Wie ktoś kiedy Watchmeni będą wydani na dvd (w Polsce)? I czy jest szansa, że zamieszczą też na tym Tales of the Black Freighter?
Jeżeli piszę kolejny temat o tym samym to przepraszam, google niczego nie znalazły ;)
Skoro wydanie DVD zaserwuje nam Imperial... hmmm... nadzieja umiera ostatnia, podobno xD Się zobaczy.
A kiedy? Dobre pytanie. Nowości wychodzą u nas stosunkowo szybko, więc stawiam na lipiec/sierpień. Ewentualnie wczesna jesień. Trzeba wziąć poprawkę na to, że "Watchmen" spektakularnego sukcesu finansowego nie odnieśli i wydawca może się trochę poociągać... (obym się myliła!)
Lipiec/Sierpień ??!! ;(
Nie byłem w kinie bo czasowo nie wyrobiłem i mi taki pięękny film przepadł a do lipca ile czasu... No ale poczekam poczekam a narazie powalcze z komiksem. Podobno film BdB i dokładnie odwzorowany i trzyma klimat komiksu. PzDr!
Wiadomo że wytwórnia planuje wydać na DVD wersję "reżyserską" Watchmen, która jest dłuższa; zapewne wyda też wersję zwykłą, bo po co sprzedawać film raz skoro można dwa razy... Na koniec zaś ma się ukazać wersja "Ultimate", trwająca 3 i pół godziny, w którą będą wmontowane fragmenty "Tales..." tak samo, jak ma to miejsce w oryginale. A co z tego będzie w Polsce? Diabli wiedzą... coś na pewno powinno być :)
Wersja "Ultimate"... mrau, to brzmi aż nazbyt smakowicie * * Sprowadzę zza granicy, jeżeli w naszym pięknym, nadwiślańskim kraju ktoś postanowi sobie to wydanie odpuścić. Bo to by było... uch, naprawdę coś.
A jesli "Ultimate" nie pojawi sie "u nas" ?
(przypominam ze film stosunkowo słabo sie przyjał w Polsce)
Czy ktos mógłby podac jakies info/linka sklepu zajmujacego sie sprowadzaniem tego typu towarów ?
Z góry dziekuje.
człowieku, filmy z zagranicy zamawia się praktycznie wyłącznie na amazon.com , wybór jest ogromny oraz multum różnorakich wydań filmów (digipacki, paczki itp etc). Zamawiam tam jakieś filmy ze znajomymi, dzielimy się kosztami przesyłki, w sumie chyba każdy zamawia na amazonie filmy niedostępne w PL, baa znam osoby, które mają w dupie słabe wydania polskich dystrybutorów i zamawiają tylko z amazona :)
"człowieku, filmy z zagranicy zamawia się praktycznie wyłącznie na amazon.com"
DVD.COM.UK i HMV mają lepsze ceny i tańszą przesyłkę.
podpisuje sie pod tym tylko dlatego zeby ten durny i idiotyczny frajer zwany janko bzykantem znikną mi z pola widzenia :) a dvd kupie napewno pozdro i podpisujcie sie pod tematami innymi niz ten janka :) dzieki
1 września. Wystarczy wejść na stronę polskiego dystrybutora. ;]
http://www.imperial-cinepix.com.pl/products/dvd/comings
Oby tylko dwupłytowa edycja była w sklepach. Bo w Internecie to za drogo. No ale w ostateczności..