Normalnie taki fajans, z tak duzą dawką bezsensu, ktory tak naprawde bazował na idiotycznym finale i aspekcie kretynskiego eksperymentu, ktory moga kupowac tylko mniej bystrzy, to ja juz dawno nie widzialem.
Ja tego nie kupuje i juz niech przestana robic filmy o pseudo surviwalowej zabwie gowniarzy, bo ani z tego nie zrobia Igrzyska Smierci, ani cos na jego styl.
szkoda że mieszkasz sam na wsi, na polu i z braku znajomych musisz trollować po internecie, naprawdę mi ciebie szkoda i żal. wolałbym żebyś wyszedł z domu raz na parę tygodni. powiedz ile km masz do sklepu, macie tam przystanek pksu chociaż? bardzo śmierdzi krowami? świńskim gównem? wdychasz to na co dzień, nie?
To dlaczego oglądasz takie filmy, skoro żaden z wymienionych filmów które wymienili koledzy ci się nie podoba ? Wracaj do swoich Prawdziwych romansów i Desperatek bo widzę, że w filmach gustujesz zupełnie innych, które większość ludzi uważa za "syf", I nie trać czasu na pisanie zbędnych komentarzy pod filmami, które ci się nie podobały, już dawno mógłbyś 3 razy wypłakać się na filmie typu " Tylko mnie kochaj", ponieważ wnioskując po twoich ocenach, własnie takie filmy lubisz.