PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Ten kto się zastanawia czy udać się na "Wiecznie żywy" zachęcam. Film rewelacja.!!

MagdalenaPatterson

Przykro to stwierdzić, ale jesteś tępa.

hahaha_123409

Czyli Ty jesteś?

MagdalenaPatterson

Nie, a dlaczego ja ?

hahaha_123409

Przeczytaj swoją wypowiedź kilka postów wcześniej.

MagdalenaPatterson

boze, ogarnij sie i nie rozkazuj mi.

hahaha_123409

To nie pisz pierdół.

MagdalenaPatterson

Haha, nie pisze 'pierdół'...hahahhaha beka z ciebie :D

hahaha_123409

Okej, jednak moja cierpliwość się kończy, a Twoja tępota przestaje bawić, tumanku.
Żegnam, niech matka się Toba dobrze zajmie, skoro jesteś dzieckiem to może jest szansa, że się ogarniesz i będzie z Ciebie ktoś w życiu.

MagdalenaPatterson

Nie interesuj się mną i moją 'matką' jak ty to pięknie i z szacunkiem mówisz ;) O spoko, przynajmniej juz nikt nie będzie mi spamował. Nara wieśniaro !

hahaha_123409

Masz problem, bo ktoś obraża Twoją matkę (obraża, serio?) ale Ty z wielką radością obrażasz innych - no właśnie, dziecko, naucz się traktować innych, starszych z szacunkiem, bo od początku obrażasz mnie, i innych użytkowników, dostało się również mojej matce, którą ochrzciłaś "k*rwą" .

MagdalenaPatterson

Noo,ciekawe gdzie ją tak nazwałam :O. Jakoś po twoim pisaniu nie wierze ci że masz to 25 lat dlatego nie mam szacunku :)

hahaha_123409

Poszukaj sobie.
Ja po Twoim pisaniu nie wierzę, że jesteś normalna, więc...

MagdalenaPatterson

Haha, dobra skończ już, miałaś tu nie pisać, a dalej piszesz? To ty jesteś nienormalna..

hahaha_123409

Po prostu rzygać się chce na takie bachory tępe i ich matki/babki.

MagdalenaPatterson

ee? Po pierwsze nie jestem bachorem...a po drugie o co ci dziewczyno chodzi z tymi 'matkami/babkami' ? o.O Ty jesteś serio jakaś pieprznięta, kiedy miałaś ten straszy wypadek? Nie przejmuje sie toba ani tym co ty do mnie piszesz...bo piszesz same głupoty, jakbyś się czegoś naćpała :D Miałaś już tu nie pisać, chyba wszyscy chcą żebyś w końcu się zamknęła. I kto tu jest tępy..właśnie ty.

hahaha_123409

Jesteś, i to wstrętnym.
Nie miałam wypadku. Nie widzę, żeby ktoś prosił, bym się zamknęła.

MagdalenaPatterson

hahaha,wstrętna to ty jesteś idiotko :)) Wez juz do mnie nie pisz...moje kolezanki cie proszą żebyś zamknęła japke :)

hahaha_123409

Nie wiem, nie znam ich, do mnie nie pisał nikt poza Tobą z 3 lub 4 różnych kont.

MagdalenaPatterson

mam tylko 2 konta, to po co gadasz głupoty ?

Andurion

Szczerze mam mniej niż 20 lat, ale zimny dreszcz żalu mną wstrząsa jak widzę wypowiedzi 16 latek... Ciuuu...
Jakby to było na żywo to by do rękoczynów doszło :O :D

Corn1408

Mnie to do czasu bawiło, miałam po prostu megaubaw z tego dzieciunia, uważa, że wszyscy ją obrażają, podczas gdy sama wyzywa innych, oraz (uwaga) dostało się nawet rodzicom (matka to k*rwa itp.) - zastanawia mnie, czy jej sytuacja rodzinna jest OK, skoro jej rodzice pozwalają jej na takie harce w necie. Za niektóre słowa można beknąć, jeśli trafi się na mocno wrażliwą osobe.

MagdalenaPatterson

Dobra, może byś już zastopowała,co? Bo jak ty obrażasz moją mame to ma byc dobrze tak? Wez sie dziewczyno zastanów, zanim cokolwiek napiszesz :) I po raz kolejny ci powtarzam, nie interesuj się moją rodziną, dobrze? Mam normalna sytuację rodzinną, a tobie nic do tego, ale cóż, jesteś taka ciekawska :) Ciekawi mnie czy twoi rodzice wiedzą co tu do mnie wypisujesz? Na pewno by nie byli zadowoleni :) A moi rodzice nie wiedzą, że pisze z jakąś idiotką, bo nie mam 5 latek żeby mnie na każdym kroku sprawdzali ;) Więc może już skończysz wyzywać moją rodzinę i mnie? Dobrze? Dziękuje :)

hahaha_123409

Czy ja nazwałam Twoją matkę k*rwą? I Że dupy dawała? Ogarnij się, dziecko, po przestajesz być śmieszna.
Moi rodzice mają własne interesy, nie muszą kontrolować w necie 25-latki, która sama odpowiada za swoje czyny. I znów mnie obrażasz w a następnym poście będziesz się wypłakiwała, że jesteś tu taaaaaka obrażana, a Ty nikogo nie obraziłaś....

Rozdwojenie jaźni?

MagdalenaPatterson

eh, szkoda gadać. :D Nie nazwałaś, ale ciągle się interesujesz nią i moją rodziną, a mówie ogarnij sie bo to ludzi wkurza ;/. Yhy, no widzisz, moi rodzice tez mają własne interesy ;))

hahaha_123409

Wkurzasz ludzi, to wyłącznie Ty, bo jakiegoś ciotowatego aktorzynę ktoś obraził, to wyzywasz ludzi od debili. Oceniasz ludzi pod tym względem? Lecz się.
No, skoro mają swoje interesy, to jednak mam rację - nie dziw, że mają w domu tak przygłupią istotę.

MagdalenaPatterson

Hahhahahahaa,jezu, ty naprawdę myślisz że tylko ja mam ochote ci wpieprzyc?? Jak bym cie spotkała na ulicy już byś nie żyła :) Pokazałam twoje 'niby mądre' wypowiedzi mojej kuzynce, która ma 19 lat i się z ciebie śmieje, że niby taka dorosła 25-latka ma czas na takie wydurnianie się...porażka ;/

hahaha_123409

Strasznie się boję, bo grozi mi dziecko.
Cofnij się kilka postów wstecz i poszukaj sobie wpisu, gdzie napisałam, że jedyne co mnie tu trzyma to fakt, że mam z Ciebie ubaw.
Już bym nie żyła - wiesz, co to jest groźba karalna, dzidziu?

MagdalenaPatterson

no to sie bój :))) tak jestem dzieckiem, bo mam 14 lat, umiesz liczyc, brawo!
Masz ubaw z samej siebie i ze swojej głupoty chyba :)))
YHy, wiem co to groźba karalna, ale raczej bardziej by sie tu tobą zainteresowali, co ty do mnie wypisujesz i wez już wyjdz bo nie moge z ciebie :D

hahaha_123409

A co ja takiego do Ciebie piszę, że byliby bardziej zainteresowani? :)
Nie mam czego, wierz mi, ale za to ubaw mam po pachy, dostarczasz wielu osobom niemałej rozrywki ;)
Pytałam Cię już x razy - podaj przykład, gdzie napisałam coś głupiego, dzidziusiu :)

MagdalenaPatterson

Wszędzie, np piszesz do mnie 'dziudziusiu'...ale przecież ja mam 14 lat, a nie kilka miesięcy, więc z tobą jednak jest coś nie tak :)
Piszesz, że masz ubaw, obrażasz moich rodziców...ubaw? Serio? Tak się nie zachowuje pełnioletnia osoba....i to na podatek psycholog hahahhahahaha jeny nie no, chyba skłamałaś ze masz 25 lat :))))))))))
P.S. Nie pisz takich minek jak ja ;>

Corn1408

Moze coś jeszcze chcesz dodać 'mądrego' ? :) I nie mam 16 lat -.-

hahaha_123409

Masz mniej, przynajmniej umysłowo masz około 8-11.

MagdalenaPatterson

Yhy, mam 14 lat, i umysłowo tak samo więc sie ode mnie odczep ..

hahaha_123409

Masz umysłowo mniej. Moja 8 letnia siostra ma więcej szacunku do starszych niż Ty, równo popieprzona gimbazjalistka, nieźle Ci rodzice smyczy popuścili, gówniaro ;)

MagdalenaPatterson

Wez sie w końcu odczep od moich rodziców !! To właśnie ty pokazujesz że nie masz szacunku...Nie interesuje mnie twoja siostra ! -.- Chyba *gimnazjalistka naucz sie pisać bo określenie 'gimbaza' jest niepoprawne :) "Gówniaro " to do koleżanek nie do mnie..

hahaha_123409

Nie mam szacunku do kogo? Do Ciebie? Przecież to jasne.
Gówniara :)

MagdalenaPatterson

Mam szacunek *do siebie...
Szmaciara :)

MagdalenaPatterson

Gdybyś była chociaż ciut mądrzejsza, to byś nie pisała do mnie 'gówniara', nie mówiła że masz 'ubaw' i ustąpiła byś w końcu :) Ale niee, ty jak widać jesteś taaaakaaa dorosłaaa, 25 lat, hmmm to taak duzooo, jesteś taakaa dorosła, taakaa mądra...masakra !!! :O

MagdalenaPatterson

Haha, właśnie pokazujesz swoją 'dojrzałość' i 'mądrość'..jestem ciekawa czy jesteś po studiach ;)) Pewnie nie..

hahaha_123409

Proponuję raz jeszcze cofnąć się do wcześniejszych wypowiedzi, dziecko kochane, i zerknąć w tekst mówiący o studiach, ubawie jaki mam z Ciebie oraz czy chociaż raz wspomniałam "jaka to ja mądra, panie" .

MagdalenaPatterson

Oemdżi hahaahhahha :D Nie bede się cofać do wcześniejszych odpowiedzi, bo ty jestes jakaś tępa, ale to chyba juz nie mój problem? :) Hmm, poczytałam sobie troche twoich wypowiedzi i widzę, ze nie tylko ze mną się kłócisz :)) Juz gadałam z tymi co się z nimi kłocilaś, i mi powiedzieli że tylko się pogrążasz :)) Więc nie pogrążaj się jeszcze bardziej, dobrze ci radze :)) Możesz na mnie mówić 'dziecko', taak bo faktycznie jestem jeszcze dzieckiem, więc spoko, możesz pogrążać się jednak dalej ;)))

hahaha_123409

Oczywiście, wierzę, a skoro przyznali Ci rację, mają zapewne taki sam poziom intelektu.

MagdalenaPatterson

O jezu, dobra kończę już tą dziecinadę, nie będę pisać z osobą która nie ma mózgu -.- Eh, niestety...jednak istnieją pomyłki losu ;cc

hahaha_123409

Oczywiście, właśnie z jedną rozmawiam.
Twój przypadek jest genialny. Gdyby nie fakt, że urosła tu niezła drama, chętnie porozmawiałabym dłużej studiując dokładnie Twoją psychikę, numer do matki możesz podać mi w priv, chętnie do niej zadzwonię i może umówię Cię na wizytę do kolegi po fachu, ma większe doświadczenie w naszej dziedzinie.

Wyzywanie w necie ludzi od idiotów, obrażanie ich oraz ich rodzin podczas gdy powodem jest jedynie GŁUPI AKTORZYNA i DENNY FILM, to oznaki problemów z rozumkiem. Osoba rozumna powie : "OK, myśl co chcesz, ja lubię film/aktora i nic Ci do tego" zaś osoba mająca jakieś skrzywienia psychiczne rozpocznie atak, zupełnie jakby poczuła się dotknięta osobiście. Dziewczynko, zrozum wreszcie, ja wiem, że jesteś dzieckiem jeszcze, bo dzieli nas 11 lat, że aktor i film to nie są powody do obrażania kogoś. Aktor ten nie ma pojęcia o Twoim istnieniu, olewałby Cię ciepłym moczem gdybyś zalegała mu pod drzwiami, a Ty gryziesz i kopiesz bo ktoś powiedział o nim "głupek" bądź "brzydal" .

Wyjdź na dwór, poopalaj się, popływaj w jeziorku, pograj w piłkę czy idź do koleżanki. Tak niewiele, a Twój rozumek nabierze innego kształtu.

MagdalenaPatterson

Haha, tak jasne, może jeszcze chcesz nr do mojego taty? :)) Ogarnij się, skoro podoba mi sie aktor, a według mnie dobrze gra, a ktoś go obraża, to chyba mam prawo coś powiedzieć? ;/ Skąd wiesz, że olewałby mnie? Nie możesz tego wiedzieć, widzisz znowu go tak nisko oceniasz.. Nie martw się o mnie, ja mam co robić..

hahaha_123409

Masz prawo, oczywiście, ale uszanuj też troszke cudze zdanie. Nie każdemu podoba się ten chłopczyk i ten film. Ja przykładowo nie trawię filmowego Władcy Pierścieni, ale nie obrażam nikogo, komu się on podoba, oraz sama nie padłam ofiarą wyzwisk. Naucz się, że wszystko jest kwestią GUSTU. Jednym się coś podoba, innym nie.

MagdalenaPatterson

Proponuję to ja ci dobrego lekarza ;) Bo widzę że masz zaburzenia hormonalne hahahha :D

hahaha_123409

Zapoznaj się z terminem zaburzenia hormonalne. Ach, dzieci, które piszą mądrymi słowami a nie mają pojęcia o ich znaczeniu..

MagdalenaPatterson

Już się zapoznałam :) Ach, dzieci, które uważają się za dorosłe i mówią że są psychologami :D Hahhahaa, mam pojęcie o znaczeniu, nie martw się dobrze się uczę w szkole...

hahaha_123409

Nie będę przeklinać, to raz - Ty masz problemy z pamięcią? Może rzeczywiście odwiedź mnie, usiądziesz w fotelu, porozmawiamy, bo z zapamiętywaniem w tym wieku mieć TAKIE problemy, to coś jest nie tak...