Zagubiona autostrada

Lost Highway
1997
7,5 80 tys. ocen
7,5 10 1 80375
7,8 52 krytyków
Zagubiona autostrada
powrót do forum filmu Zagubiona autostrada

Pierwszy raz zawiodłam się tak na ocenie na filmwebie! Jak już jakiś film ma ocenę powyżej
7 to zazwyczaj jest wart obejrzenia... Natomiast "Zagubiona autostrada" naprawdę do
takiego filmu nie należy. Przede wszystkim bardzo się na nim nudziłam. Może i na końcu się
coś wyjaśniło, ale co z tego, skoro przez ponad 2 godziny siedziałam na kanapie i czekałam
kiedy to się w końcu skończy?!? Obejrzałam tylko dlatego, że mój facet chciał dokończyć,
spodziewając się jakiegoś super zakończenia.. niestety również się zawiódł! Nie polecam!

kuraelka

Tia...

ocenił(a) film na 8
kuraelka

Ha. A komentarzy innych osób poniżej czytać to już się nie chce?? :) Poczytaj o kluczu wg. którego należy film "rozumieć", obejrzyj ponownie.
Tak się składa, że miałem podobne odczucia tj. Ty po samym obejrzeniu filmu i tylko ciekawość o co k...a tu chodzi w tym filmie kazało mi trochę poczytać o zagubionej autostradzie. Film od początkowego 1/10, przeskoczył pierwotnie na 4/10, później na 7/10 i tam obecnie jest. Czas płynie, a ja się coraz bardziej przekonuję do niego, ale pod 9 nie podskoczy - wolę filmy które rozumiem w trakcie seansu, bo z filmem jak z gazetą - najlepszy jest pierwszy raz. No więc dziewczyno poczytaj, poczytaj :)

ocenił(a) film na 9
kuraelka

Sorry kuraelka, ale jak dajesz 8 za High School Musical, to filmy Lyncha nie są dla Ciebie. Zeby zrozumiec jego filmy serio trzeba się nagłowić i poczytać o nich trochę.
Pozdrawiam

adasszpl

Dlaczego nie dla niej ? Bo co? Bo ocenia filmy nie tak jak ktoś by sobie to życzył? Każdy ma swój gust lepszy czy gorszy ale ma.Ja osobiście tego filmu nie oglądałem i nie obejrzę.Nie lubię wątków zdrady w filmach.

ocenił(a) film na 9
GhostDeath

nie oceniam gustu tylko jest przepaść miedzy Lynchem a High School, nie sądzisz? Jeśli większość filmów kuraelki to komedie "disnejowskie" czy filmy tego typu to Lynch bedzie raczej cieżki. Każdy lubi to co lubi i jest ok.

adasszpl

Z tym się zgodzę, że dzieli je bardzo wiele :)