Ten kto się zastanawia czy udać się na "Wiecznie żywy" zachęcam. Film rewelacja.!!
No nie nie mam problemu,nie powiedziałam 'pisac' tylko 'mowic' a to roznica,a skoro jej nie widzisz to chyba ty masz problem z głowką ;) I mówiłam, mów głośniej....
Czemu się tak denerwujesz Magdaleno? Jak będziesz z nimi dłużej się kłócić to sprowadzą Ciebie na ich poziom. One w swoich postach objawiają się tak ogromną głupotą że nie sposób im normalnie odpowiedzieć, przez co cały dialog stał się bezsensowny.
Hahhahaha, poprawka, nie mial bys czym....tez bym nie chciala, jeszcze bym jakiegos parcha dostała ;//
To chyba my sobie z toba darowałyśmy ale mniejsza o to..a on dalej prowadzi tą dyskusje.;/. Zamiast mu cos powiedziec, zeby opanował swoje emocje to ty go jeszcze popierasz suuper :))
To Wam ktoś powinien coś powiedzieć. Cóż, z Wami już nie ma rozmowy, bo do Was nic nie dociera. Oczywiście, że popieram. Emocje, dzieci, to Wy powstrzymajcie, bo głupotę bardzo łatwo pokazać, gorzej z rozumem.
A ty to niby taka dorosła tak? A moze wyślesz nam swoje zdj i powiesz nam ile masz lat? Chętnie sie dowiemy :)
Dzieckiem to ty jesteś, nie dość ze dzieckiem to jeszcze niedorozwiniętym.. Narka :)
A jakim prawem mnie obrazasz ? Wiesz ze ja to moge zgłosic na policje i wtedy ty bedziesz mial przesrane nie ja huehuheuehe
Jakim prawem Ty innych obrażasz? Wiesz, że możemy to zgłosić na policję i wtedy będziesz miał przesrane, a nie my?
Ale po co dalej z nią rozmawiasz? Nie zaczynaj głupiej rozmowy...po co tracić czas?
Jak masz zamiar ją wyzywać to lepiej nic nie pisz :)