Dla wszystkich zainteresowanych komiks można nabyć w każdym DOBRYM salonie Kolportera na terenie całego kraju xD I to za przyzwoitą cene 24,90 za tom ;D
Jutro przejdę się zobaczyć, czy w tym Wrocławskim również - jak tak, byłoby świetnie zdobyć w końcu swój egzemplarz.
W internetowym sklepie kolportera polskiego wydania już nie ma. Jest za to po angielsku, wszystkie tomy wydane w jednym za ok. 56 zł. Ja już zamówiłem i nawet lepiej, że przeczytam w oryginale ;)
Istotnie jest, i ja także myślałem, że tylko w wersji angielskiej xD
Lecz kiedy pofatygowałem się na miejsce osobiście, okazało się, że nie ma wersji angielskiej, ale za to jest polska xDDD
I to za przyzwoitą cenę 75 zł. za wszystkie trzy tomy. ;]
o dokładnie, we wrocku jest jakiś?? w sumie to nawet nie szukałem ale takie miłe pytanko hehe
Marinio jeszcze istnieje?? myślałem że zburzyli to już dawno temu :P do magnolii mam kawał drogi, ale warto by sie było rozejrzeć :)
Przed świętami zamawiałam przez internet w kolporterze płyte DVD....do tej pory nie przyjechał kurjer....więc ja podziękuje :)
Dlatego trzeba pujść do salonu osobiście ;]
Ja nigdy specjalnie nie polegałem na kurierach i tego typu rzeczach. Wolałem sam dopilnować zgodności przesyłki.