7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

Ci którym się film podobał, resztę wymyślają od popcornożerców i bezmózgich fanów Transformersów. Przeciwnicy filmu wyzywają fanów od kretynów i twierdzą że TDK lepszy i fajniejszy.
Ja twierdzę że takie wypowiedzi świadczą tylko i wyłącznie o piszących.

PS. Ja dałem 7/10. Lubię i TDK i Transformery.

ocenił(a) film na 8
tom_1984

Bo przez internet łatwo jest na kogoś wyskoczyć z mordą.

użytkownik usunięty
tom_1984

no ale jezeli ktos film nazwie do dupy i da mu 1, to kultura wymaga zeby kogos takiego zgnoic i wbic w ziemie, zeby mu uswiadomic ze jest kompletnym idiota, bo jak nazwac kogos kto jest zbyt niepojetnym czlowiekiem zeby film zrozumiec albo np. nudza go ambitne filmy i dlatego na sile chce innych przekonac ze film jest zly, to tak jakbym ja np. wystawil jedynke filmowi ktory jest westernem tylko dlatego bo nie podoba mi sie jak chodza w brudnych kapeluszach

ocenił(a) film na 10
tom_1984

Ja też lubię TDK oraz Transformersy, ten drugi jest bardzo łatwy i przystępny dla dzieci, mroczny rycerz mniej, tu fabuła jest trochę bardziej zawiła, no i brutalność (oczywiście dla dorosłego widza, są to czynniki na plus). Strasznie nie lubię dziecka hollywood labeuf'a, ten film był nastawiony na zabawę, więc specjalnie mi nie wadził. Powiedzmy tak: był w dobrym stylu, ale jego trailer, oceniam wyżej niż cały film w ostatecznym rozrachunku.

ocenił(a) film na 10
TheGarbageDump

Natomiast Watchmen, to film bardziej brutalny i skomplikowany niż wymienione dwa, trochę inna bajka, ale dla mnei jest na szczycie.