to jest jedna wielka kupa, w polowie filmu polowa ludzi powychodzila z kina :/ ..... strata czasu , film nudny !
film o niebieskim kolesiu biegającym z niebieską fujarą na wierzchu. połowa ludzi usnęła na seansie. jak wydawało mi się, że film zmierza do finału to twórcy nieprzyjemnie mnie zaskoczyli rozwlekając fabułę do 2,5 godziny.
Adekke, jeśli nie wiedziałeś ,ile trwa ten film, to trzeba były spojrzeć na bilet, tam jest napisane (będziesz wiedział na przyszłość, no chyba że na zegarku też się nie znasz). Takie komenty utwierdzają mnie w przekonaniu, że wszyscy, którzy krytykują ten film to jebane dałny.
Do widzenia.
Załamać się to za mało jak się czyta takie komentarze. Jeśli uważasz, że ten film jest o "niebieskim kolesiu biegającym z niebieską fujarą na wierzchu" to znaczy, że zupełnie tego nie zrozumiałeś. Kolejny bęcwał w dresie, fan Vana Dizla.
W pełni się zgadzam. Miało być coś pokroju x-menów, a dostaliśmy głęboki film z niebanalną fabułą. Co za gówno.
tu nie chodzi o to, po prostu czegoś w tym filmie brakowało, nie przecze, że miał klimat, ale jak potem sobie uświadomiłem cały czas zerkałem na zegarek a to nie dobry znak. tak to po prostu widzę.
Sorry nie chcę nikogo obrażać ale jednym, prostym zadaniem "Nie znasz się." I tyle film robi gigantyczne wrażenie. świetne zdjęcia, doskonała ścieżka dźwiękowa oraz idealne sceny. Fakt brakuje jakiegoś zwrotu, ale to tylko mały minus przy całokształcie, który jest wspaniały.
No właśnie kretyni. Tacy z was znawcy jak z koziej dupy trąba. Film jest zajebisty, a wy jestescie bezmózgimi idiotami, którzy liczyli na X-menów a dostali film zbyt ambitny,żeby zmieścił się w waszym ograniczonym umyśle.
To teraz ja sie "popisze";
Ten film to DNO!, KUPA!, bajka dla autystycznych dzieci itp.
- (A za 2 dni bede mial 30 podobnych "kontr odpowiedzi")
................................
LUDZIE PROSZE WAS ODPUSCIE ODPOWIADANIE NA TAKIE TEMATY BO ANI TU MERYTORYKI, ANI SENS "PRZEKONYWAC" SIĘ W TEN SPOSÓB.
Zamiast tego zapraszam na temat Janka B.
Nadmiernym "fascynatom" niebieskiego przyrodzenia powinna równiez przypasc do gustu strona "piąta" tamtejszej dyskusji. ghe ghe
o jejku. całe szczęście, że są na tym świecie tacy wybitnie inteligentni i do tego kulturalni ludzie jak ty :) no prawdziwy znawca... potrzymaj może lepiej żyłkę na penisie pulsar'owi, bo mu tak pulsuje, że zaraz pęknie
Jezeli twoją metodą łagodzenia stronniczych wypowiedzi jest równiez krytyka osób starajacych sie je kulturalnie rozwiazywac, gratuluje szutki negocjacji.
Serio :>
Stryjek Helmut, który przez ostatnie 10 lat trzymał cię w swojej piwnicy, z pewnoscią nauczyl cie wielu ciekawych sposobów łagodzenia konfliktów z dziediny penisologii stosowanej.
"Wybitne kulturalnie"; prosze cię jednak bys nie zalecał waszych "rodzinnych metod" innym ludziom :]
Pozdrawiam "serdecznie"