slaby jak nie wiem... superbohaterowie? superbohater z wiszacym siusiakiem? albo super bohater ktory ma przedwczesny wytrysk? hehehe cos tu jest nie tak... niektore sceny fajne.. reszta dno...
zglaszac do usuniecia, kolejny z czarnej masy, ktora nic nie rozumie...
az dziw ilu tu takich jest...nie odpisujcie mu nic, bo to pewnie prowokacja, nie wierze w to, ze mozna byc az takim durniem, zeby wogole nie wyniesc niz z tak dlugiego (sarkazm) przeciez filmu...nie warto rozwijac tego tematu...zglaszac do usniecia!
z powodu wielokrotnosci tematu...to nie pierwszy gosc co zalozyl taki temat...praktycznie polowa tematow na forum jest taka sama, bez sensu, nie mozna tego tolerowac... rozni ludzie a tresc ta sama "nie zrozumialem filmu, wiec jest beznadziejny, kupa i wogole, placz placz..." bez sensu powielac glupote...trzeba ja minimalizowac...najlepiej jak ktos zalozy taki durny temat nic nie odpisujcie, to nie ma sensu, tlumaczyc glupiemu, ze sie myli...syzyfowy wysilek
Jak ktoś może się mylić w sprawie własnej oceny filmu? Może to bez sensu, że zamiast się dopisywać, pragnie założyć własny temat, lecz jeśli chce - to chyba po to jest forum?
OSHIN - "Z powodu"? żartujesz czy co? A może dlatego że ten film nie jest o superbohaterach, dobry powód? Kolejna osoba, która nim pomyśli założy durny temat myślę jest odpowiednim powodem.
ty.. grzec! wez przestan brac to co bierzesz bo strasznie nerwoey jestes... zmien dilera albo bierz polowe..
haha, ciekawe spostrzezenia panie "sloniu" ale bezpodstawne...nie martw sie o moje nerwy, a jedynie o swoj brak argumentow i nieumiejetnosc wypowiadania sie publicznie, zanim zalozysz wlasny temat poszukaj w innych, jest tu pelno takich jak Ty co glosza te same idee...tam sie wypowiadaj, a tak to prowokujesz jedynie innych ludzi by po raz kolejny pisali to samo, ale teraz w osobnym temacie, jaki to ma cel... a prowadzi jedynie do "pyskówek".
GRZCHU to, że tobie film się podoba to nie znaczy, że wszyscy równierz muszą piać z zachwytu na jego cześć. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, a zgłaszanie do usunięcia tematu tylko dlatego, że jest niezgodny z twoimi racjami to zwykła głupota. Śmiać mi się chce, gdy za każdym razem osoba wypowiadająca się o danym filmie negatywnie, w waszych oczach jest prowokatorem.
nie chodzi o wypowiedz, a o zakladanie wciaz tego samego tematu przez podobnych sobie ludzi...jeden temat i niech tam sie wypowiadaja, po co zasmiecac forum...zwlaszcza jak sie nie ma nic do powiedzenia...
poza tym, nie jestem czescia zadnego ugrupowania, wiec nie ma zadnych "naszych oczu", odpisalem tu w celu aby uniknac kolejnego tematu "pyskówek", nie w celu propagowania swoich racji, film oceniłem 8/10, nie pieje z zachwytu, jest b. dobry, moglby byc lepszy, o tym pisalem w innym temacie...a rownież nie piszemy przez "rz"
a ja film ocenilem na "OK" i nie wiem w czym problem.. film byl tylko Ok a nie jakis tam BArdzo dobry.. ale kazdy ma swoje zdanie... :)
Hmm, pozwolę sobie nie zgodzić.. Idąc na ten film zastanawiałem się czy
to będzie kiepskie kino Amerykańskiej akcji typu SuperMan...!! A tu szok
film zasłużył na moje oklaski, bohaterzy o ludzkiej naturze( zazdrośni pełni sexualności, obaw.) Uważam że produkcja genialna.. Polecam