Pamiętacie może magazyn telewizyjny który nazywał się bodajże "Morze". Leciał dawno temu na TVP1 o tej samej porze co "Pieprz i Wanilia", w niedzielne popołudnie. Otóż w czołówce tego magazynu przy takiej fajnej muzyczce był pokazany fragment filmu o piratach. I tu jest pytanie, czy jest to film "Czarny Łabędź" z '42 ? Film ten leciał z tego co pamiętam w "starym kinie" na TVP1 w połowie lat '90 ale akurat tego dnia musiałem gdzieś wyjechać i czasami nurtuje mnie ta myśl do dzisiaj :)
Z tego co pamiętam to nie wyglądało mi to na produkcję z '42- ale sam okrutnie ciekaw jestem co to za film.
Z tego co pamiętam ten urywek filmu był kolorowy ale to by nie było takie dziwne dla amerykańskiej produkcji z '42. Nadal jestem że to to. Poszukam dalej.
Biorąc pod uwagę że ta fajna muzyczka z "Morza" to "Victory" The Pirates & Mike Brady, a ona orginalnie pochodzi z filmu "Pirate Movie" (link poniżej), to może były to kadry z tego właśnie filmu a nie z "Czarnego Łabędzia".
Pozdrawiam,Serpico
PS. Raise the flag of piracy, sing the song of victory!
http://www.filmweb.pl/Film?id=36896 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
Ooo, tego filmu se nie przypominam. Thx ! Dobrze wiedzieć zkąd muzyczka, No ale na na jego forum ktuś wspomniał także o Black Swan więc cos wtym musi byc :)