PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=306521}

Wszyscy kochają Mandy Lane

All the Boys Love Mandy Lane
2006
5,0 8,8 tys. ocen
5,0 10 1 8782
6,1 8 krytyków
Wszyscy kochają Mandy Lane
powrót do forum filmu Wszyscy kochają Mandy Lane

Mam na myśli postać tej brunetki Marylin która była szczera i bezpośrednia potrafiaca bawić się kuta.sem Jack'a w samochodzie gdy jechali we 4 osoby.Ja wiem ze zartujac z tego ze Jack ma najmniejszego penisa i mówiąc to w towarzystwie trochę przesadzila ale to co Jack odje.bal potem wola o pomstę do nieba i ja bym napewno tej dziewczyny w taki sposób nie zostawił. Chodzi mi o scenę gdy Marylin przeprasza Jack'a o głupie żarty na temat wielkości penisa są sami w szopie ona robi mu fellatio z polykiem po czym ona mówi do niego ZE TERAZ MOJA KOLEJ a czekała na minete.Jack po lodzie wstaje i sobie wychodzi zostawiając ja tam sama ze sperma w gardle.Ja po takiej przyjemności napewno bym jej ściągnął majtki i zrewanżowal się z dużą przyjemnością.Ani Jack ani Marylin nie byli w związkach nikt nikogo nie zdradzał i nie uważam ze tego typu pieszczoty i bezpośredniosc są czymś złym. Niestety los sprawił że żyje w Polsce gdzie ciągle tematy seksu to jakiś chory temat tabu i nie mam takich namiętnych bezpośrednich koleżanek tylko typowe Polki wiecznie rozczeniowe a pieszczoty i seks to mają być tylko w związku a najlepiej seks tylko gdy razem zamieszkamy. Nie dziwcie się potem kobiety ze faceci w necie są tacy napaleni i ze stale temat seksu poruszają bo są wyposzczeni przez to jakie są kobiety i jak nas traktuja. Kobiety w 90% traktują seks jako formę manipulacji i szczucia tym facetów a tak mało bezposredniosci i robienia tego dla przyjemności. Co to ma kur.wa być w tej Polsce ze seks to ma być po miesiącach spotkań lub jakieś szantaże ze seks będzie pod warunkiem wspólnego mieszkania. Seks POD WARUNKIEM prawie niczym się nie różni od prostytucji :( ... Chyba nie trafię w tym kraju na tak otwarta kobietę jak Marylin :(