7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

z dniem dzisiejszym aktualizuje liste najgorszych 5 filmow jakie w zyciu widzialem:
1 Watchman (wyszedlem przy jakiejs po dwoch i pol godzinach, bo myslalem ze to nigdy sie nie skonczy)
2 Hollywoodland (wyszedlem chyba gdzies w polowie)
3 Czerwony Kapturek - Prawdziwa historia
4 aterix (ten nowy)
5 Zamiana (ten nowy - pl)

Film DNO!
przez przeszlo 2 godzinny nic sie nie dzieje, co jakis czas w brutalny sposob kogos zabija. Gra aktorska to przegiecie. Fabula jest ochydna. Efekty specjalne z power rangers. Zreszta caly film bardzo mi sie z power rangres kojarzy.

Najlepsze: po 30 min od poczatku filmu wyszla ekipa jakis 25 osob i poszli odrazu do kas wyklucac sie o zwrot kasy

po godzinie wyszla prawie polowa sali

po dwoch godzinach zostalo jakies 10 osob, w tym ja... i dalej bylo juz tylko gorzej....

po okolo 2:30 zostalem ja i jeszcze jeden gosc (mowil ze sie nie podda)

po 02:45 ja z dziewcyzna (ktora spala od jakiejs godziny) wyszlismy

obsluga kina mowila ze nigdy wczesniej nie mieli takiej ilosci reklamacji biletow do kina.
JA nigdy nie bylem swiadkiem zeby 90% ludzi wyszla z kina!!

svoboda

Pasjonująca historia...;)Gdzie to było?W Pacanowie?Pomijając tych wszystkich ludzi, to współczuję najbardziej Tobie i Twojej dziewczynie.Wygląda na to, że będziecie sie cofać przy sobie w rozwoju;)

bilbul

na wiochach to moze wszyscy wychodzili, bo tam najwiekszym hitem byl Gulczas a jak myslisz. Ja bylem juz trzykrotnie na tym filmie i pełna sala siedziala jak zaczxarowana. Nikt nie wyszedł

ocenił(a) film na 10
hipis11

Trzeba było najpierw przeczytać o czym jest oglądnąć zwiastun i przeczytać komiks to byś wszystko wiedział!

ocenił(a) film na 8
svoboda

No popatrz. Nie prali się o pyskach przez 99% filmu.

Co do ludzi, którzy idą do kina aby na film popatrzeć - niech sobie lepiej pójdą na coś w stylu wyj i skacz (czy jakoś tak) - to jest film na ich poziomie. Nie powiem, byłem na seansie i u mnie też wyszło kilka osób (byłem późno i sala nie była wypełniona po brzegi) ale dzięki temu reszta osób mogła film obejrzeć w skupieniu. Bo obraz ten tylko na to zasługuje. Przypadkowe osoby, które nie trafiły na coś w stylu kolejnego .....mana mogą sobie wsadzić swoje uwagi tam gdzie nie mają nosa. Żadne posty nie zmienią faktu, że film ten jest świetny i nietuzinkowy. Więcej takiego kina.
Pozdr.

użytkownik usunięty
svoboda

Fajna bajeczka, długo nad nią myślałeś?

svoboda

a później poszliście na "Kochaj i tańcz" i cała sala była pełna, nikt nie wyszedł w trakcie, nikt nie spał i wszyscy byli szczęsliwi:)

svoboda

Pierdolisz jak potłuczony i myślisz, że będziesz fajny :) Pozdrawiam

użytkownik usunięty
svoboda

Właśnie, koleś to jakiś psychopata, który nie zna się na kinie w najmniejszym stopniu. A tak w ogóle to na jakiej wsi to oglądałeś? Bo skoro twoja historyjka jest prawdziwa to przyznaje - takiego debilizmu wśród ludzi w życiu nie widziałem. Koleś weź się zastanów zanim coś napiszesz bo kompromitujesz się na skalę światową.

svoboda

"Najlepsze: po 30 min od poczatku filmu wyszla ekipa jakis 25 osob i poszli odrazu do kas wyklucac sie o zwrot kasy"
na jakiej podstawie? bo nie podobał im się film? gratuluję bezczelności wymyślonym przez ciebie 25 osobom, a tobie chyba naiwności.

_t4

I POZDRAWIAM TWOJĄ DZIEWCZYNĘ, następnym razem przypomnij jej, że w kinie się nie śpi!