Która postać zasługuje Waszym zdaniem na to miano? Oczywiście na pierwszym miejscu postawiłabym Dartha Vathera:D Jakieś inne propozycje?:)

Ines_Mireille

Takich tematów bylo juz sto tysiecy. Zanim ponownie zasmiecisz forum, proponuje uzyc funcji SZUKAJ.

maku_3

Maku,zanim cokolwiek napiszesz, proponuję w Google wstukać słowo "KULTURA"...

Ines_Mireille

"Kultura najczęściej rozumiana jest jako całokształt duchowego i materialnego dorobku społeczeństwa". Na szczescie jestem na tyle blyskotliwy, ze domyslilem sie iz chodzi zapewne o "kulture osobista". Zapewniam Cie, ze jest ona u mnie na w miare wysokim poziomie;-) Tylko po prostu dostaje szalu, kiedy po raz setny trafiam na idiotyczny temat typu: "Wasze ulubione filmy karate" czy cos w tym stylu. Osoby, ktore poczuly sie urazone z gory przepraszam:-)

maku_3

Nie ma sprawy:) Widzę,że umiesz ubsługiwać Google:D ( ŻARCIK:) ) Następnym razem wymyślę coś bardziej twórczego;)

Ines_Mireille

brawa za komentaze...

zwol

Gwoli ścisłości: pisze się "komentarze" ;-)

Ines_Mireille

SITH jest w porządku ale nie ma takiej tworczej inwencji i charyzmy jak
HANNIBAL canibal LECTER numeroUNO :-)

pozdrawiam

ps. jej ... kto już brał udział w takim forum i zostawił kilka słow od siebie nie znaczy, ze inni nie bada mieli ochoty ZOSTAWIC COS OD SIEBIE ... bawmy sie :-)

Ines_Mireille

Angel z" requiem dla snu" to najochydniejszy czarnuchowaty jakiego moje oczy widziały.

Ines_Mireille

Według mnie trudno wybrać jednoznacznie najlepszy czarny charakter, ale w pierwszej kolejności nasuwają mi się z pewnoscią takie postacie jak: Lou Ciphera ,, Harry Angel"grany przez Roberta Deniro oraz postać Franka ,, Blue Velvet" graną przez Dennisa Hoppera.

Ines_Mireille

Zgadzam się Darth Vader najlepiej pasuje na czarny harakter, ale dodałabym jeszcze Lorda Sidiousa :)

Ines_Mireille

Ja bym dorzucil jeszcze Garego Oldmana z "Leona".