Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hathaway i Franco w akcji. :)

http://www.youtube.com/watch?v=-kawExVoFLU

bardzo się zdziwiłam czytając nominacje do oscarów bo nie znalazłam Zmierzchu a powinien być bo jest najlepszy! Zmierzch powinien być co najmniej w pierwszej piątce najlepszych filmów a te ... chcą dać mu kilka złotych malin czy czegoś tam gorszego. ja po prostu tego nie rozumiem to jest jakiś koszmar. oscary dają...

Do kiedy mozna głosowac na swoich faworytow do otrzymania oscara tutaj na filmweb?

Przed chwilą film wygrał SAG. Ma PGA i DGA.

Czyli krótko mówiąc oscar za najlepszy film już pewny, przy okazji pewnie dostanie z marszu nagrody za kwestie techniczne.

Wszystko rozumiem, ale jeśli dostanie oscara za reżyserie, to Akademia oficjalnie uczyni fail dekady.

> <

Oscary dla....

użytkownik usunięty

Colina Firtha za "Jak zostać królem"
Jemu sie nalezy w końcu oscar...przezciez zagrał tyle świetnych ról
Najlepszego filmu 'Czarny Łabędz" chcociaż Incepcja prowadzi w ankiecie to wątpie zeby wygrał...tak samo było w Złotymi Globami,miał tyle nominacji ale żadnej statuetki nie dostał..
Natalie Portman "Czarny...

... co jest jednoznaczne z tym, że "Jak zostać królem" zabiera na 90% wszystkie najważniejsze oscary do domu. Tego nie spodziewał się chyba nikt.

Ludzie, mamy najróżniejsze gusta, "The Social Network" spotyka się tu ze sporą, niezasłużoną wg mnie krytyką, a gloryfikowane są głównie "Czarny łabędź" i "Incepcja"...

i tak się zastanawiam czy Michelle Wiliams bardziej zasługuje na Oscara niż Natalie Portman?

Bardzo zdziwił mnie brak dwóch świetnych aktorów Marka Wahlberga i Ryana Goslinga ich kreacje w Fighterze i Blue Valentine były znakomite !

smuci mnie fakt że Harry Potter i Insygnia śmierci część I,nie jest nominowana w kategorii
soundtracku przecież muzyka z HP I IŚ jest poprostu piękna. Kto to wybiera ;<

Oscary

użytkownik usunięty

Nie wiem, o co chodzi odnośnie filmu "True Grit". 10 nominacji?!! Za co?! Hailee zajebista -
fakt. Możliwe, że po tej opinii mnie zajadą, ale Coeni w tym roku na lajcie strasznym. Gdzie
są nominacje dla Goslinga i Nolana?! Gdzie "Ghost Writer" i "Shutter Island"? O ja! Nie ma
Garfielda! Kibicuję "Black Swan"....