7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

Wersje filmu...

ocenił(a) film na 9

Witam...

Filmu nie oglądałem... jeszcze... (kino, internet, dvd, br disck) nic a nic...

Wszystko związane z tym, że czekałem na wersje powiększoną o dodatkowe sceny itd... mam takie pytanie czy takie coś wyszło... nie mam czasu sprawdzać... bo niektóre wersje mają jakieś rozmaite nazwy i dodatkowe sceny jak edycja kolekcjonerska... edycja reżyserska... edycja "ble ble" itd... która wersja jest najbardziej bogata film w kinie był sam z siebie dość długi a ta której szukam miała być jeszcze lekko dłuższa...

Może mi ktoś pomóc i wskazać drogę...

użytkownik usunięty
zork

W Polsce i całej Europie jak dotąd została wydana tylko i wyłącznie jedna wersja filmu (kinowa). Wersja reżyserska wyszła tylko w USA.

ocenił(a) film na 9

owszem, niestety reżyserska jest lepsza niż wydana u nas skrócona wersja, więc jeśli zależy mu na jak najlepszym odbiorze filmu, to musi pobrać ją z internetu... w grudniu wychodzi wersja z wklejonym "tales of..." ale najprawdopodobniej też tylko w USA.

ocenił(a) film na 9
zork

Właśnie wyszła wersja ULTIMATE cut trwa 215minut trzeba będzie oglądnąć, szkoda że tylko w USA

ocenił(a) film na 9
Woj8ech

Ultimate Cut na torrentach jest już do ściągnięcia, no szkoda szkoda, ale to już wina dystrybutora :)

ocenił(a) film na 8
zork

ja ściągnąłem wersje Ultimate cut z peba