7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104666
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

DVD

ocenił(a) film na 10

Wie ktoś kiedy Watchmeni będą wydani na dvd (w Polsce)? I czy jest szansa, że zamieszczą też na tym Tales of the Black Freighter?
Jeżeli piszę kolejny temat o tym samym to przepraszam, google niczego nie znalazły ;)

mammix

Skoro wydanie DVD zaserwuje nam Imperial... hmmm... nadzieja umiera ostatnia, podobno xD Się zobaczy.
A kiedy? Dobre pytanie. Nowości wychodzą u nas stosunkowo szybko, więc stawiam na lipiec/sierpień. Ewentualnie wczesna jesień. Trzeba wziąć poprawkę na to, że "Watchmen" spektakularnego sukcesu finansowego nie odnieśli i wydawca może się trochę poociągać... (obym się myliła!)

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

To ma być szybko? :P
Eh, dzięki. Nadzieją trzeba żyć.

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Lipiec/Sierpień ??!! ;(
Nie byłem w kinie bo czasowo nie wyrobiłem i mi taki pięękny film przepadł a do lipca ile czasu... No ale poczekam poczekam a narazie powalcze z komiksem. Podobno film BdB i dokładnie odwzorowany i trzyma klimat komiksu. PzDr!

ocenił(a) film na 9
mammix

Wiadomo że wytwórnia planuje wydać na DVD wersję "reżyserską" Watchmen, która jest dłuższa; zapewne wyda też wersję zwykłą, bo po co sprzedawać film raz skoro można dwa razy... Na koniec zaś ma się ukazać wersja "Ultimate", trwająca 3 i pół godziny, w którą będą wmontowane fragmenty "Tales..." tak samo, jak ma to miejsce w oryginale. A co z tego będzie w Polsce? Diabli wiedzą... coś na pewno powinno być :)

mutant6

Wersja "Ultimate"... mrau, to brzmi aż nazbyt smakowicie * * Sprowadzę zza granicy, jeżeli w naszym pięknym, nadwiślańskim kraju ktoś postanowi sobie to wydanie odpuścić. Bo to by było... uch, naprawdę coś.

ocenił(a) film na 8
Kaileena_Farah

A jesli "Ultimate" nie pojawi sie "u nas" ?
(przypominam ze film stosunkowo słabo sie przyjał w Polsce)
Czy ktos mógłby podac jakies info/linka sklepu zajmujacego sie sprowadzaniem tego typu towarów ?

Z góry dziekuje.

jantar20123

Najłatwiej będzie przez E-bay or something like that ;) Ale trzeba mieć nadzieję, no! Może wydadzą.

ocenił(a) film na 10
jantar20123

człowieku, filmy z zagranicy zamawia się praktycznie wyłącznie na amazon.com , wybór jest ogromny oraz multum różnorakich wydań filmów (digipacki, paczki itp etc). Zamawiam tam jakieś filmy ze znajomymi, dzielimy się kosztami przesyłki, w sumie chyba każdy zamawia na amazonie filmy niedostępne w PL, baa znam osoby, które mają w dupie słabe wydania polskich dystrybutorów i zamawiają tylko z amazona :)

ocenił(a) film na 10
TheGarbageDump

Czekać do połówki wakacji...ble ;/

użytkownik usunięty
TheGarbageDump

"człowieku, filmy z zagranicy zamawia się praktycznie wyłącznie na amazon.com"

DVD.COM.UK i HMV mają lepsze ceny i tańszą przesyłkę.

użytkownik usunięty

sprostowanie - miało być: dvd.co.uk

ocenił(a) film na 10

podpisuje sie pod tym tylko dlatego zeby ten durny i idiotyczny frajer zwany janko bzykantem znikną mi z pola widzenia :) a dvd kupie napewno pozdro i podpisujcie sie pod tematami innymi niz ten janka :) dzieki

ocenił(a) film na 9
homer700

A tak spytam, nie wiecie może kiedy film w Polsce na DVD się pojawi?

ocenił(a) film na 9
uzi43

1 września. Wystarczy wejść na stronę polskiego dystrybutora. ;]
http://www.imperial-cinepix.com.pl/products/dvd/comings

Oby tylko dwupłytowa edycja była w sklepach. Bo w Internecie to za drogo. No ale w ostateczności..

ocenił(a) film na 9
Palpatine

No tak, ale jak w sklepach nie będzie to i tak zamówię;p
Dawno na żaden film na DVD nie czekałem;)