Interesuje mnie papierowa wersja w polskim języku. Co prawda są na Allegro jakieś aukcje, ale
ceny są kosmiczne.
Obecnie nie ma chyba żadnych szans abyś to dorwał w papierowej wersji, w przystępnej cenie. Sam trochę szukałem bo chcę też nabyć , ale kwoty, które widziałem są astronomiczne. Na allegro wystawiają używany komiks"Strażników" w strasznie dużych cenach biorąc pod uwagę, że w 2008-2009 roku cały nowiutki pakiet kosztował raptem tylko 70Zł. Ja na razie zadowoliłem się wersją elektroniczną i czekam na reedycję. Być może sukces MoS Snydera wzbudzi większe zainteresowanie komiksami od DC i Egmont ponownie wyda "Strażników". Zresztą pierwszy raz Egmont wydał ten komiks w 2003 roku, pięć lat później w 2008 wydał go ponownie, teraz znów mija 5 lat, więc też być może wydanie zostanie wznowione. Ponad to wielka kolekcja Marvela pobudziła trochę rynek komiksowy, także szanse na reedycję "Watchmenów" uległy zwiększeniu.
Tak myślałem, ale dzięki za info. Będę się musiał pomęczyć z PDFem. "300" Franka Millera przeczytałem, na komputerze ale to miało zaledwie 88 stron a i tak było męczące, Watchmeni natomiast są znacznie obszerniejsi.
Jeśli będziesz już bardzo zdesperowany i wtedy zechcesz ang wersję to w warszawskiej komikslandii sprowadzą ci ze stanów za 100. Tak jak kolega wyżej napisał we wznowieniu nie ma szans żeby było taniej niż 80zł to są ceny komiksów z amerykańskich wydawnictw a Egmont zdziera nawet bardziej choć 80- 100 to jeszcze przystępnie. Z ciekawych informacji to Egmont wznawia wydania komiksów co jakieś 5-10 lat i tak np Sin city wydali od nowa mniej więcej w tym przedziale czasowym więc jest szansa, że watchmeni pójdą jakoś w ciągu 2 lat chyba, że w ogóle nie wydadzą bo to nie jest seria. Z drugiej strony to lepiej bo jak by był w 10 częściach to by wydali jedną na rok.