PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=306521}

Wszyscy kochają Mandy Lane

All the Boys Love Mandy Lane
2006
5,0 8,8 tys. ocen
5,0 10 1 8782
6,1 8 krytyków
Wszyscy kochają Mandy Lane
powrót do forum filmu Wszyscy kochają Mandy Lane

Dno...

ocenił(a) film na 1

Nie warto oglądać.

użytkownik usunięty
BloodyKiss

Ups, za późno. Swoją drogą: co za błyskotliwa i rozbudowana opinia.

ocenił(a) film na 1

Oj bo nie warto jej rozbudowywać ;) Akcja wlecze się jak flaki z olejem, brak jakiegokolwiek motywu zemsty, przewidywalny tok zdarzeń (od razu było wiadomo kto ich wszystkich wymorduje). Ta cała Mandy Lane jakoś mizernie przedstawiona....niby wszyscy się w niej kochają, a w filmie sprowadzone jest to do kilku powłóczystych spojrzeń licealistów-erotomanów na szkolnym korytarzu.. Momentami ociupinkę drastyczne, ale reszta to szkoda gadać. Gniot jakich mało.

ocenił(a) film na 1

Zaleci truizmem, ale to moja subiektywna opinia na temat tego filmu i nikt nie musi się z nią zgadzać ;) A propo femme fatale, to już większe wrażenie zrobiła na mnie diaboliczna Jennifer z "Zabójczego ciała".

użytkownik usunięty
BloodyKiss

Może jestem mniej spostrzegawcza niż Ty, ale nie wiedziałam od początku, że to właśnie Mandy jest morderczynią. Każdy ma prawo do swojej opinii, ale 1/10 to, moim zdaniem, zdecydowana przesada, ale trudno:)

użytkownik usunięty
BloodyKiss

A propos "Zabójczego ciała", to nie widziałam tego filmu, ale postaram się go kiedyś obejrzeć. Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty

Nie oglądaj Zabójczego ciała, to jest dopiero głupi film.

Co do Mandy Lane, to czego oczekiwałaś po tym filmie?
Jakiejś zagmatwanej fabuły ?
Wystarczy przeczytać opis i się odpowiednio nastawić albo nie zabierać się za oglądanie wcale.
Jeśli to jest dla Ciebie gniot i dajesz 1/10, to lepiej w ogóle nie włączaj TV, ani nie oglądaj żadnych filmów, bo 90% będzie dla ciebie "gównem".

ocenił(a) film na 1

Nie rozumiem bulwersacji. Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii i wystawienia oceny. Nikt nie będzie i mówił co mam oglądać a czego nie. Dla mnie ten film to gniot. I tyle. Nie czepiam się jak ktoś oceni go lepiej. Wyluzujcie...