czasami mam tak że po kliknięciu na "wyślij" pojawia sie biała strona, a komentarz nie został wysłany :/ cofanie i ponowne klikniecie wyslij nic nie daje :|
Sugeruję zmniejszyć dolny próg ilościowej akceptancji zawartości bufora znaków w postach pospolitych na forach publicznych ogólnego użytku (w ramach dyskucji o kinie, rzecz jasna) na rzecz swobody wyrażania opini i komentarzy w zwięzłej, skondensowanej formie pozbawionej niepotrzebnych wypełniaczy i słów pustych, jak te w moim komentarzu. :P
jako niepotrzebnego wypelniacza tresci proponuje zastosowanie pustego klakwicza spacji jako pelnego substytutu slow pustych, niepotrzebnych, zbednych, na prozno mowionych, przegadanych...
o rany, w życiu bym sie tego nie domyślił :/ gdyby jakieś info mi sie pokazało o tym, ale nic, biała strona.
a ile tych znaków musi być ? wg mnie to bez sensu takie ograniczenia robić..
I mnie dziwi to ograniczenie. Podobnie jak brak możliwości edycji postów oraz ich usuwania. Z punktu widzenia programisty nie potrafię pojąć tych ograniczeń. No, ale nie zajmowałem się tworzeniem internetowych portali, więc może są jakieś techniczne powody. Dziwne, jest przecież wiele innych for w Necie, bogatszych w opcje i wygodniejszych od tego.