PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=306521}

Wszyscy kochają Mandy Lane

All the Boys Love Mandy Lane
2006
5,0 8,8 tys. ocen
5,0 10 1 8774
6,1 12 krytyków
Wszyscy kochają Mandy Lane
powrót do forum filmu Wszyscy kochają Mandy Lane

zakończenie

ocenił(a) film na 3

nie wiem, może jestem za głupia na ten film, ale nie mogę pojąc zakończenia. dlaczego ona właściwie zabijała?

ocenił(a) film na 6
pons

Właśnie, moim zdaniem to powinno zostać wyjaśnione pod koniec filmu... Gdyby tak było dałabym 7/10, a tak to tylko 6/10.

pons

SPOILER
Faktycznie tu się nie popisali. Nie było żadnego motywu zemsty, żądzy czy też nawet szaleństwa. Nie ma nawet jak spekulować bo po prostu nie ma żadnego motywu. Wygląda to tak jakby chcieli popełnić samobójstwo ale żeby nie zostać zapomnianymi chcieli zrobić coś o czym będzie mówił cały świat. Rzeź przyjaciół na odludziu wydaje się być w takim wypadku całkiem niezłym pomysłem. A dlaczego Mandy zmieniła zdanie? Z mojego punktu widzenia wygląda to tak jakby się zakochała w tym całym "ranczowym". Bo ciężko stwierdzić czy miała w planach swoją śmierć od początku czy nie. W sumie po obejrzeniu mam dziwny niedosyt, ale to może dlatego że nie lubię filmów "nie dopisanych do końca" w których każdy może sobie snuć swoje zakończenie.

ocenił(a) film na 6
pons

Następnym razem informuj, że [SPOJLER] dlaczego ona właściwie zabijała? [SPOJLER]

pons

ja również nie wiem o co chodzi z tym zakończeniem ;/

użytkownik usunięty
justynaa15

Trzeba samemu domyslic się motywu, ja wpadłam na jeden pomysł, ale nie chce mi się tego drugi raz wyjaśniać. Moją subiektywną opinię na temat zakończenia umieściłam tutaj http://horror-buffy1977.blogspot.com/. Moja ocena 10/10

ocenił(a) film na 6

No całkiem logicznie.Może coś pomyliłem, ale czy to nie jest na podstawie książki?I jak dla mnie to jest thriller.6/10

pons

jestes za głupia bo nie napisałaś spoiler a ja już przeczytałem kto zabija wielkie dzieki

pons

Mandy od poczatku trzymala z tym psychopata. Jak sie film zaczyna oni razem sie spotykaja, a pozniej na imprezie tej nad basenem po tym jak ten koles skoczyl, ich spojrzenia sie spotkaly. Ona pozostala wtedy niewzruszona tym ze ten chlopak zginal. Moim zdaniem od poczatku bylo wszystko zaplanowane, ale Mandy zmienila zdanie na temat samobojstwa bo ten psychopata chcial ja przeleciec przed ich smiercia. Oboje wyznawali chory bunt przed otaczajacym swiatem.
Udana kreacja Mandy. Troche zbyt malo plynne przejscia pomiedzy poszczegolnymi akcjami. Jeden blad logiczny jak dla mnie - ten pijany koles co pojechal ze strzelba za tamta laska, jak raz niecelnie ten psychol w niego strzelil to czemu znowu sie wynurzyl toz pod jego nosem, zamiast plynac jak najdalej, na drugi brzeg albo w krzaki? Byla przeciez noc. Niezle zdjecia.
7/10