Znacie jakies filmy gdzie glowny watek to: sa 2 dziewczyny i chlopak. Jedna z tych dziweczyn jest dziewczyna tego chlopaka a ta druga sie w nim kocha ale on o tym nie wie i temu chlopakowi tez podoba sie ta druga ale tego nie pokazuje tylko specjalnie probuje pokazac tej 2 dziewczynie ze jest b. zakochany w swojej dziewczynie itp.
kurde troche to pokrecone ale jak wiecie to wpisujcie tytul (nie muszi to byc tak doslowie jak ja opisalam ale cos w tym stylu)
z gory dziekuje

_____2

Droga Cholito, wiem że nie takiej odpowiedzi oczekiwałaś, ale muszę Ci coś powiedzieć. Otóż na forum FilmWebu bardzo często zadawane są takie pytania [chyba ze 2 razy dziennie], przez co robi się po prostu straszny balagan, bo posty które zostaly założone o godzinie 12 czasami 3 godziny poźniej nie są widoczne. Dlatego niedawno został utworzony post o nazwie "ZAGUBIONE TYTUŁY" i to tam ludzie proszą o pomoc w znalezieniu filmu. Oczywiście nie wszystkie filmy są rozpoznawane, ale zdarza się, że ktoś pomoże. Proszę więc, swoje pytanie umieść tam, na przyszłość rób tak samo, unikniemy w ten sposób śmietniska na forum. Z góry dziękuję za dostosowanie się do mojej prośby. Pozdrowienia

Link do "ZAGUBIONYCH TYTULÓW":
http://www.filmweb.pl/ZAGUBIONE,TYTU%A3Y,temat,Topic,id=356616 [www.filmweb.pl/ZAGUBION ...]

_____2

hmm
myślałam o filmie "Trzy Serca" ale to raczej nie to...
ten wątek pojawiał się też w filmie "Wredne Dziewczyny"
w ogóle wątek ten jest obecny w wielu filmach...
nie masz jakiś szczegółów, jak imie jakiegoś bohatera lub odtwórce jakieś roli??
cokolwiek?

madzia_18

Dzięki Madziu za wsparcie w porządkowaniu forum :-)

_____2

hehe prosze bardzo:P
poprostu odpowiedziałam na temat w temacie a nie gdzieś indziej:P

madzia_18

ja znam taki film to jest film CZARNY KOT,BIALY KOT!!! sa dwie kocice i jeden gąsior!!!!