Wulkan

Volcano
1997
5,9 24 tys. ocen
5,9 10 1 24259
4,2 12 krytyków
Wulkan
powrót do forum filmu Wulkan

kiedyś ...

ocenił(a) film na 7

jak jeszcze byłam gówniarzem , to się bałam ; ) serio , ja się chowałam pod kocem kiedy
lawa lizała komuś pięty , trzesąc się z emocji , a brat się śmiał i perfidnie kładł na kocu w
miejscu gdzie ja się kryłam , bezczelnie narzekając że koc nierówny i mnie gniotąc . To ja
wychodziłam , a potem z nowu ktoś płonął i znowu nur pod koc XDDD
Sam film jakiś ... nijaki . Co prawda sama technika i efekty specjalne bardzo dobre jak na
XX wiek , ale reszta taka ... nieposklejana. Takie wrażenie odniosłam . Ale za te bezcenne
wspomnienia z dzieciństwa , 7/10 XDDD

Enterraz

Mam do niego słabość. . .
poprzez wspomnienia*!
*niezapomniane - jak dotąd

Enterraz

Ja też płakałem ( najbardziej jak się dom paliła a tam piesek był naszczęście się dobrze skończyło).

FredzioPl2

A mogło skończyć się inaczej... byłby HOT DOG.

FredzioPl2

a który film amerykański źle się kończy? :)

użytkownik usunięty
h4r

Lassie...

Wróc :,-(

użytkownik usunięty
FredzioPl2

No już wracam!

Jej :-) Pozdro

h4r

Żaden :-)

ocenił(a) film na 7
h4r

Ej a... nie. właściwie to masz rację XD

ocenił(a) film na 7
Enterraz

chciałam przytoczyć jakiś przykład ale myślałam i myślałam ale przychodziły mi do głowy tylko kolorowe tchnące nadzieją produkcje. Taką juz mentalność ma america. Potem pomyślałam o szkole uczuć, ale że najpierw była ksiązka więc w sumie się nie liczy, poza tym nawet to kończy się właściwie positive :<

użytkownik usunięty
Enterraz

No ok, ale oczywiście wszyscy jak tu jsteśmy zdajemy sobie chyba sprawę, że to jest ogromne uogólnienie... Przez "film amerykański" rozumiemy tu filmy klasy C, a nie produkcje typu "Seven" np, który to film wcale się dobrze nie kończy.

Enterraz

fakt, kiedyś robił wrażenie:)