Nie czytałam jeszcze czwartej części, dlatego mam pytanie dla tych którzy już ją "wchłonęli";p Czy Breaking Dawn to ostatni cykl z serii czy powstaną kontynuacje??? Czytałam spoilery czwartej części i wygląda na to że będzie happy ending, ale czy ostateczny???
Ech Twilight stało się moją małą obsesją, co absolutnie doprowadza mnie do szału;) Ale z tego co słyszę większość ludzi, którzy przeczytali sagę dostaje fioła na jej punkcie;) Co w tych książkach takiego jest, że wszyscy świrują???;P Łącznie ze mną...
Twilight! "you are my life now"xP
Muszę kupić BD in english!!!xD Nie mogę się doczekać filmu;] Teraz za każdym razem czytając książkę wyobrażam sobie Roba i Kirsten! Będzie super, trzymam kciuki za ekranizację;)
Pzdr dla wszystkich fanów Stephanie!!!
Steph powiedziała, że w tej chwili musi trochę odpocząć od tej historii, ale nie opuści swoich wampirków ;) Tyle, że mogła to powiedzieć w kontekście Midnight Sun :D Ale nie przejmujcie się! Czekają na nas właśnie Midnight Sun, Oficjalny przewodnik po świecie Zmierzchu, który wyjdzie w USA na święta, całe 3 ekranizacje (prócz tej tuż przed nami), a Stephanie powiedziała również, że MOŻE opublikuje jakieś fragmenty z Forever Dawn!!! (dla niezorientowanych jest to 700 stronicowa kontynuacja Twilight, która była pierwszą wersją, bardzo różną od tych kontynuacji, które czytaliśmy... przede wszystkim [info dla TEAM EDWARD] Jacob nie był z Bellą tak blisko :D Czemu tego nie wydała??)
Pozdrawiam kochani fani ;*
PS. Polecam serdecznie Intruza. Jest wspaniały i swoją niezwykłością zdecydowanie dorównuje Twilight :D
mógły mi też ktoś przesłąć te 4 części po polsku i te 12 rozdziałów proszę ...mój e-mail to e.korzeniewska@wp.pl proszę
mam prośbę, gdybyś otrzymała to o co prosisz to proszę prześlij też do mnie batka7@op.pl, z góry dzięki.
bardzo proszę tez o Midnight Sun po polsku xP Pierwsze trzy części są super i nie mogę się już doczekać aż przeczytam następne. xxx_happy_sad_xxx@o2.pl
Bardzo bardzo proszę o 12 rozdziałów "Zmierzchu" oczami Edwarda z góry bardzo dziękuję :):) Moj e-mail alus8@onet.eu
Bardzo bym była wdzięczna za wysłanie tej wersji Edwarda - waszka_00@interia.pl z góry BAAAARDZO DZIĘKUJĘ!!
OBSESZYN!! XD
BARDZO BARDZO PROSZĘ o angielskie wersje.
Mam BD i MS po polsku, jakby ktoś chciał to piszcie.
silverdragon88@buziaczek.pl
Pozdrawiam fanów i z góry DZIĘKUJĘ
Jeśli jeszcze można to ja też bym prosiła bardzo o wersje polską ;) Z góry dziękuuje i pozdrawiam ;)
Czy jakaś dobra duszeczka przesłałaby mi na meila wszystkie 4 części i 12 rozdziałów następnej?
Przyznaje bez bicia, Twilight JESZCZE nie czytałam, ale po tych wszystkich komentarzach chyba nie mam wyboru:P:P
paulis77@wp.pl
Z góry dzięki wielkie:):)
2008-11-18
Czujesz nadchodzący dreszcz potężnych emocji? Przedsprzedaż na kultowy i oczekiwany film "Zmierzch" już trwa! Zapraszamy do kas biletowych! w kinie helios katowice 5,6,7 grudnia
ni ładnie tak reklamować, ale przyznaję się...już od tygodnia mam zamówione bilety do katowic na piątek i sobote, bo raz to stanowczo za mało xD
jak bym mogla kogos prosic rowniez o wszystkie czesci tej sagi. film byl super i musze przeczytac te ksiazki. prosze
mars99@op.pl
z gory bardzo ale to bardzo dziekuje
Ja usłyszałam pierwszy raz o tej książce od koleżanki, ale pomyślałam wtedy "Co to znowu za głupoty?" <zabijcie mnie za to!> mimo, że uwielbiałam już wampirki od dłuższego czasu. Na szczęście trochę później przeczytałam artykuł w gazetce Empika na temat Twilight. Artykuł nosił tytuł "Wampir na białym koniu"^^ I spodobało mi się to co w nim o tej książce pisało. Następnego dnia miałam własny egzemplarz w ręce:) Uwielbiam tą sagę!! Mam nadzieje, że Stephanie jednak dokończy Midnight sun, bo czekam najbardziej właśnie na tę część.
I mam prośbę: mógłby mi ktokolwiek przesłać te 12 rozdziałów MS????? afoxys@gmail.com
Zamorduję kogo tylko będzie ta osoba chciała jeśli mi tylko przyśle te częściXD
Jeszcze tylko 42 dni czekania!!
Niech żyje Team Edward!!!!
Kto jeszcze nienawidzi Jackoba? I kto wybiera się do Kinoplexa w Opolu?
Juz sie zgubiłam w tych częściach:)
Jak na razie przeczytałam pierwsze 2, 3 zaraz będę czytać:)
Błagam o 4 część i ten kawałek 5, bede najszczęśliwszą osoba pod słońcem jeśli jakims cudem ich dostane:D
anuska_11@wp.pl
Jeśli ktos może wie jak zdobyc film, to też chętnie się dowiem:)
Ja bym też bardzo o te 12 rozdziałów prosiła. Mój email to marzap1@gmail.com. Z góry serdecznie dziękuję!
Zmierzch zaczęłam czytać, gdy przyjaciółka sobie kupiła. Pożyczyła mi i zaczęłam czytać, niestety nie do końca, bo musiałam jej oddać chyba następnego dnia. Przyznaję,że do lektury podchodziłam z rezerwą, ale gdy zaczęłam czytać, to się wciągnęłam. Niedługo później zamówiłam w Empiku wszystkie 3 części i w mig je przeczytałam. Seria strasznie mi się podoba! Szkoda, że te książki są takie cienkie xD. Też Jacoba nienawidzę za to, co zrobił w Zaćmieniu! Posunął się stanowczo za daleko!! I nie wiem jak Bella mogła się na to zgodzić. Specjalnie nie mówię CO takiego zrobił Jacob, bo nie każdy czytał Zaćmienie. Zgadzam się! Niech żyje Team Edward!! ;)
byłabym dozgonnie wdzięczna, jesli ktos by mi wysłał BD i 12 rozdziałów MS po polsku. albo choćby po angielsku (tzn. nie BD). dziękuję, z góry. mój e-mail: ruda014@vp.pl prooooooooosze!!!!
ooch, dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! b.kocham cię!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a w kazdym razie ta ksiazkę xDD)