Ten kto się zastanawia czy udać się na "Wiecznie żywy" zachęcam. Film rewelacja.!!
rzeczywiście nie mam już konta... ależ ty masz władzę gówniaro. trafiłaś na złego kolesia - tyle ci powiem, nie będziesz mięc tu teraz przyjemnego życia :)
A ty nie będziesz mnie nękał :). Jak cie zgłosze z kilku innych kont to ci usuną. Gówniaro...gdzieś wspomniałeś że masz 26 lat....a teraz pytanie, co tu robi 26-latek, który już jest dorosły i który się powinien zajmować rodziną i dziećmi, a zamiast tego kłóci się na filmwebie z jakimiś gówniarami?!! To dziwne...naprawdę dziwne..być może będziesz jak Ferdynand Kiepski, który całe życie spędza przed telewizorem - w twoim przypadku to komputer/laptop. Więc lepiej zajmij się sobą i swoimi 'życiowymi' sprawami, bo nie koniecznie wyjdzie ci to na dobre :)
Pełna kultura, to raz.
dwa - czy przeszkadza Ci fakt, że film mi się nie podoba? Podnieciłaś się tym tak bardzo, że musiałaś mnie zganić, bo "oh, jak można nie lubić tego filmu i wgl??!!!!oneoneone"
Dziecino kochana, jak Ci tak niedobrze, idź, zrzygaj się, ulży Ci.
Taak tylko po to? Bo nie moge patrzec na twoje żenujące teksty z śreniowiecza ;D
Czy ja się, dziecko, naśmiewam z Twojego nazwiska? Nie PATTINSON, a PATTERSON, a to różnica. Fakt, że naśmiewasz się z cudzego nazwiska świadczy, że nie przekroczyłaś cudownego wieku lat 15.
Sorry,bo patrząc na to co i jak piszesz to ty przekroczyłaś ten 'cudowny' wiek 50...
I możesz przestać z tym swoim tekstem 'dziecko' ?
Z racji tego, że jestem młodą osobą, która nie przekroczyła 30 lat, a piszę, jak to mówisz, jak osoba po 50, to dla mnie komplement - czyżbym wyrażała się tak dojrzale?
Ja przynajmniej nie zakładam 3 kont, by wychwalać jeden film i obrażać tych, co go skrytykowali.
No właśnie - w niczym.
Poziom Twoich żartów i inteligencji, dziecino, jest na poziomie podstawówki/wczesnego gimnazjum, więc wracaj do książek.
W sumie trollujesz chyba, więc dalsza dyskusja nie ma sensu, dziecino, współczuje Twoim starym, że stworzyli istotę, która swoją frustrację przelewa na bogu ducha winne osoby, udając dziecko, bądź będąc dzieckiem ze sporym skrzywieniem psychicznym. Leczysz się?
Tak leczę sie bo mam gorączke 40 stopni i kaszel i katar :((((( Hahah taak jestem pokrzywdzona psychicznie,noo miło sie czegos o sobie dowiedziec ;dd