Film głęboko po niżej oczekiwań ...
Tak nagięta konwencja, po co tworzyć kopie filmów typu Smokin' Aces.
Film jest wręcz słabiutki jak każda kwestia po rosyjsku Banderasa,
scenariusz owszem mógł wyglądać ciekawie, lecz to co mamy na ekranie,
nie daje niczego, nie ma zaskoczenia takie jak sobie zaplanowali twórcy.
Zakończenie jest po prostu nie wypałem, nie zaskakuje bo już takich zakończeń było wiele.
Zgadzam się w 100%, niepotrzebnie nieudolnie powielają filmy, których sporo o tej tematyce powstało. Nawet znane twarzyczki tego nie ratują.
Jakoś na życie muszą zarabiać, oni też w końcu muszą jeść... a twórcy pewnie nieźle płacą, żeby użyczyli swojego zacnego wizerunku.
Lecz jakim kosztem ...
Niszczą Swój wizerunek ja pamiętam Banderasa jeszcze z czasów kiedy
Almodóvar zatrudniał go jako głównego bohatera.
Teraz widać że wszystko robi dla pieniędzy ...
.... jak 99 % ludzkości
a Ty nie ? każdy jest na sprzedaż to tylko kwestia ceny
a co do filmu , fakt poniżej oczekiwań , myślałam że z taką obsadą to będzie coś ciekawszego , choć po waszych komentarzach widziałam już że nie zbyt dobry , ale z drugiej strony nauczyłam się już nie zawsze czytać komentarze przed filmem, bo bardzo często są mylne ,
pozdrawiam ;)
Chyba dla takiego projektu bym się nie sprzedał.
Jest tak oklepany schemat że aż zakończenie jest ocztywiste.
Od jakiegoś czasu obsada nigdy nie idzie za poziomem filmów niestety.
pieprzysz mały, sprzedałbyś się , wszystko jest kwestią ceny ,
a że ogólnie jest światowy kryzys to i gwiazdeczki biora jak leci za dobrą kase ,,, pozdraawiam ;)
"pieprzysz mały" ???
Widzę że wiesz coś na temat sprzedawania ...
Polecam serial Entourage on świetnie pokazuje co skłania gwiazdy do podejmowania takich ról.
To nie jest serial, to życie ;)
A mi się wydawało że się znasz, dużo wiesz na ten temat :P
Sugerowałaś mi to tak jak byś miała wprawę ...
Niestety myliłem się ...
Może sie myliłeś , może nie ?
W sumie to nie wiem o co teraz biega wiec ?
A życie , no cóż , może jeszcze jestem za młoda żeby sie wypowiadać przy Tobie o życiu , ale każdy żyje jak chce Mały , hi hi
No , przynajmniej ja , pozdrawiam , Wielkoludzie i znawco życia ;;))
Po jednej wypowiedzi uznajesz mnie za podeszłego wiekiem mężczyznę.
Znawca życia może i tak hedonizm to od dawna to co propaguje.
Nie nazwałam Cię mężczyzną w podeszłym wieku , wiec sie nie czepiaj , a nawet jeśli to ja lubie starszych ,,, ;)
Co sie martwisz "niektórymi" , to Ty podałeś tu ten temat i możesz pisać co Ci sie podoba ;)
Ale flirtem bym jeszcze tego nie nazwała , może małą nutką dekadencji dodaną przeze mnie do ostatniego wpisu , hi hi ;;))
Nie , raczej inteligencja i takt jaki okazujesz na forach , potrafisz kogoś sprowadzić na ziemię w ładnym stylu i ,,, a co to WYWIAD ?
;)
Wywiad a co :p
Bardzo mi schlebiasz nie wiem czy warto ;)
Wolę do filwebowych pieniaczy takie podejście i miło że w czyichś oczach
znajduje ono uznanie ;)
Nie schlebiam Ci , tylko piszę jak to odbieram , a że mi sie to podoba to już inna kwestia , "pieniaczy" fajne , hi hi , a takich pieniaczy to jest aż za dużo ,,,
Uciekam , pozdrawiam , do napisania ;;))