7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

slaby jak nie wiem... superbohaterowie? superbohater z wiszacym siusiakiem? albo super bohater ktory ma przedwczesny wytrysk? hehehe cos tu jest nie tak... niektore sceny fajne.. reszta dno...

ocenił(a) film na 9
sloniu_r

zglaszac do usuniecia, kolejny z czarnej masy, ktora nic nie rozumie...
az dziw ilu tu takich jest...nie odpisujcie mu nic, bo to pewnie prowokacja, nie wierze w to, ze mozna byc az takim durniem, zeby wogole nie wyniesc niz z tak dlugiego (sarkazm) przeciez filmu...nie warto rozwijac tego tematu...zglaszac do usniecia!

ocenił(a) film na 4
G_R_Z_3_C_II_U

Z powodu?

ocenił(a) film na 9
Oshin

z powodu wielokrotnosci tematu...to nie pierwszy gosc co zalozyl taki temat...praktycznie polowa tematow na forum jest taka sama, bez sensu, nie mozna tego tolerowac... rozni ludzie a tresc ta sama "nie zrozumialem filmu, wiec jest beznadziejny, kupa i wogole, placz placz..." bez sensu powielac glupote...trzeba ja minimalizowac...najlepiej jak ktos zalozy taki durny temat nic nie odpisujcie, to nie ma sensu, tlumaczyc glupiemu, ze sie myli...syzyfowy wysilek

ocenił(a) film na 4
G_R_Z_3_C_II_U

Jak ktoś może się mylić w sprawie własnej oceny filmu? Może to bez sensu, że zamiast się dopisywać, pragnie założyć własny temat, lecz jeśli chce - to chyba po to jest forum?

ocenił(a) film na 9
Oshin

OSHIN - "Z powodu"? żartujesz czy co? A może dlatego że ten film nie jest o superbohaterach, dobry powód? Kolejna osoba, która nim pomyśli założy durny temat myślę jest odpowiednim powodem.

ocenił(a) film na 9
sloniu_r

To obejrzyj se "Oszukaną" to dopiero dziwy;)

ocenił(a) film na 8
sloniu_r

Tak i tutaj mamy przykład niejednokrotny hipokryty o ksywie DUDE (koleś).

666wszechmocny666

ty.. grzec! wez przestan brac to co bierzesz bo strasznie nerwoey jestes... zmien dilera albo bierz polowe..

ocenił(a) film na 9
sloniu_r

haha, ciekawe spostrzezenia panie "sloniu" ale bezpodstawne...nie martw sie o moje nerwy, a jedynie o swoj brak argumentow i nieumiejetnosc wypowiadania sie publicznie, zanim zalozysz wlasny temat poszukaj w innych, jest tu pelno takich jak Ty co glosza te same idee...tam sie wypowiadaj, a tak to prowokujesz jedynie innych ludzi by po raz kolejny pisali to samo, ale teraz w osobnym temacie, jaki to ma cel... a prowadzi jedynie do "pyskówek".

ocenił(a) film na 7
G_R_Z_3_C_II_U

GRZCHU to, że tobie film się podoba to nie znaczy, że wszyscy równierz muszą piać z zachwytu na jego cześć. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, a zgłaszanie do usunięcia tematu tylko dlatego, że jest niezgodny z twoimi racjami to zwykła głupota. Śmiać mi się chce, gdy za każdym razem osoba wypowiadająca się o danym filmie negatywnie, w waszych oczach jest prowokatorem.

ocenił(a) film na 9
_wojti_

nie chodzi o wypowiedz, a o zakladanie wciaz tego samego tematu przez podobnych sobie ludzi...jeden temat i niech tam sie wypowiadaja, po co zasmiecac forum...zwlaszcza jak sie nie ma nic do powiedzenia...
poza tym, nie jestem czescia zadnego ugrupowania, wiec nie ma zadnych "naszych oczu", odpisalem tu w celu aby uniknac kolejnego tematu "pyskówek", nie w celu propagowania swoich racji, film oceniłem 8/10, nie pieje z zachwytu, jest b. dobry, moglby byc lepszy, o tym pisalem w innym temacie...a rownież nie piszemy przez "rz"

G_R_Z_3_C_II_U

a ja film ocenilem na "OK" i nie wiem w czym problem.. film byl tylko Ok a nie jakis tam BArdzo dobry.. ale kazdy ma swoje zdanie... :)

ocenił(a) film na 9
sloniu_r

Hmm, pozwolę sobie nie zgodzić.. Idąc na ten film zastanawiałem się czy
to będzie kiepskie kino Amerykańskiej akcji typu SuperMan...!! A tu szok
film zasłużył na moje oklaski, bohaterzy o ludzkiej naturze( zazdrośni pełni sexualności, obaw.) Uważam że produkcja genialna.. Polecam

sloniu_r

zgadzam się. niektóre sceny - reszta dno.