Zagubiona autostrada

Lost Highway
1997
7,5 80 tys. ocen
7,5 10 1 80375
7,8 52 krytyków
Zagubiona autostrada
powrót do forum filmu Zagubiona autostrada

Ten film widziałem już kilka razy i za każdym razem robi na mnie niesamowite wrażenie, dlatego postanowiłem zrobić ten krótki filmik. Mam nadzieje że komuś się spodoba. Komentarze mile widziane :)

http://www.youtube.com/watch?v=DENwzORcYkI

7IGER

Moim zdaniem film sam w sobie jest tak przemyślany i ma niepowtarzalny klimat, że takie klipy są niepotrzebne. Jeśli nawet uwielbia się dany film, najlepiej po prostu do niego wrócić i delektować się jeszcze raz wszystkimi smaczkami. Poza tym poważna wpadka: nie ma takiego słowa "miusic", jest music jeśli już. Wiem, czepiam się, ale mam dobre chęci :)

ocenił(a) film na 10
pawelqcm

E tam od razu niepotrzebny. Niektórzy właśnie lubią słuchać muzyki i oglądać przy tym jakieś obrazy. Dlatego między innymi dorobiłem teledysk do tej piosenki a sceny z tego filmu jakoś mi pasowały. Ten klip nie ma na celu promowania ani przekonywania nikogo do tego filmu. Aha, dzięki za znalezienie błędziaka, postaram się go poprawić jak najszybciej, ale niestety w samym klipie już nie dam rady, bo musiał bym nowy upload robić a nie bardzo mi się chce. Ale dzięki, na następny raz będę pamiętał. Pozdrawiam

7IGER

Proszę :) Dobrze wiedzieć, że są jeszcze tacy na filmwebie którzy potrafią przyjąć krytykę i się nie 'zaperzyć'. Pozdrawiam