czasami mam tak że po kliknięciu na "wyślij" pojawia sie biała strona, a komentarz nie został wysłany :/ cofanie i ponowne klikniecie wyslij nic nie daje :|

Stefanek

To znaczy, że komentarz jest za krótki (za mało znaków).

Oshin

Sugeruję zmniejszyć dolny próg ilościowej akceptancji zawartości bufora znaków w postach pospolitych na forach publicznych ogólnego użytku (w ramach dyskucji o kinie, rzecz jasna) na rzecz swobody wyrażania opini i komentarzy w zwięzłej, skondensowanej formie pozbawionej niepotrzebnych wypełniaczy i słów pustych, jak te w moim komentarzu. :P

Not_Anyway

jako niepotrzebnego wypelniacza tresci proponuje zastosowanie pustego klakwicza spacji jako pelnego substytutu slow pustych, niepotrzebnych, zbednych, na prozno mowionych, przegadanych...

estenda

Nadprogramowe białe znaki wciąż są niepotrzebnym wypełniaczem treści.

Not_Anyway

ale wy macie nasrane w mozgach... pseudo elokwentne wypowiedzi swiadcza o waszym poziomie

zwol

A twoja wypowiedź świadczy o twej kulturze. A raczej jej braku.

Oshin

o rany, w życiu bym sie tego nie domyślił :/ gdyby jakieś info mi sie pokazało o tym, ale nic, biała strona.

a ile tych znaków musi być ? wg mnie to bez sensu takie ograniczenia robić..

Stefanek

I mnie dziwi to ograniczenie. Podobnie jak brak możliwości edycji postów oraz ich usuwania. Z punktu widzenia programisty nie potrafię pojąć tych ograniczeń. No, ale nie zajmowałem się tworzeniem internetowych portali, więc może są jakieś techniczne powody. Dziwne, jest przecież wiele innych for w Necie, bogatszych w opcje i wygodniejszych od tego.