7,2 105 tys. ocen
7,2 10 1 104660
6,8 42 krytyków
Watchmen. Strażnicy
powrót do forum filmu Watchmen. Strażnicy

slaby na maxa

ocenił(a) film na 3

Wlasnie wrocilem z kina bylem na przedpremierze i tak wam powiem szczerze to ze nastawialem sie ze film bedzie superr i miala taka nadzieje. Film naprawde mnie rozczarowal choc bylo pare fajnych scen ktore zapamietam do konca zycia jak oblanie twarzy tluszczem gosciowi i wydzieranie sie ze to nie mnie zamkneli z wami tylko was ze mna albo pierwsza walka wiec fakt pare momentow bylo naprawde kozackich ale ogolnie zaluje ze wydalem 14zl i ze stracilem 3 godziny choc warto zeby sie przekonac jak bardzo ten film jest nudny i slaby :)

ocenił(a) film na 3
maly07elo

widzę, że nie jestem sam.
film w porównaniu do tego co zapowiadali i co się spodziewałem kompletne dno i porażka. Starta 17 zł + 7 na popcorn który tylko trzymał mnie ta na miejscu ;o

ocenił(a) film na 8
maly07elo

Następnym razem idź na film akcji nie na dramat, nie będziesz żałował.

ocenił(a) film na 3
Subterranean

gatunek: Dramat, Fantasy, Akcja
dla każdego coś dobrego.
Nie polecam - szkoda czasu i kasy!!!

ocenił(a) film na 8
xtomixx

sugerujesz się gatunkami z filmwebu?
Watchemn jest był i będzie dramatem , życia nie zmienisz. Akcji w filmie jest może z 20 minut łącznie i wiadomo od początku było że wiele więcej być nie może.

użytkownik usunięty
xtomixx

No i pojawiają się pierwsze posty które przewidzieliśmy... w stylu "Nudny bo myślałem że będą się tylko kopać po pyskach".

Stary przy wszystkim co pisało na filmwebie nie wiedziałeś że ten film powinien tak właśnie wyglądać?