Normalnie taki fajans, z tak duzą dawką bezsensu, ktory tak naprawde bazował na idiotycznym finale i aspekcie kretynskiego eksperymentu, ktory moga kupowac tylko mniej bystrzy, to ja juz dawno nie widzialem.
Ja tego nie kupuje i juz niech przestana robic filmy o pseudo surviwalowej zabwie gowniarzy, bo ani z tego nie zrobia Igrzyska Smierci, ani cos na jego styl.
On/ona tak pisze, bo to klasyczny przykład trolla i chama. Jego/jej wypowiedzi w tym temacie to zupełny pikuś w porównaniu do innych bełkotliwych "przemyśleń" z rynsztoka rodem. Pozdrawiam.
Zdanie bezsensowne, jak to dlaczego? Przeciez za nim film obejrze to nie wiem jaki przedstawia poziom artystyczny, wiec skad mam wiedziec czy jest rzeczywistym gownem? Jak ty zamowisz steka w restauracji, to wiesz jaki ma smak, zanim go zjesz ?
Co masz do Prawdziwego Romansu, z wybitnym scenariuszem Tarantino ? Albo do Desperatek ?
Wiekszosc ludzi ma gust kiczowaty, a ty jestes tego przykladem, gnojka, ktory filmy ambitne zna tylko ze zdawkowych wypowiedzi osob o wyzszej inteligencji, niz twoja, bo nie dorosles jeszcze do kina ambitnego.
hahha jakim trzeba byc matołem, zeby z tych filmow, ktore ocenilem wywnioskowac, ze jestem fanem takiego gowna jak film Tylko mnie kochaj ?
Cala twoja wypowied kreuje cie na albo totalnego jełopa, albo gownairza z gustem plastikowym jak cycki Dody.
Z reszta jaki ty syf masz oceniony na 10 - Hobbit hahha, Pacific Rim hahha, Transformers hahhaha. Z czym do ludzi dzieciaku?
To tak samo ja mogę napisać, ze oceniłeś Służące na 10, desperatki 10ahahahaha co to za badziewia
yyy nie, n ie mozesz, bo to sa zacne filmy, a nie taki szrot dla gnojkow jak te plastikowe twory, ktore bronisz.
Podaj mi jakies argumenty, ktore mialyby zdyskretdytowac filmy, ktore nazywasz gnioty. Bardzo prosze, konkretnie, czekam na twoje stanowisko i zarzuty.
Co ci sie nie podobalo w takich Sluzacych ?
Potem odnies sie co jest takiego swietnego w tych gownach, ktore tak bronisz. To ze ty masz sraczkowaty gust, nie znaczy, ze ludzie obok takze podzielaja twoje infantylne poczucie estetyki filmowej.
Ile ty masz lat 15 ?
Taksowkarza sobie z De Niro obejrz jak chcesz kino wybitne, a nie to cos, dla ludzi prymitywnych.
Uwaga, mamy tu wybitnego krytyka :D
nono rozkręcamy się, a kiedy będą pogróżki że dostanę w ryj bo oceniłem film 10/10?
Powiedz jak to jest być otoczonym przez samych debili bez gustu?
Jak żyć?
to bardzo ciezkie brzemię hehe :)
Ja przynajmniej umiem podac pewne arguemnty, wyrazic zdanie, a ci co bronia ten syf nie potrafia nic wydukac, ani jednego zdana na obrone tej tandety. To tylko potwierdza, ze to film dla debili. Skoro nie potraficie nawet obronic tego "dziela" to jednak jest cos na rzeczy :)
ty zartujesz? Przy Igrzyskach to ten film wyglada jak by byl klasy C. Oszczedze cie bo jestes fanem najlepszych butow swiata Nike AF1 :)
aha, a myslalem, ze skoro masz taki nik to dlatego, ze lubisz te buty :)
Ja mam osobiscie 5 par :)
Drogi użytkowniku z najlepszym gustem oraz bystrzejszy od wszystkich innych. Nie masz naprawdę na co tracić czasu tylko wykłócać się na jakimś forum o to, że ktoś ma inne zdanie? Masz naprawdę beztroskie życie, skoro nie masz większych problemów.