Zwróćcie uwagę jakie tatuaże mają Fred i Pete. Spojler: U Freda widoczny jest tatuaż sierp księżyca z kropką(podczas sceny rozmowy z "białym"- jego symbolika to nocny złodziej i takowe tatuaże mają więźniowie(Pete dostał za to rok w więzieniu). Znowuż Pete ma tatuaż z liściem, co symbolizuje kruchość życia, przemijanie.
I co symbolizują te tatuaże? kurcze...ciężki film.Albo ktoś go zrozumie i da powyżej 7albo nie zrozumie i da poniżej 5.Jedno pewne,muzyka dobrana idealnie.pozdrawiam
No już pisałem wcześniej o symbolach kurde... Czytać uważnie. Tatuaże to symbol wpływu kuchenek mikrofalowych na długość przygotowywania średniego amerykańskiego śniadania. Proszę się skupić i nie popełniać takich gaf. Pozdrawiam
a czy to ważne? ważne że jest symbol. Symbol to symbol i już. Można stwierdzić że symbol to klucz... W następnym odcinku przejdziemy do rozwikłania zagadki "klucza". Symbole mam opanowane.
a moze to zaden symbol? Kolesie maja tatuaze i tyle.Ja sam mam tatuaz ktory tez cos znaczy i nie koniecznie musi on mowic cos o mnie,jaki jestem itp.
Jak juz dales taki temat to powinienes znac powiazanie tatuazy z filmem albo oczekiwac ze ktos moze podsunac powiazanie.
"a moze to zaden symbol? Kolesie maja tatuaze i tyle.Ja sam mam tatuaz ktory tez cos znaczy i nie koniecznie musi on mowic cos o mnie,jaki jestem itp."
wytłumacz to reszcie onanistów którzy nawet kolor drzwi domu freda uważają za jakiś symbol :) ja się zgrywam tylko...
okej to daj sobie już spokój i nie zaśmiecaj forum tymi dennymi komentarzami rodem z podstawówki. Już Karol Strasburger jest śmieszniejszy ze swoimi familijnymi żartami. Lepiej obejrzyj sobie Hooligans, to film adekwatny do Twojego poziomu.
Dobra to ja idę na holigansa a Ty lecisz na powtórkę Planety Małp i Robocopa. Poziom wyrywa z kapci. Odbiłem piłeczkę. Poziom dyskusji wzrósł. Statystyki są najważniejsze. Pozdrawiam
Urszula...