Kogo z HP lubicie najbardziej?Ja Hermioncie:)!

użytkownik usunięty
Sanka

Ja najbardziej z HP lubię jak tak ładnie mi tekst drukuje i się nie rozmazuje... hehehehe

P.S. Więcej to tych tematów się nie dało założyć???

Sanka

ja lubie Kupe.. fajny laska z niej.. strasznie smierdzi i i troche glupio wyglada.. ale taka naturalana jest :P

Sanka

Sanka, co Ty masz na punkcie Emmy Watson i Harry'ego Pottera? Co drugi temat na forum jest Twój i dotyczy tego samego...

Skylaria

pewnie ma lat 12 albo mniej i zakochana jest w tym Racklifie(czy jak mu tam).. przeczytala wszystkie czesci i obejrzala wszystkie filmy o Poterze i mysli ze jak napisze cos o tym to bedzie cool :P

Izek_fajny_jest

Buahaha dobre dobre z tą HP, ja właśnie jestem w trakcie kupna nowej drukarki i chyba będzie to HP...a co do Pottera to chyba Draco Malfoy ma tzw. klimacik. Natomiast z Emmy Watson to niezła d... rośnie. Pozdro!

mike198

Bezapelacyjnie Snape!!! Zapewne niezamierzona perełka tego filmu, którą sprawił twórcom Alan Rickman :) Ten głos, to spojrzenie, brrrr aż strach patrzeć w ekran telewizora :)
Z Watson to rośnie ale nowa Paris Hilton ;) Ja za takie laski dziękuje
PS - No, może bez przesady - bardziej utalentowana od silikonowej królewny jest ;)

Sanka

Voldemort :) Zdecydowanie, bo to on nadaje klimat książce.

Sanka

A ja myślałem ze chodzi o Hip Hop. Ale dobrze ze to nie to bo z tego nie lubie nikogo. I tyle

Sanka

Ja najbardziej lubię Blacka. Podoba mi się to, że był w Azkabanie, sama nie wiem czemu...

Sanka

Sorki, że to drugi post, ale ktoś wspomniał, że Sanka ma 12 lat, zakochała się w Danielu, itp.
Popieram, wystarczy spojrzeć na jej ulubione filmy, bleh... Jaka dwunastolatka ogląda "Barbie i magia Pegaza"????

paola_12

hyhy no prosze Kass - bez obrazy ale ty jako 15 letnia osoba w filmach ulubionych zamiescilas czarodziejki z ksiezyca. Osoba 3 lata młodsza chyba ma prawo oglądac bajki, ja sam ich niecierpie i denerwuje mnie ten tępy humor robiący dzieciom rzeź w mózgu, ale jednoczesnie je toleruje. Do pewnego stopnia dzieci powinny oglądac bajki, a przynajmniej mogą miec taką mozliwosc, co jak co nadmiar bajek naprawde źle wpływa na człowieka.

Sanka

Ja najbardziej lubie Cedrica tz. lubiłam hehe

użytkownik usunięty
Williama

A ja nadal najbardziej lubię drukarki HP...... haha

Sanka

HP 920c jak do domu jest calkiem spoko. tylko firmowe tusze drogie i z tego powodu ból straszny, ale regeneroane wychodzą 100 taniej.

użytkownik usunięty
Sedes_z_Bakelitu

Ja posiadam Hp psc 1315. Drukarka wielofunkcyjna: drukarka, skaner,kopiarka!!! Jestem z tego urządzenia ogromnie zadowolony i polecam... Ma sporą pojemność tuszu: czarny 18 mililitrów,a kolorowy 19. Do każdej drukarki tusz jest drogi nie tylko do HP, ja sam osobiście mogę do swojej drukarki wczepić dwa pojemniki ze zwykłym czarnym tuszem za ok. 10 zeta i też dobrze chodzi.... Na tej drukarce można wiele zaoszczędzić!!! Pozdrawiam