Hehe, widziałem go :)
Ja dziś odpuszczam "Zabójcę" bo widziałem już trzy razy, na razie mam dość xD Zresztą mam coś do zrobienia xD Ale na "Starciu w przestworzach" będę.
też się tego obawiam ;/ tydzień temu był film z notą powyżej 4 dzisiaj 6 aż strach pomyśleć co będzie za tydzień
Mantykora jest spoko, taki typowy mityczny monster-attack z potworem uber-killerem, zaś Pająki nie są jakoś bardzo efektowne ale dość śmieszne i pająki nazwano "Gówniakami" :D Dokładny cytat: "Będziecie karmą dla gówniaków" xD
zrzućmy się i zróbmy paczkę, ostatnio w biedrze można było tanio kupić, albo w media i saturnie
swoją drogą to uważam, że powinni nas nagrodzić za taką wytrwałość i za taki szum medialny
jeśli TV Puls dostanie Telekamerę, to w dużej mierze powinna nam przypaść :)
Kurczę, właśnie zauważyłem tę reklamę i jestem szczerze zdumiony nie dostrzeżeniem filmu wcześniej :) Myślę że będę oglądał.
Rzeczywiście nie ma - dziwne. Nie wiadomo czy wierzyć Filmwebowi że będą Wakacje z piratami, czy reklamie Pulsu.
jak na razie nie powoli się rozkręca
ale tak w skrócie Oni zobaczyli flare i popłyneli na pomoc
pozniej to ich łódke zatopiło
a ci którzy mieli im pomóc też zostali zatopieni
w miedzyczasie myśleliścy że zjadł pasa ale na szczescie nie zjadł pas tylko człowieczka
a teraz zrobiło sie ciemno
* w międzyczasie myśleliśmy że zjadł psa ale na szczęście nie zjadł psa tylko człowieka
musiałem powtórzyć bo narobiłem błędów :P