Witam ponownie ,
Jak w poprzednim poście nadal szukam pomocy w odnalezieniu filmu. Bardzo mi zależy ,aby znalazła się zguba ,którą tak długo szukam. Jest to film w tematyce ekologicznej, trochę katastroficznej. Historia opowiada losy dziewczynki żyjącej na jakiejś planecie gdzie występują pewne stworzenia wydające się na pierwszy rzut oka za głupie. Lecz ich historia i zachowanie wynika z magicznego drzewa, które nie wiadomo czemu ,ale jest odwrócone. Dziewczynka jest niska, ma czarne włoski. Więcej danych na jej temat nie pamiętam. Animacje oglądałam prawdopodobnie ok.2010r. Jeszcze jedna informacja są osoby, które chcą zniszczyć to drzewo równocześnie niszcząc całą planetę. Nie jest to animacja 3D (mówię to z góry) Byłabym wdzięczna za pomoc ,bo szukam już cały dzień. Jakby ktoś miał pytanie to proszę pisać. Dziękuję
pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
pebyls2003

Po co zakładasz nowy taki sam temat i zaśmiecasz forum jeżeli tamten stary możesz podbić i tak każdy będzie widział ten wpis....?

WujekChu1ek

No w sumie masz rację. Zaraz usunę ten post .
Wybacz.

pebyls2003

Chyba to trochę wynika z desperacji, bo próbuję znaleźć go cały dzień i wiem ,że na pewno ktoś zna ten tytuł. Ale no nie powinnam była wrzucać po raz drugi tego samego posta.

pebyls2003

Nie przepraszaj, piszę żebyś wiedziała na przyszłość. Pozdrawiam

WujekChu1ek

Szeryf Wujek czuwa... :D :P

Montago

Nie inaczej:P