PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Ten kto się zastanawia czy udać się na "Wiecznie żywy" zachęcam. Film rewelacja.!!

ocenił(a) film na 7
Ilka09890

Rzeczywiście, polecam film z czystym sumieniem, jednak wcześniej należałoby uprzezić, że wychodząc z domu do kina, lub odpalając go w domu należy się uzbroić w sporą dawkę dystansu i nie traktować go zbyt dosłownie, bo można się rozczarować:)

ocenił(a) film na 9
Ilka09890

Dokładnie jest świetny. Film w sumie romantyczny ale nie przesłodzony ;D

Ilka09890

Zgadzam sie film,swietny nawet bardziej mi sie podobał od książki co zadko mi sie zdaza,ksiązka wydaje sie bardziej dopełnieniem filmu

ocenił(a) film na 10
malDziony

Bardzo długo przeze mnie wyczekiwany film! Nie zawiodłam się na nim. Z lekkim dystansem jest całkiem przyjemny, w niczym nie podobny do żadnego innego! :) :)

Ev87

zgadzam się też długo na niego czekałam i sie nie zawiodłam film zajebisty.!

Ev87

Pewna jestes?

ocenił(a) film na 10
użytkownik usunięty
Ev87

Przypomina inne filmu. Mnie już na początku skojarzyło się ze "Zmierzchem" - słynna saga o wampirach (chociaż widzę, że nie dość słynna). Nawet aktorzy z wyglądu przypominają masochistycznego lwa i głupią owieczkę. Ale "Romea i Julię" to chyba każdy kojarzy? :P Imię zombie zaczyna się na R, a główna bohaterka to Julia - przypadek? Nie sądzę. Drugie potwierdzenie - Julia stoi na balkonie, R do niej przychodzi pod balkon... Znowu przypadek? Raczej też nie. Nie mówiąc już o tym, że tatusiowi się za bardzo nie podobało, że jakiś zombie podkochuje się w Julii. Czy tak samo nie było w przypadku "R+J" lub "Zmierzchu"?

ocenił(a) film na 10

Dobra, wygrałaś. Już się nie jaram tym filmem. Z perspektywy czasu stał się nawet głupi, głównie przeznaczony dla oczu gimnazjalistów i wyznawców emo style.

ocenił(a) film na 10
MagdalenaPatterson

o co Ci chodzi?

Ev87

Pytam się, czy ten film Twoim zdaniem jest aż tak oryginalny, że w niczym nie podobny do żadnego innego.

ocenił(a) film na 10
MagdalenaPatterson

Nie przypomina .

Ev87

A mi jakoś dziwnie się ze Zmierzchem kojarzy.

ocenił(a) film na 10
MagdalenaPatterson

Zmierzch? A co to? xD

Ev87

Mhm, Zmierzch.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PatrzAleNieZjadaj_

Dziecko, ile Ty masz lat, że poziom Twojego słownictwa jest taki ubogi? Innych słów nie znajdujesz? Czy widziałaś, bym chociaż raz w rozmowie z Tobą użyła wulgaryzmu? Nie podniecaj się tak, i zniż z tonu.

MagdalenaPatterson

Hahahahah, ' nie podniecaj sie tak' ' zniż z tonu' łahahahaha dobre teksty...powtórz ;//
Może i mam 16 lat,ale nie 'podniecam' się tak Zmierzchem... -.-

COOL STORY BRO...tell it again xd

PatrzAleNieZjadaj_

A ktoś tu się podnieca Zmierzchem?
Masz bardzo ubogi zasób słów, skoro wspierasz się angielskimi zwrotami.

MagdalenaPatterson

Ahahahahha,jezuuu,'ubogi zasób słów' powiadasz? -.-
nieee wspieram się ja się lansuje ;// jprdl skończysz się wymądrzać bo naprawdę nikogo nie interesuje jaki ja mam 'zasób słów' ;//

PatrzAleNieZjadaj_

Nikt sie nie wymadrza, dziecino.
Piszesz jak 12latka, lub młodsze dziecię, więc zaskoczona jestem, że masz 16 lat, a nadal łebek taki pusty. To smutne.
No nie wiem, czy obczaiłaś co o sobie w tym momencie napisałaś, ale gratulację, zrobiłaś z siebie pośmiewisko.

MagdalenaPatterson

acha? ja nie pisałam serio gdybyś 'obczaiła' i możesz mnie nie obrażać ?
'dziecino' mhm...smutne to są te twoje wypociny ;/
pośmiewisko to robisz z siebie twoimi zajebist*mi tekstami ;/

PatrzAleNieZjadaj_

To samo tyczy się Ciebie - nie obrażaj mnie, proszę, bo pisze do Ciebie jak do człowieka rozumnego, a odpisujesz mi jak prymityw.
To sobie popłacz nad nimi.
Nigdy nie powiedziałam, że są zaj****e. Jeśli nie potrafisz zrozumieć tekstu bez setek niepotrzebnych emotek i angielskich wstawek, które mają udowadniać Twoją pseudowyższość nade mną, to masz poważny problem.

MagdalenaPatterson

może lubie pisać emotki i 'angielskie wstawki' ;/
ja ci nie każe się wywyższać,bo jesteś starsza ode mnie i myślisz,że mądrzejsza i co jeszcze piękniejsza i zapewne...skromniejsza nie?

PatrzAleNieZjadaj_

Napisałam wyżej, że pisałam do Ciebie jako do rozumnej istoty z prośbą, byś mnie nie obrażała. Nie dotarło to do Ciebie, więc chyba wychodzi na to, że myliłam się co do Twojego rozumowania.
Powiedz mi, do czego ma służyć tekst "piękniejsza i....skromniejsza?" - bo nie rozumiem co to ma do naszej rozmowy.

MagdalenaPatterson

No bo tobie się chyba tak wydaje...
nie obrażam cię tylko mówię co myślę,a to chyba jest różnica ?

PatrzAleNieZjadaj_

Nigdzie tego nie podkreśliłam, bym tak się czuła, nie wiem na jakiej podstawie to twierdzisz? Bo piszę bez emotek?
Niekoniecznie, czasem lepiej ugryźć się w język niż powiedzieć to co się myśli.

MagdalenaPatterson

taa,a mi się tak nie wydaje.
A co mają emotki do tego ;/

PatrzAleNieZjadaj_

To źle Ci się wydaje.
A co ma obrażanie mnie do tej rozmowy?

MagdalenaPatterson

yyy..a mnie?

PatrzAleNieZjadaj_

Popatrz na swój 1.post ;)

MagdalenaPatterson

Patrze? I co?

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 2
PatrzAleNieZjadaj_

Przykro mi ale Magdalena ma rację. Zachowujesz się jak tępe dziecko z podstawówki, taki rozwydrzony bachor bez szkoły. Do książek, a nie w internecie się produkujesz.
Co do filmu to bardzo słaby, a Nicholas Hoult zagrał w nim jak dupa wołowa. Nie polecam.

ShaggyTM

hahhhahaha,bronisz jakieś poje* baby,i po co się tu wypowiadasz ja się produkuje czy ty,bo patrząc jak wy 'dorośli' się rozpisujecie to nie wiem kto bardziej sie podnieca ja czy wy ;/

ocenił(a) film na 2
PatrzAleNieZjadaj_

Już już dziecinko, nie przeklinaj tak nie ładnie. Miałem nic nie pisać, ale może zrozumiesz jak więcej osób powie coś na Twój temat. Bo właśnie tak 98% zaglądających tutaj tak Cię odbiera. To smutne, mnie by było wstyd po takich wypowiedziach.

użytkownik usunięty
ShaggyTM

Tępy/a to mozesz ty byc! I sie nie wtrącaj....

ocenił(a) film na 2
hahaha_123409

Vice versa koleżanko.

użytkownik usunięty

Nie czytaj moich wypowiedzi, bo cie zgłosze dupo wołowa :*

użytkownik usunięty
hahaha_123409

nieeee, nie rób tego... proszę cię! :)

ShaggyTM

Hhahahaha....dupa wołowa, nie przedstawiaj siee....ok dupo wołowa ciekawe jak ty bys zagrał? -.-

użytkownik usunięty
hahaha_123409

do książek, do szkoły gówniary! zostawcie FW dorosłym!!

użytkownik usunięty
hahaha_123409

widzę że do shagiego też mowisz dupo wołowa, i to dwa razy. wychodzi na to że tak zwracają sie do ciebie rodzice

nie do mnie nie, ale do ciebie zapewne gorzej :)

ShaggyTM

Właśnie,ciekawe jak ty byś zagrał?

ocenił(a) film na 2
PatrzAleNieZjadaj_

Absurdalne pytanie, w przeciwieństwie do Nicholasa aktorem to ja nie jestem.

ShaggyTM

No,ale jakbyś był to ciekawe jak byś grał.