Która postać zasługuje Waszym zdaniem na to miano? Oczywiście na pierwszym miejscu postawiłabym Dartha Vathera:D Jakieś inne propozycje?:)
"Kultura najczęściej rozumiana jest jako całokształt duchowego i materialnego dorobku społeczeństwa". Na szczescie jestem na tyle blyskotliwy, ze domyslilem sie iz chodzi zapewne o "kulture osobista". Zapewniam Cie, ze jest ona u mnie na w miare wysokim poziomie;-) Tylko po prostu dostaje szalu, kiedy po raz setny trafiam na idiotyczny temat typu: "Wasze ulubione filmy karate" czy cos w tym stylu. Osoby, ktore poczuly sie urazone z gory przepraszam:-)
Nie ma sprawy:) Widzę,że umiesz ubsługiwać Google:D ( ŻARCIK:) ) Następnym razem wymyślę coś bardziej twórczego;)
SITH jest w porządku ale nie ma takiej tworczej inwencji i charyzmy jak
HANNIBAL canibal LECTER numeroUNO :-)
pozdrawiam
ps. jej ... kto już brał udział w takim forum i zostawił kilka słow od siebie nie znaczy, ze inni nie bada mieli ochoty ZOSTAWIC COS OD SIEBIE ... bawmy sie :-)
Według mnie trudno wybrać jednoznacznie najlepszy czarny charakter, ale w pierwszej kolejności nasuwają mi się z pewnoscią takie postacie jak: Lou Ciphera ,, Harry Angel"grany przez Roberta Deniro oraz postać Franka ,, Blue Velvet" graną przez Dennisa Hoppera.
Zgadzam się Darth Vader najlepiej pasuje na czarny harakter, ale dodałabym jeszcze Lorda Sidiousa :)