PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=462441}

Zmierzch

Twilight
2008
5,6 337 tys. ocen
5,6 10 1 337357
3,6 52 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???

Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...

Twilight! "you are my life now"xP

Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)

Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!

ko_alka

Jakby ktoś był tak miły i mnie wysłał 4 część.? ;) i te 12 rozdziałów.
patt_15@02.pl

Patt_6

Steph powiedziała, że w tej chwili musi trochę odpocząć od tej historii, ale nie opuści swoich wampirków ;) Tyle, że mogła to powiedzieć w kontekście Midnight Sun :D Ale nie przejmujcie się! Czekają na nas właśnie Midnight Sun, Oficjalny przewodnik po świecie Zmierzchu, który wyjdzie w USA na święta, całe 3 ekranizacje (prócz tej tuż przed nami), a Stephanie powiedziała również, że MOŻE opublikuje jakieś fragmenty z Forever Dawn!!! (dla niezorientowanych jest to 700 stronicowa kontynuacja Twilight, która była pierwszą wersją, bardzo różną od tych kontynuacji, które czytaliśmy... przede wszystkim [info dla TEAM EDWARD] Jacob nie był z Bellą tak blisko :D Czemu tego nie wydała??)
Pozdrawiam kochani fani ;*

PS. Polecam serdecznie Intruza. Jest wspaniały i swoją niezwykłością zdecydowanie dorównuje Twilight :D

ko_alka

mógły mi też ktoś przesłąć te 4 części po polsku i te 12 rozdziałów proszę ...mój e-mail to e.korzeniewska@wp.pl proszę

e_korzeniewska

mam prośbę, gdybyś otrzymała to o co prosisz to proszę prześlij też do mnie batka7@op.pl, z góry dzięki.

ko_alka

bardzo proszę tez o Midnight Sun po polsku xP Pierwsze trzy części są super i nie mogę się już doczekać aż przeczytam następne. xxx_happy_sad_xxx@o2.pl

xxx_happy_sad_xxx

Wysyła się, ale coś powoli. Gdyby nie doszło, napiszcie:)

Wampiratka

No mi nie doszło więc mogłabyś przesłać jeszcze raz flaszka16@o2.pl Dzięki:P:P

Wampiratka

przepraszam, ale mnie nie doszło i gdybyś mogła jeszcze raz.?
patt_15@o2.pl

Wampiratka

Bardzo bardzo proszę o 12 rozdziałów "Zmierzchu" oczami Edwarda z góry bardzo dziękuję :):) Moj e-mail alus8@onet.eu

ko_alka

Bardzo bardzo bardzo proszę po polsku - usi16@interia.pl

IlOIlo

Tez bym BARDZO prosila o polska jak i angielska wersje ;) Z gory wielkie DZIEKI ;] aniuska55@o2.pl

ocenił(a) film na 10
ScabrousFlower

poszło :)
<za krótki><za krótki><za krótki>

aniolqq

prosze bradzo o przesłanie mi 4 cześci sagi po polsku:) misia002@o2.pl PROSZĘ !!

misia002

Mi doszlo. Wersja swietna ;) Dziekuje baaaaardzo.

ko_alka

Czy mógłby mi ktoś wysłać "Breaking Dawn" na meila? :) dzieki z góry.

myszka_93

Czy mógłby mi ktoś wysłać "Breaking Dawn" na meila? :) dzieki z góry.
myszka_93@interia.pl

myszka_93

Czesc jakbyś mogła to wyślij mi breaking dawn po polsku na totekk@vp.pl Wielkie dzięki!!!!

ocenił(a) film na 6
ko_alka

Bardzo bym była wdzięczna za wysłanie tej wersji Edwarda - waszka_00@interia.pl z góry BAAAARDZO DZIĘKUJĘ!!

OBSESZYN!! XD

waszka_4

BARDZO BARDZO PROSZĘ o angielskie wersje.

Mam BD i MS po polsku, jakby ktoś chciał to piszcie.

silverdragon88@buziaczek.pl

Pozdrawiam fanów i z góry DZIĘKUJĘ

luna_38

Ja bym chciała MS :)) po polsku - usi16@interia.pl

ocenił(a) film na 6
luna_38

dzięki wielkie Luna!! jestem bardzo wdzieczna :)

ocenił(a) film na 4
luna_38

bardzo proszę o BD po polsku
minagi666@vp.pl
z góry dziekuje.

luna_38

Bardzo cie prosze o MS i BD po polsku
polix@poczta.onet.pl

luna_38

proszę o MS po polsku!!!!!!! plizzzzzzzz!!!!!!!! :) aslan855@wp.pl z góry dziękuję ;)

ocenił(a) film na 6
luna_38

ja bym bardzo prosiła MS adzikw@buziaczek.pl

ko_alka

A ma ktoś Zaćmienie???

jesli tak to bardzo proszę -> usi16@interia.pl

ko_alka

Jeśli jeszcze można to ja też bym prosiła bardzo o wersje polską ;) Z góry dziękuuje i pozdrawiam ;)

asienka1421

no a maila to nie podałam;D -> asienka1421@wp.pl ;)

ocenił(a) film na 5
asienka1421

Czy jakaś dobra duszeczka przesłałaby mi na meila wszystkie 4 części i 12 rozdziałów następnej?

Przyznaje bez bicia, Twilight JESZCZE nie czytałam, ale po tych wszystkich komentarzach chyba nie mam wyboru:P:P

paulis77@wp.pl

Z góry dzięki wielkie:):)

ocenił(a) film na 10
Gred_and_Forge

http://chomikuj.pl/Karla/MP3/Soundtrack/Twilight/ebook

karola8732

2008-11-18
Czujesz nadchodzący dreszcz potężnych emocji? Przedsprzedaż na kultowy i oczekiwany film "Zmierzch" już trwa! Zapraszamy do kas biletowych! w kinie helios katowice 5,6,7 grudnia

handi

ni ładnie tak reklamować, ale przyznaję się...już od tygodnia mam zamówione bilety do katowic na piątek i sobote, bo raz to stanowczo za mało xD

ocenił(a) film na 10
Gred_and_Forge

jak bym mogla kogos prosic rowniez o wszystkie czesci tej sagi. film byl super i musze przeczytac te ksiazki. prosze
mars99@op.pl
z gory bardzo ale to bardzo dziekuje

ko_alka

Ja usłyszałam pierwszy raz o tej książce od koleżanki, ale pomyślałam wtedy "Co to znowu za głupoty?" <zabijcie mnie za to!> mimo, że uwielbiałam już wampirki od dłuższego czasu. Na szczęście trochę później przeczytałam artykuł w gazetce Empika na temat Twilight. Artykuł nosił tytuł "Wampir na białym koniu"^^ I spodobało mi się to co w nim o tej książce pisało. Następnego dnia miałam własny egzemplarz w ręce:) Uwielbiam tą sagę!! Mam nadzieje, że Stephanie jednak dokończy Midnight sun, bo czekam najbardziej właśnie na tę część.
I mam prośbę: mógłby mi ktokolwiek przesłać te 12 rozdziałów MS????? afoxys@gmail.com
Zamorduję kogo tylko będzie ta osoba chciała jeśli mi tylko przyśle te częściXD
Jeszcze tylko 42 dni czekania!!
Niech żyje Team Edward!!!!
Kto jeszcze nienawidzi Jackoba? I kto wybiera się do Kinoplexa w Opolu?

Foxy88

Wysłałam. A nawiązując do przedostatniego zdania - też bardzo nie lubię Jacoba:)

użytkownik usunięty
villemo_kn

Juz sie zgubiłam w tych częściach:)
Jak na razie przeczytałam pierwsze 2, 3 zaraz będę czytać:)

Błagam o 4 część i ten kawałek 5, bede najszczęśliwszą osoba pod słońcem jeśli jakims cudem ich dostane:D

anuska_11@wp.pl

Jeśli ktos może wie jak zdobyc film, to też chętnie się dowiem:)

Mogłabym prosić o wysłanie 4 części i kawałek
basi11@interia.pl
Z góry dziękuje:)

basi11

Ja bym też bardzo o te 12 rozdziałów prosiła. Mój email to marzap1@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję!

Zmierzch zaczęłam czytać, gdy przyjaciółka sobie kupiła. Pożyczyła mi i zaczęłam czytać, niestety nie do końca, bo musiałam jej oddać chyba następnego dnia. Przyznaję,że do lektury podchodziłam z rezerwą, ale gdy zaczęłam czytać, to się wciągnęłam. Niedługo później zamówiłam w Empiku wszystkie 3 części i w mig je przeczytałam. Seria strasznie mi się podoba! Szkoda, że te książki są takie cienkie xD. Też Jacoba nienawidzę za to, co zrobił w Zaćmieniu! Posunął się stanowczo za daleko!! I nie wiem jak Bella mogła się na to zgodzić. Specjalnie nie mówię CO takiego zrobił Jacob, bo nie każdy czytał Zaćmienie. Zgadzam się! Niech żyje Team Edward!! ;)

marzap1

ja mam pytanie posiada ktoś może świt w innym formacie niż pdf?

beata1991

Już do mnie dotarło. Wielkie dzięki za wysłanie!

użytkownik usunięty
marzap1

Nie ma sprawy:):)
Ja tez tak wszystkich błagałam, to teraz pomagam innym:P:P

Witam, teraz ja bardz proszę BD po polsku. na m.bendig@wp.pl
dziękuję!!!!

m_bendig

Poszło. Coś wolno się wysyłało, więc jeśli nie doszło to napisz i wyślę jeszcze raz.

ocenił(a) film na 10
villemo_kn

byłabym dozgonnie wdzięczna, jesli ktos by mi wysłał BD i 12 rozdziałów MS po polsku. albo choćby po angielsku (tzn. nie BD). dziękuję, z góry. mój e-mail: ruda014@vp.pl prooooooooosze!!!!

alice_dream

Wysłałam - sprawdź pocztę i życzę przyjemnego czytania:)

ocenił(a) film na 10
villemo_kn

ooch, dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! b.kocham cię!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a w kazdym razie ta ksiazkę xDD)

alice_dream

ja też chętnie poproszę czwarta część, z góry dziękuję xDD

aga@brzesko.edu.pl

slonecznik15

Alice.dream - cała przyjemność po mojej stronie:))) Slonecznik15 - sprawdź pocztę:)

villemo_kn

Dostępne jest tylko te 12 rozdziałów Midnight Sun? Czy może będzie więcej?

marzap1

Tylko te 12 rozdziałów jest dostępne. A czy będzie więcej? Każdy się nad tym zastanawia. Wszystko zależy od p. Meyer:)