7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

Dla wszystkich zainteresowanych komiks można nabyć w każdym DOBRYM salonie Kolportera na terenie całego kraju xD I to za przyzwoitą cene 24,90 za tom ;D

użytkownik usunięty
Keanu_Reeves1992

Jutro przejdę się zobaczyć, czy w tym Wrocławskim również - jak tak, byłoby świetnie zdobyć w końcu swój egzemplarz.

ocenił(a) film na 8
Keanu_Reeves1992

W internetowym sklepie kolportera polskiego wydania już nie ma. Jest za to po angielsku, wszystkie tomy wydane w jednym za ok. 56 zł. Ja już zamówiłem i nawet lepiej, że przeczytam w oryginale ;)

ocenił(a) film na 8
Murdoc

Istotnie jest, i ja także myślałem, że tylko w wersji angielskiej xD
Lecz kiedy pofatygowałem się na miejsce osobiście, okazało się, że nie ma wersji angielskiej, ale za to jest polska xDDD
I to za przyzwoitą cenę 75 zł. za wszystkie trzy tomy. ;]

ocenił(a) film na 9
Keanu_Reeves1992

Serio? Gdzie we Wroclawiu, znajde dobry salon Kolportera? Zaraz jade!

ocenił(a) film na 10
fifor1

o dokładnie, we wrocku jest jakiś?? w sumie to nawet nie szukałem ale takie miłe pytanko hehe

ocenił(a) film na 9
homer700

chyba w Marino jest, nie wiem czy w Magnolii tez nie czasem...

ocenił(a) film na 10
fifor1

Marinio jeszcze istnieje?? myślałem że zburzyli to już dawno temu :P do magnolii mam kawał drogi, ale warto by sie było rozejrzeć :)

ocenił(a) film na 9
homer700

Przed świętami zamawiałam przez internet w kolporterze płyte DVD....do tej pory nie przyjechał kurjer....więc ja podziękuje :)

ocenił(a) film na 8
Romy

Dlatego trzeba pujść do salonu osobiście ;]
Ja nigdy specjalnie nie polegałem na kurierach i tego typu rzeczach. Wolałem sam dopilnować zgodności przesyłki.

użytkownik usunięty
Keanu_Reeves1992

Hmm, a w Poznaniu jest?

ocenił(a) film na 8

W każdym większym mieście powinnien być conajmniej jeden duży salon ;]
Ludzie, od czego macie Zumi xD