Więzień labiryntu

The Maze Runner
2014
7,0 219 tys. ocen
7,0 10 1 219267
5,2 28 krytyków
Więzień labiryntu
powrót do forum filmu Więzień labiryntu

Normalnie taki fajans, z tak duzą dawką bezsensu, ktory tak naprawde bazował na idiotycznym finale i aspekcie kretynskiego eksperymentu, ktory moga kupowac tylko mniej bystrzy, to ja juz dawno nie widzialem.
Ja tego nie kupuje i juz niech przestana robic filmy o pseudo surviwalowej zabwie gowniarzy, bo ani z tego nie zrobia Igrzyska Smierci, ani cos na jego styl.

Mothyff

Człowieku, czepianie się takie, to dziecinada, czyli coś niedziwne tobie, bo jesteś cały dziecinny i tylko takie masz argumenty. Moja literówka to okazja dla ciebie, żeby powiedzieć prawdę. Wtedy się uspokajasz i jesteś pewniejszy siebie. Muszę częściej robić literówki. Przynajmniej nie będziesz się tak pluł.

Czepiłbym się, że przed więc nie dałeś przecinku, ale nie jestem tak dziecinny jak ty.

Mowiacy_do_reki

przecinek a zupełnie inne słowo o innym znaczeniu to co innego, i nie jest to literówka, znowu mylisz znaczenia słów. No cóż jeśli dla ciebie znajomość słownictwa i ortografii to dziecinada to podejrzewam twój wiek na max 12 lat. Nerwy już nie wytrzymują co?

Mothyff

Haha, no proszę, Modziw - nasz ekspert językowy. Znowu przez ciebie padłem ze śmiechu. Jesteś komiczny aż do bólu. Dziękuję, że potwierdziłeś, że jedynie możesz się czepiać nieistotnych rzeczy, ponieważ lubię, kiedy przyznajesz, że nie masz argumentów w dyskusji.

"No cóż jeśli dla ciebie znajomość słownictwa i ortografii to dziecinada to podejrzewam twój wiek na max 12 lat." Widać, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ale nie będę się ciebie czepiał w tej kwestii, bo i tak jestem pełen podziwu, że twój znikomy mózg ogarnia tyle innych spraw.

"Nerwy już nie wytrzymują co?" Buahahahaha. Prawie dobre, ćwicz dalej.

Mowiacy_do_reki

ale wykończony, aż 8 zdań napisał, nerwy na końcówce, niedługo powrót do zakładu zamkniętego...

Mothyff

Boli cię przeczytać więcej zdań niż sam potrafisz przeczytać?

Mowiacy_do_reki

Niż sam potrafisz napisać. Haha poprawiłem się sam. Więc za późno, frajerku.

Mowiacy_do_reki

nie umie czytać, nie umie pisać - jedyne co umie to marnie trolować, szkoda mi ciebie i twoich nerwów....

Mothyff

No jak to? Przecież to ty pisałeś mi, że nie potrafisz czytać. Tak już nie masz honoru, że przypisujesz swoje słowa mnie?

Mowiacy_do_reki

oooo marnie i nieśmiesznie, wracaj do szpitala trolu..

Mothyff

Już pisałem, że cię nie odwiedzę.

Jedynka dla filmu? No tak, skala 1 albo 10.

Mowiacy_do_reki

ty i tak nie umiesz liczyć do 10 bo masz nerwy na wykończeniu,

Mothyff

Ważne, że ty nie umiesz do 9.
A twoje nerwy już dawno się skończyły.

Mowiacy_do_reki

ooo jesteś rozjechany trolu.

Mothyff

A wiesz, że już się skończyłeś?

Mowiacy_do_reki

ty się skończyłeś bo jesteś rozjechany, nie płacz trolu, takie życie...

Mothyff

Wielka litera, przecinki - z czym do ludzi, analfabeto?

Mowiacy_do_reki

przecinek to jest, zamiast twojego mózgu marny trolu.

Mothyff

Nie postarałeś się. Złośliwość na poziomie idioty z gimnazjum.

Mowiacy_do_reki

a co powiesz na taką złośliwość - ktoś pisze w 1 temacie ty trolujesz w 30 - poziom ameby. i tak za dużo.

Mothyff

Buahaha, widać, że nadal udajesz kompletnego debila. Co powiem? Masz wyżej? Zapewniam cię, że jakbym miał więcej czasu, to bym cię pojechał w 100 tematach, bo tylko na tyle zasługujesz i sam sobie jesteś winien. Nit inny.
Ameba - twoja ksywa ze szkoły.

Czyli miałem rację - płakusia cały czas.

Mowiacy_do_reki

widzę już z nerwów brakuje ci słów i argumentów, no cóż leżysz i płaczesz ale sam tego chciałeś idioto.

Mothyff

Tyle razy już powtarzałeś po mnie, że już przestało mnie to śmieszyć. Współczuję ci szczerze.

Mowiacy_do_reki

a ja twojej rodzinie która musi cię znosić, takiego imbecyla.

Mothyff

Dużo jadu, mało treści.

Mowiacy_do_reki

jad w jednym temacie / jad w 30
ty amebo.

Mothyff

Znowu się posikałeś?

Mowiacy_do_reki

tak, tobie prosto na twarz, co ja mówię, ścierwo nie ma twarzy, ma wredny ryj,

Mothyff

Jesteś za bardzo nerwowy.

Mowiacy_do_reki

lecę na imprezę ze znajomymi (wiesz może co oznacza to słowo analfabeto?), baj baj smutny nudny człowieczku. może potem cię osram jak mi się zachce.

Mothyff

4 razy skopiowałeś swój jeden post, geju.

Mowiacy_do_reki

jak tam samotność w sieci? smutno trolowi? tęskniłeś? nie płacz. mi też przykro że nie masz znajomych i własnego życia.

Mothyff

Kopia postu nr 4, brawo, jesteś imbecylem do potęgi.

Wyobrażam sobie, jak otwierasz kilka tematów i wszędzie ładujesz ctrl v. Żenada.

Mowiacy_do_reki

ty tępy idioto - to ja chciałem rozmawiać w 1 temacie, a ty się uparłeś na rozmowę w 30, więc do kogo kretynie masz te chore pretensje?

Mothyff

Buahahaha, ale nerwy puściły.

Rozmawiać? Można raz kłamać, ale kłamać po stokroć?

Wyzywanie od najgorszych nazywasz rozmową? Komiczny jesteś. Z innymi też rozmawiasz, jak to widać w twoich tematach?

I nawet napisałeś, że ja z tobą rozmawiam, ażeby wyszło, że to faktycznie rozmowy. No to widzisz, chciałeś rozmawiać, to masz. Rozmawiajmy.

Mowiacy_do_reki

no rozmawiajmy ale się kretynie nie czepiaj że w tylu tematach bo to twój chory pomysł imbecylu do kwadratu.

Mothyff

Nie czepiaj się, bo się mały mociw popłakał? Jak mi się go żal zrobiło. Naprawdę.

Mowiacy_do_reki

lepszy mociw niż rozmawianie z własną ręką jak jakiś debil psychiczny.

Mothyff

Ale nerwy, znowu puściły. Uważaj, bo ci pęcherz puści.

Mowiacy_do_reki

akt desperacji chorego trolla? gratulacje.

Mothyff

Kopia nr4. To jak się pisze: z pod czy spod?

Mowiacy_do_reki

z pod debilu.

Mothyff

Znowu debilujesz.

Mowiacy_do_reki

Mothyff

Wzruszyłem się tą wiązanką.

Mowiacy_do_reki

Mothyff

A kto kopiuje, więc czyja desperacja?

Mowiacy_do_reki

Mothyff

Nuda, śpiący?

Mowiacy_do_reki

Mothyff

Śmieję się z ciebie.