Ciemności" i mi zapalo w pamiec :D przepraszam.

ocenił(a) film na 10
persching16

Mi tam sie podobalo wszystko :D :
-Spiderman 1,2 i 3
-Watchmen - Strażnicy
-X-meni(1,2,ostatni bastion i Geneza:Wolverine)
-Ironman 1 i 2
-Rycerz Ciemności(Batman)
Nie narzekam, dla mnie to jest kino dla rozrywki, lubie sie wyluzowac przy
takich produkcjach ;)

Dobry jesteś skoro już widziałeś Ironmana 2:D

ocenił(a) film na 9
Dorikin

Sory, niechcacy 2 napisalem, bo czytalem i tak automatycznie 1 I 2 napisalem.Oczywiscie nie widzialem, pomylka :D ale ogolnie takie pozycje dla CZYSTEJ rozrywki moga byc :)

ocenił(a) film na 9
darkpalladin86

Właśnie jestem świeżo po seansie i muszę przyznać, że film bardzo mi się spodobał. Jako, że nie miałem okazji czytać komiksu [jeszcze], spodziewałem się czegoś w stylu X-Man czy Transformers, a tutaj proszę, takie miłe zaskoczenie.
Niesamowity, mroczny, gorzko-kwaśny klimat, ha!, w to mi graj panie reżyserze. Dopełnia go równie dobra muzyka.
Efekty na bardzo wysokim poziomie.
I na pierwszym planie, aktorzy i narracja. Rorschach szczególnie przypadł mi do gustu, wielkie brawa dla pana Haley'a. Cała reszta trzyma równie wysoki poziom.
Zdecydowanie polecam, kawał dobrego kina. I jeśli ktoś ma okazję to koniecznie w wersji Blu-ray, wgniata w fotel.

"Kto chce kowboja w Białym Domu ?" - świetne :)

ocenił(a) film na 10
darkpalladin86

Film jest dla osób które lubią pomyśleć w trakcie filmu, które chcą stać się jego częścią. Bardzo ciesze się że są takie filmy jak Strażnicy.