Ostatnie kilka lat pokazało, że filmy animowane ciągle nie traca swej popularności, są zabawne i smieszne ale czy wszystkie ?? Wg mnie Potwori i spółka jest najlepszy a wg Was ??

magdalena29

Ja z sentymentem wspominam ,,Króla lwa" i ,,Toy story" to byly fajne bajki. Z nowszych bajek to ,,Shrek" i ,,Epoka lodowcowa" dają rade

cheesburger

A w Shreku brawa przy okazji za dubbing-nasi się postarali.A stary dobry Król lew jak najbardziej

magdalena29

1. Final Fantasy
2. Apleseed
3. Katedra
pozdr 4evry1

Ibrah

Hm.m...m....pytanie czy patrzec pod względem fabuły (dla dzieci czy nie??) czy grafiki...wg mnie: Final Fantasy to lider, aczkolwiek wnet penie to się zmieni za sprawą Camerona i jego Battle Angel...

magdalena29

właśnie jestem na świeżo po "Gnijącej pannnie młodej"; jak dla mnie - rewelacja (ale trzeba kochać bardzo-ale-to-bardzo-czarny humor Tima Burtona)
a ze starszych rzeczy, to "Uciekające kurczaki", "Shrek" i coś naprawdę oldskulowego - "Dziewięć wcieleń Kota Fritza" (uwaga! tylko dla bardzo niegrzecznych dzieci!!!)

magdalena29

Moje ulubione to "Ghost in the shell" i "Spirited away". Ale filmy Bagińskiego też niczego sobie
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Yorick

EPOKA LODOWCOWA

magdalena29

ja to uwielbiam Króla Lwa i Trio z Belleville(------genialny po prostu;D

magdalena29

No jak dla mnie to najlepszym filmem animowanym jest Dragon Ball wszystkie trzy sagi są poprostu palce lizać. Z zapartym tchem oglądałem każdy odcinek tego kultowego anime, a gdy już się zbliżał ostatni odcinek, łezka w oku się zakręciła;).